Gymstick GB 6.0 Kuntopyörä

419,00 € 599,00 €

Tai erämaksulla alk. 15,56 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 23.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Gymstick GB6.0 kuntopyörä on tehokas kuntoilulaite kotiin ja niitä löytyykin lähes kaikilta kuntosaleilta ja liikuntakeskuksilta.

Pyöräily on tehokasta ja helppoa, mikä harjoittaa aerobista kuntoa ja alavartalon lihaksia nivelystävällisesti. Harjoituskonsoli lisää kuntoilumotivaatiota. Kuntopyöräharjoittelu sopii lähes kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Gymstick GB6.0 on moderni kuntopyörä, joka on varustettu uusimmilla ominaisuuksilla ja liitäntämahdollisuuksilla. Se soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille käyttäjille aina aloittelevista kuntoilijoista tavoitteellisempaa harjoittelua kaipaavalle aktiivikäyttäjälle. GB6.0 kuntopyörässä on keskitytty erityisesti harjoittelutuntumaan sekä ergonomiseen ajoasentoon, joka onkin tässä pyörässä yksi tämän hintaluokan parhaimmista.

Hyvään harjoitukseen kuuluu lämmittely, aerobinen osuus sekä jäähdyttely. Aerobinen harjoittelu on kuntopyörällä mitä parhainta, kun happea kulkeutuu lihaksiin sydämen ja keuhkojen kautta. Tämä parantaa keuhkojen ja sydämen kuntoa. Gymstick GB6.0 kuntopyörällä ajo on aerobista harjoittelua, jolloin käytät suuria lihasryhmiä, kuten jalkoja ja pakaroita.

Hanki sinäkin omasi nyt Kuntokaupalta. Aerobinen harjoittelu tulisi olla osa kuntoilurutiinia!
 

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: