FitNord Hiker 1000F Crosstrainer

1599,00 € 1999,00 €

Tai osamaksulla alk 66,62 €/kk

ALE 20 % Voimassa 29.11. saakka

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 21.12.2021

FitNord Hiker 1000F Crosstrainer nostaa kotikuntoilun täysin uudelle tasolle. Huipputason crosstrainerissa löytyy kunnon treenivastuksen lisäksi suuri kosketusnäyttö, monipuoliset ohjelmat sekä wifi-yhteys lukuisilla multimediasovelluksilla! Näin laadukasta crosstraineria et löydä tällä hinnalla muualta kuin Kuntokaupasta!

Sähkömagneettivastus

Crosstrainerissa on kahteen molempiin suuntiin pyörivä, magneettivastuksella säätyvä 10 kilon vauhtipyörä, joka takaa taatusti tasaisen polkutuntuman. Pitkän 50 cm askelpituuden takia harjoittelu on miellyttävää, hiihtoliikettä muistuttavaa ja samalla myös niveliä säästävää. Samalla se pitää huolta, että pakarat ja takareidet eivät pääsee pinnaamaan treenistä! Voit myös aktivoida jalkojesi lihaksia monipuolisesti vaihtamalla välillä polkusuuntaa. Laitteen rungossa on kätevä säilytyspaikka esim. juomapullolle.

Värillinen kosketusnäyttö huippuominaisuuksilla

Hiker 1000F Crosstrainerissa käyttömukavuus huippuluokkaa. Laitteessa on 10,1” värillinen kosketusnäyttö, jonka käyttöjärjestelmänä toimii helppokäyttöinen iConsole+. Näytöltä ohjataan monipuolisia ohjelmia, joita kyllä riittää! Laitteessa on 12 esiasennettua treeniohjelmaa, joilla saa hien virtaamaan. Harjoituksen rakenne näkyy visualisoituna näytöllä. Näiden lisäksi ohjelmistosta löytyy pikakäynnistys, intervalliharjoitus, jatkuvan tehon tila, tavoitesykeohjelma sekä oman reitin kartoitus. Jälkimmäisessä voit valita Google Mapsin kautta reitin, jota haluat ”kulkea” crosstrainerillasi. Valitse vain kartalta lähtöpaikkasi sekä maalin ja aloita, jonka jälkeen vastus säätyy automaattisesti kartan reitin mukaan. Lisäksi näytön avulla voi seurata mm. aikaa, matkaa, nopeutta, kalorikulusta, sykettä sekä sykealueita.

Eikä siinä vielä kaikki: Hiker 1000F Crosstrainerissa on myös WiFi- ja Bluetooth-yhteys sekä useita viihdyttäviä multimediasovelluksia. Esiasennettuja sovelluksia ovat mm. Netflix, YouTube, Spotify, Facebook, Twitter ja Instagram. Voit ladata iConsole+ -sovelluksen harjoittelua varten tabletille tai puhelimeesi Google Play Storesta tai Applen App Storesta. Yhdistä sitten sovellus FitNord Hiker 1000F-laitteeseen Bluetoothilla.

Jykevätekoinen crosstrainer, jota on silti helppo siirrellä

Näiden mahtavien ominaisuuksien lisäksi Hiker 1000F itsessään on kuin sepän pajalla taottu. Laite on jykevää tekoa ja siinä on vakauttava nelitankoinen alarunko. Painoa Hiker 1000F:llä on 83 kg, joten se ei siis heilu kovassakaan treenissä. Leveät polkimet pitävät huolta, että jalat eivät myöskään lipsu treenin aikana. Etuvetoisessa crosstrainerissa vauhtipyörä sijaitsee laitteen etuosassa, mikä tekee laitteesta vakaamman ja jämäkämmän takavetoisiin malleihin verrattuna. Laitteen maksimikuormitus on huikeat 135 kg, joten sopii miltei kenelle tahansa!

Vaikka laite on vankkaa tekoa, sen siirtely on helppoa kantokahvan ja siirtopyörien avulla. Laite ei myöskään vie juuri tilaa kotonasi, koska sillä on pituutta ainoastaan 159,5 cm! Lisäksi se on ulkomuodoltaan erittäin tyylikäs, joten se istuu varmasti jokaisen käyttäjän sisustukseen. Kaiken tämän lisäksi Hiker 1000F on itsegeneroiva, eli se luo oman käyttösähkönsä. Laitetta ei siis kytketä lainkaan pistorasiaan.
 

FitNord Hiker 1000F Crosstrainer on oikea laite sinulle, jos arvostat näitä ominaisuuksia:

  1. Todella monipuoliset harjoittelumahdollisuudet
  2. Todella helppokäyttöinen iConsole+ -käyttöjärjestelmä
  3. Lukuisia viihdyttäviä ominaisuuksia, kuten multimediasovellukset
  4. Vahva ja jykevä rakenne

Tilaa FitNord Hiker 1000F Crosstrainer jo tänään ja aloita viihdyttävä ja monipuolinen treenaaminen!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: