Retkilaudat: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 23.08.2022
  5 / 5
  Menee ku kiskoilla
  Yhden käden sormilla laskettavalla suppailukokemuksella leveämmillä ja lyhyemmillä laudoilla hankin itseni tuntien tämän. Joo on se kiikkerämpi kuin 15 senttiä leveämmät laudat, mutta vaikea tuota on saada kaatumaan. Ukko kyllä pääsee herkemmin uimaan. Pivot käännöksen tekeminenkin tietysti vaikeampaa ja toisaalta hanskaamisen tarve korostuu ahtailla vesillä vs. lyhyemmät laudat, mutta sepä pitää vaan homman mielenkiintoisena; reenii reenii ????Vauhdikas lauta joka kulkee suoraan ja johon kyllä pituutensa vuoksi mahtuu hyvin tavaraa tai kyytiläisiä. Reippaan vastatyrskynkin läpi puski komeesti suoraan ja vaihdilla kun oli oma neli-vuotias tytär keulapainona. Plussana vielä leveämpiin lautoihin verrattuna esim. istualtaan melominen helpompaa kun kapeampi.
  Suppi Taalasmaa
 • 28.06.2022
  5 / 5
  Mainio lauta!
  Loistava lauta! Vaikka lauta on täytettynä todella iso se on paljon kevyempi kantaa kuin moni muu lauta ja helppo pakata reppuun. Väri ja kuvio on myös ihana!! Laudalla pääsee liikkumaan todella kevyesti verrattuna aiempaan leveämpään lautaani, eikä tasapainon kanssa ole ollut minkäänlaisia ongelmia vaikka sitä vähän pelkäsin. Olen telttaillut pari yötä laudan kanssa ja säilytysnauhat myös takana oli loistava lisä tavaroiden kuljetukseen!! Muutaman kokeilutunnin jälkeen tästä tuli kyllä heti oma ykkösvalinta suppailuun. Tuulisella säällä ja kovassa aallokossa kylläkin valitsen lyhyemmän lautani, koska isot aallot tuntuvat ottavan pitkään lautaan kovemmin.
  Anniina
 • 28.08.2023
  5 / 5
  Todella nope ja suuntavakaa lauta! Alkuun hieman kiikkerä, mutta siihen tottui yhdellä reissulla.
  Olli A.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 02.06.2023
  5 / 5
  Mukavaan järvisuppailuun
  Ostin oman lautani outletin puolelta, laudassa oli ilmoitettu venttiilin hieman vuotavan. Hyvin pieni vuoto ei haittaa käyttöä lainkaan, eikä "tyhjenemistä" edes huomaa vaikka laudalla menisi kaksipäällä. Olen itse käyttänyt lautaa tyynellä järvellä ja siellä se on toiminut erinomaisesti rennossa oleskelussa, auringonotossa ja retkeilyssä. Koira ei ole vielä uskaltautunut mukaan, mutta ehkä tänä kesänä... :)
  Krista
 • 11.07.2022
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Oikein hyvä lauta näin aloittelijalle. Helppo täyttää ja tyhjentää, tukeva meloa. Ostin lisäksi myös 2päisen melan niin voi soudella istuen. Pieni miinus repusta, jonka remmit reunoista terävät eikä repun pitkällä sivulla ole kahvaa, josta voisi yhdellä kädellä kantaa.
  Ansku
 • 29.06.2022
  5 / 5
  Loisto osto
  Toista kesää tällä supilla. Oikein mukava, ja nyt hankkinut myös istuimen joka sopii kiinnitettäväksi. Mukavia kuvaus retkiä olen tehnyt istalltan ja kamera märkä kasissa... Suht. Hyvä tasapaino ja kestävyys tälle supille
  Ruut
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 29.06.2022
  5 / 5
  Tosi hyvä ostos
  Helppo täyttää, erittäin hyvä ja vankka ohjata. Kestää hyvin painavammallakin kuormalla. Huippuostos!
  Emma
 • 16.09.2021
  5 / 5
  SyysALEsta huippulöytö!
  Pari kesää supanneena vanhalla laudallamme, oli pakko käydä testiajamassa tämä 330'nen heti sen saavuttua! Pumppaus kävi näppärästi, vaikka pumpun mittari toimikin vähän hitaasti. Yhden syksyisen testikäynnin jälkeen olen todella tyytyväinen ostokseeni. Lauta on tyylikäs ja ennen kaikkea helppo ja kevyt ohjata pienin melan liikkein. Ja toisin kun vanhassa laudassa, jalat pysyivät kuivina! Ainoa miinus oli, että evästä puuttui kiinnitysklipsu, mutta asiakaspalvelu hoiti asian nopeasti ja uusi evä oli matkalla jo ennen kun olin vanhan ehtinyt viedä palautukseen.
  pr
 • 12.09.2021
  5 / 5
  Hyvä SUP - lauta. (Musta AQUA PRO 330)
  Kirjoitan arvion yhden käyttökerran jälkeen. Lauta tuntuu oikein jämäkältä isolle ukollekkin (95kg), vaikka alkutestiksi laitettiin vain 11psi:tä. Varmaan TOSI jämäkkä kun laitetaan täydet 15psi:tä. Pumppu pumppaa laudan "hetkessä" ja käy alkulämmittelystä. Tilasin kuitenkin venttiiliadapterin (sähköinen pumppu), kun ens kesänä olisi tarkoitus kiertää paikkoja ja kokeilla SUPpailla eri Lapin järvillä, niin ei tarvi joka kerta manuaalisesti tehdä töitä. Reppumallinen säilytyspussi on hyvä ja kamat mahtuu kevyesti pussiin. Hyvä ostos!
  Jukka
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 04.06.2023
  5 / 5
  Tämä on elämäni ensimmäinen suppilauta, ja olen erittäin tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti se on pumppattavissa, helppo oppia melomaan, kätevä ottaa kainaloon järvelle mennessä, tarpeeksi leveä pysyäkseen vakavana ystävänä vedessä ja lisäksi tyylikäs. Ostettuani sen tarjouksesta, se oli erittäin hinta-laatusuhteeltaan edullinen. Koska olen tietokonenörtti, minulla on lähes päivittäinen tarve päästä illalla lautalle järvelle rentoutumaan ja liikuttamaan vartaloani ja niskaani. Kylpijänä olen myös iloinen siitä, etten ole koskaan kellahtanut veteen : )
  Linda
 • 24.07.2021
  5 / 5
  Heräteostos
  Tämä heräteostos osoittautui mitä parhaimmaksi! Lauta on vakaa ja liikkuu veden päällä kuin vene konsanaan. itselleni paras tapa suppailla on istua laudalla ja meloa kaksipäisellä melalla kuin kajakkia joten kaksipäistä melaa olisin siis kaivannut peruspakettiin. Mukana tulleet hyvät ohjeet plussaa. Väri hyvä ja erottuva vedessä. Kaikki tarvikkeet, veneilyliivi mukaan lukien, mahtuvat hyvin kantoreppuun ja repun jaksaa myös kantaa . Mitään negatiivista ei laudasta voi sanoa.
  Hyvä ostos
 • 04.07.2021
  5 / 5
  Hyvä ostos!
  Kantava ja vakaa lauta. Koiran kynnen kestävä materiaali. Kantavuus TODELLA hyvä! 55+65kg laudalla ja varpaat kuivina.
  Pasi
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.8 / 5
4,8
 • 31.08.2022
  5 / 5
  Huippu lauta ! Paina kantaa koko pakettia selässä , reppuun pyörät ! Sitten olisi täydellinen ????
  Hanne
 • 31.08.2022
  5 / 5
  Suosittelen!
  Tämä mun ensimmäinen SUP-lauta. Täysin tyytyväinen. Hieno asiakaspalvelu! Suosittelen!!!
  Aljona
 • 11.07.2022
  5 / 5
  Ensimmäinen lauta
  Tukeva ja pintaa on tarpeeksi. Ei keiku eikä huoju. Lapsetkin viihtyy mukana laudalla, kun on tarpeeksi tilaa. Ihan loistosijoitus itseensä ja omaan hyvinvointiin. Paras, mitä olen kokeillut.
  Kaisa H
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 26.06.2022
  5 / 5
  Jämäkkä
  Jämäkkä lauta vaikka vähän varttuneemmallekin suppailijalle, kulkee kevyesti.
  Eekoo
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 05.06.2023
  5 / 5
  Super!
  Tilattiin puolison kanssa nämä Apexit (isompi ja pienempi) ja muutaman kerran vesillä jo käyty. Olen todella tyytyväinen lautaan! Helppo meloa ja tuntuu paljon vakaammalta, kuin aikaisempi lautani (hydro force). Jos jotain kehitettävää täytyy sanoa, niin lauta on painavampi kantaa kuin aiempi, mutta ihan ok kuitenkin - mielummin hieman painavampi mutta parempi kuin kevyt ja "rimpula".
  Krista
 • 02.08.2023
  5 / 5
  Loistava lauta
  Olen muutaman viikon käyttänyt Apexia ja täytyy sanoa että olen kerrassaan todella tyytyväinen. Lauta on upean näköinen, TODELLA vakaa ja pitää kurssin erinomaisesti, on tietysti myös hidas kääntää, mikä on muutaman KM tai pidemmillä lenkeillä vain hyvä juttu. Mukana tuli kaikki varusteet mitä tarvitsee (paitsi kelluntaliivi ja aurinkolasit 8)) Viikonloppuna menimme hieman tuulisessa säässä aallokossa, ja Apex kulki kuin kiskoilla, verrattuna ystäväni pienempään ja lyhyempään lautaan. Suosittelen!
  Milla K.
 • 08.08.2023
  5 / 5
  Mainio
  Mainio peli. Apex ylitti odotukset. Suppailtu n.70km Kulkee vakaasti tuulessakin. Kevyt meloa pisempiäkin kerta matkoja. Painoa voisi kehittää kevyemmäksi, kuitenkin vedessä huippu hyvä!
  Aune B.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.9 / 5
4,9
 • 05.06.2023
  5 / 5
  Tosi hyvä
  Puolison kanssa ostettiin nämä (violetti pienempi ja tämä isompi), tosi tyytyväisiä ollaan. Vaikka sininen versio on isompi, isoa eroa ainakaan meidän taidoilla melomistuntumassa ole. Todella vakaat laudat vaikka mitään pro melojia emme olekaan ja pitävät kurssin hyvin. Lauta on jotenkin edellisiä lautojamme jämäkämpi tai kovempi jonka huomaa myös materiaalista, esim. rullatessa tyhjää lautaa ja tietysti vedessä. Hyvä ostos!
  Tomb
 • 13.07.2023
  5 / 5
  Hyvä, kompakti ja helppo
  Suppilauta on todella helppo käyttöinen ja suuntavakaa, hyvä ensimmäiseksi suppilaudaksi. Kantaa kevyesti kaksi aikuista. Reppu toimii hyvin ja on kompakti.
  Jyri T.
 • 26.07.2023
  5 / 5
  Aqua Apex 380 lautasetti
  Kerrassaan mahtava touringlauta! +suuntavakaa, ei ole heppoinen, uskaltaa lähteä rantaa kauemmas +kaunis ja laadukas materiaaliltaan +hyvät laadukkaat varusteet +kyytiin mahtuu tavaraa (hyvät bungeenarut ja o-renkaat. +hintatakuu toimii (sain 30 euroa takaisin, kun hinta putosi) +tosi selkeä ohjekirja -Ainoa miinus oli epäkäytänöllinen paketti, jossa lautasetti toimitettiin. Pahvilaatikossa ei ollut kantokahvaa tms, joka olisi helpottanut laudan siirtämistä noudettaessa. Muuten paketointi oli laadukasta ja lauta tuli ehjänä perille. Varmasti tähän kuntokauppa löytää ratkaisun, kun siitä mainitsee heille.
  Heli K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta