Flow Fitness Racer DSB600i Spinningpyörä

Flow Fitness Racer DSB600i Spinningpyörä

1099,00 €

Svea -erämaksu alk.  40,81 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Flow Fitnessin Racer DSB600i on erittäin tasaisen polkutuntuman omaava varustettu spinningpyörä. DSB600i:ssa yhdistyvät tukeva runko, kitkaton polkutuntuma ja tietokonesäädettävä magneettivastus 19 ohjelmalla. Laite on monipuolinen valinta kovaan kotikäyttöön sekä yhteisökäyttöön esimerkiksi taloyhtiön tai työpaikan kuntosalille.

Näytöstä säädetään magneettivastusta 32 eri vastustasosta. Magneettivastuksen etuja verrattuna tavanomaiseen kitkavastukseen on sen huoltovapaus, kulumattomuus ja äänettömyys. Tietokoneohjauksesta huolimatta laitteesta löytyy myös spinningpyörille ominainen hätäjarru. Hätäjarru mahdollistaa vauhdin pysäyttämisen nopeasti, spinningpyörissä ei ole "vapaata" vaihdetta, vaan polkimet liikkuvat vauhtipyörän mukana. Monipuoliset otekahvat ja hyvät säädöt mahdollistavat jokaiselle sopivan treeniasennon. Yksinkertaiselta näytöltä näkee kaiken tarpeellisen: polkunopeuden, matkan, ajan, sykkeen ja watit (arvio). Ohjelmia löytyy yhteensä 19 erilaista, sisältäen myös manuaalisen ohjelman sekä tavoitesykeohjelmia.

20 kilon hihnavetoinen vauhtipyörä soveltuu vaativankin kuntoilijan tarpeisiin ja tarjoaakin hyvää treeniä aina maksimikäyttäjäpainoon 150 kiloon asti. Itse laite painaa 55 kiloa ja se on varustettu siirtelyä helpottavilla siirtopyörillä. Polkimista löytyy vakiona SDP-polkimet (lukkopolkimet) sekä toiselta puolelta kuntopyöristä tuttu kenkäkiinnitys.

Tekniset tiedot:

- Näyttö: nopeus, matka, aika, syke, vastustaso
- 19 ohjelmaa sis. tavoitesykeohjelmat
- Vauhtipyörä: 20 kg
- Moniotetanko
- SPD-polkimet ja kenkäkiinnitys
- Vastustehon maksimi: noin 350W
- Maksimi käyttäjäpaino: 150 kg
- Mitat: 121 x 53 x 115 cm (pituus, leveys, korkeus)
- Pakkauksen mitat: 105 x 22,5 x 92,5 cm
- Paino: 55 kg
- Verkkovirta
- Takuu: kotikäytössä 3 vuotta
- 5 kHz sykevastaanotin
- Bluetooth 4.0
- Kinomap ja iConsole+ yhteensopivuus

Tilaa nyt monipuolinen spinningpyörä treeniohjelmilla!

Samankaltainen tuote, FitNord Racer 500i. Spinningpyörä joka on erittäin huoltovapaa. Racer 500i on varustettu näytöllä josta on helppo seurata harjoitustietoja. 
Linkki

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: