Tunturi Cardio Fit B30 Kuntopyörä

Tunturi Cardio Fit B30 Kuntopyörä

209,00 €

Svea -erämaksu alk.  7,71 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tunturi Cardio Fit B30 on pienikokoinen ja pelkistetty kuntopyörä kevytrakenteisille kuntoilijoille. Tunturi Cardio Fit B30 on kompaktin kokoinen, helppokäyttöinen ja edullinen kuntopyörä. 8-portainen manuaalinen vastuksensäätö on erittäin helppokäyttöinen. Tällainen vastuksensäätö sopii erinomaisesti aloittelijoille ja hyvin yksinkertaista ja pelkistettyä kuntopyörää arvostaville kuntoilijoille.  

Cardio Fit B30 kuntopyörän mittaristo toimii paristoilla, joten laitteen ei tarvitse olla virtalähteen äärellä. Tämän kuntopyörän voi siis sijoittaa vaikka keskelle olohuonetta TV:n eteen ja kuljettaa harjoituksen jälkeen näppärästi sivummalle.  Näytöltä voit seurata nopeutta, matkaa, kaloreita ja aikaa.

Jos etsit astetta parempaa ja tukevampaa kuntopyörää samanlaisella vastuksen säädöllä, suosittelemme tutustumaan FitNord Cyclo 200 ja Tunturi Competence F20 malleihin. Mikäli kaipaat tukevuuden lisäksi kuntopyörääsi ohjelmia ja toiminnallisuutta, niin Competence F40 sekä FitNord Cyclo 300 ovat erinomaiset vaihtoehdot.

Katso video, jossa Tunturi Cardio Fit -sarjan B40-mallia verrataan Competence F40-malliin! Tilaa nyt Tunturi Cardio Fit B30 pienikokoiselle kuntoilijalle kevyeen harjoitteluun! 
Käyttöliittymä:
- Näyttö: 5,5 ” LCD-näyttö
- Kieli: Englanti
- Ajan, matkan ja kalorien mittaus

Tekniset tiedot:
- Vastus: Manuaalisäätöinen kestomagneettivastus, 8 vastustasoa
- Virtalähde: AA-paristot
- Laitteen mitat: 84 x 50 x 123 cm
- Vauhtipyörän koko 6 kg
- Laitteen paino: 18 kg
- Valmistajan ilmoittama enimmäiskäyttäjäpaino 100 kg
- Pakkauksen mitat: 68 x 23 x 52 cm / 20 kg

Ergonomia:
- Luistamattomat polkimet
- Käsisykkeen mittaus
- Istuimensäätö: korkeussäätö
- Tablettiteline
- Siirtopyörät

Takuu kotikäytössä:
- Runko: 2 vuotta
- Muut osat: 2 vuotta*
* Kuluvia osia, kuten hihnoja tulee huoltaa säännöllisesti, muuten takuu näiden osien osalta raukeaa. Katso huolto-ohjeet käyttöoppaasta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: