Concept2 BikeErg Kuntopyörä

1699,00 €

Tai erämaksulla alk. 63,10 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Concept2 BikeErg on huipputason kuntopyörä, joka loistaa kotona tai kuntosalilla.

BikeErg käyttää ilmanvastustekniikkaa luoden tasaisen ja hiljaisen vastuksen joka säätyy sekä ilmanvastusta säätämällä että kadenssia muuttamalla. Ilmanvastus toimii portaattomana vaihteena. Ilmanvastuksella saat säädettyä polkuvastusta aivan kuten polkupyörällä. BikeErgissä on vapaaratas, joten vauhtipyörä jatkaa hetken aikaa pyörimistä kun lopetat polkemisen.

Concept2:n soutu- ja hiihtolaitteista tuttu PM5 monitori mittaa suoritusta ja antaa Sinulle välittömän palautteen. PM5 sisältää myös harjoitteita ja yhdistyy mukavasti älylaitteen ErgData sovellukseen, joka toimii samalla harjoituspäiväkirjana. BikeErg yhdistyy myös Zwiftiin ja moniin muihin kolmannen osapuolen applikaatioihin.

BikeErgin satula ja ohjaustanko ovat säädettävissä helposti ilman työkaluja. Ajoasennon lisäksi pyörää voi kustomoida toiveittesi mukaan: satula, ohjaustanko ja polkimet ovat vaihdettavissa. BikeErgiin sopivat useimmat varaosat.

Alta voit katsoa valmistajan esittelyvideon (englanniksi):BikeErgia valmistava yritys Concept2 tekee laadukkaita kuntolaitteita vuosikymmenien kokemuksella. BikeErg on taatusti erinomainen treenikaveri sekä kotikuntoilijoille että kilpaurheilijoille.

Tilaa nyt laadukas ja kestävä BikeErg!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: