FitNord Hiker 200R Crosstrainer

359,00 € 599,00 €

Tai osamaksulla alk 14,96 €/kk

ALE 40 % Voimassa 6.12. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 arkipäivässä

FitNord Hiker 200R Crosstrainer on täydellinen valinta sinulle, joka etsit laadukasta ja siroa crosstraineria kotikäyttöön.

Älä anna ulkonäön hämätä: Hiker 200R on jämäkkä crosstrainer, jonka sisällä piilee suuri 7 kilon vauhtipyörä, joka antaa sulavan ja miellyttävän tuntuman harjoitteluun. Sopiva vastustaso löytyy 8-portaisesta säädöstä niin aloittelijalle kuin pidemmälle ehtineelle kuntoilijalle. 

Laitteessa on helppokäyttöinen näyttö, josta voi seurata aikaa, matkaa, nopeutta, kalorikulutusta, kokonaismatkaa sekä sykettä. Laite sisältää myös analogisen sykevastaanottimen, jonka avulla voit yhdistää oman sykevyösi laitteeseen ja seurata sykettäsi laitteen näytöltä. Laitteen kädensijoissa löytyy myös sykeanturit. Lisäksi laitteessa on teline tabletille ja puhelimelle, joten voit katsella vaikkapa treenivideoita tai lempiohjelmaasi treenisi aikana.

Kompakti ja helposti siirrettävä crosstrainer 

Muihin vastaaviin crosstrainereihin verrattuna FitNord Hiker 200R:n ehdoton valttikortti on sen koko. Laite on vain 125 cm pitkä eikä vie juuri tilaa kotona. Lisäksi sitä on helppo siirrellä, sillä se painaa vain 36 kg! Hiker 200R on siis tilaa säästävä ja kevyt crosstrainer, joka on myös ilo silmälle.

Laitteen maksimikuormitus on 120 kg, joten tätä kookkaampien kuntoilijoiden kannattaa tutustua esimerkiksi FitrNord Hiker 300F -malliin.

Valitse Hiker 200R, jos arvostat näitä ominaisuuksia crostrainerissasi:

  1. Vankka rakenne ja kunnon vauhtipyörä
  2. Miellyttävä helppokäyttöisyys
  3. Tilaa säästävä ja kevyt muotoilu

Aloita tehokas kuntoilu ja tilaa itsellesi FitNord Hiker 200R jo tänään!
 

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: