FitNord Aqua Pro 330 SUP-lautasetti, musta

389,00 € 649,00 €

Tai erämaksulla alk. 14,45 €/kk

ALE 40 % Voimassa ma 27.6. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä


FitNord Aqua PRO 330 on vakaa ja helposti ohjattava SUP-lauta suurella kantavuudella. Tämän laudan kanssa ei tarvitse pelätä kaatuvansa veteen!

Aqua PRO 330 SUP-lautasettiin sisältyy kaikki suppailuun tarvittavat välineet ja tarvikkeet: SUP-lauta, mela, evät, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kantoreppuun mahtuvat kaikki tavarat, joten tämän laudan voit kuljettaa minne vain. SUP-lauta on käyttövalmis 10-15 minuutissa.

Pitkä ja leveä SUP-lauta yksin tai kaksin suppailuun

Aqua Pro on 330 cm pitkä ja 80 cm leveä läpitikkaustekniikalla (drop stitch) valmistettu All Round-tyyppinen SUP lauta. Laudan paksuus on 15 cm, jonka ansiosta varpaat pysyvät kuivana, eikä lauta taivu keskeltä. Mallin runko on valmistettu kaksinkertaista ”Double layer” MSL dropstitch-materiaalia, joten tämä lauta on poikkeuksellisen vakaa ja jämäkkä. Pyöreän muotonsa ansiosta laudan ohjaaminen on helppoa, ja se sopiikin erinomaisesti myös aloittelijoille. Tämä malli pysyy erittäin vakaana  myös painavammilla käyttäjillä tai retkitavarat kyydissä, sillä kantavuus on jopa 150 kg. Lauta sopii erinomaisesti myös kaksin suppailuun ja pidemmille retkille.

Kestävä Dropstitch-materiaali ja suppailua helpottavat yksityiskohdat

FitNord Aqua PRO 330 SUP-laudan tarkkaan mietityt yksityiskohdat tekevät suppailusta helppoa ja mukavaa. Eväät, juomapullot ja varavaatteet ovat kiinnitettävissä laudan etuosaan bungee-narun avulla (kannattaa hankkia myös kuivasäkki). Kantokahva tekee täytetyn laudan kantamisesta helppoa ja D-renkaat mahdollistavat SUP-tuolin kiinnittämisen. Laudan etuosassa on myös D-rengas hinausta varten.

Kahteen suuntaan toimiva Double Action -pumppu ja erinomainen SUP-mela

Laudan täyttäminen käyttökuntoon tapahtuu mukana tulevalla Double Action -pumpulla. Koko vartaloa hyödyntämällä sup-laudan pumppaaminen sopivaan ilmanpaineeseen onnistuu 5-15 minuutissa. Sopiva paine keveille käyttäjille on noin 10-15 PSI ja painavimmille maksimissaan 20 PSI. Rauhalliseen köllöttelyyn riittää matalampi paine, mutta kun laudalta halutaan paras suoristuskyky ja jäykkyys, kannattaa se pumpata vähintään 15 psi asti. Pumppua voi käyttää myös laudan tyhjentämiseen. Huom! Paine laudan sisällä alkaa nousta vasta sitten, kun pumpatessa alkaa tuntua selkeä vastus.

Lautasetin mukana toimitettava kolmeosainen mela on erittäin kestävä ja varmatoiminen. Melan pituuden säätömekanismi on luistamaton, joten melaa ei tarvitse koskaan kiristää. Melan sisuksissa on solumuovia, joka estää melan uppoamisen, mikäli se tippuu veteen. HUOM! Mela ei kuitenkaan ole kelluva, mikäli sen jättää pitkäksi aikaa veteen.

Valitse Fitnord Aqua PRO 330, jos etsit SUP-lautasettiä seuraavilla ominaisuuksilla:
1.    Helposti ohjattava ja vakaasti kulkeva lauta korkealla 150 kg kantavuudella
2.    Sopii myös pidemmille retkille ja kaksin suppailuun (suuri 330 x 80 cm pinta-ala)
3.    Erittäin kestävä Double layer -tuplakerrosmateriaali
4.    Mukana tehokas pumppu ja erinomainen SUP-mela
5.    Lyömätön hinta-laatusuhde

FitNord Aqua Pro 330 lautasetti sisältää:

 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua Pro 330 SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (täyttö 5-10 min)
 • Säädettävä kolmiosainen alumiinimela parannetulla säätömekanismilla
 • Lautaan kiinnitettävä evä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (paikkamateriaali ja venttiilin kiristystyökalu)

Tilaa tästä heti käyttövalmis SUP-lautasetti koko perheen käyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.79487179     / 5
4,8
4.8462     / 5
4,8
4.6538     / 5
4,7
4.8846     / 5
4,9

100 % (26 / 26)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

SyysALEsta huippulöytö!

Pari kesää supanneena vanhalla laudallamme, oli pakko käydä testiajamassa tämä 330’nen heti sen saavuttua! Pumppaus kävi näppärästi, vaikka pumpun mittari toimikin vähän hitaasti. Yhden syksyisen testikäynnin jälkeen olen todella tyytyväinen ostokseeni. Lauta on tyylikäs ja ennen kaikkea helppo ja kevyt ohjata pienin melan liikkein. Ja toisin kun vanhassa laudassa, jalat pysyivät kuivina! Ainoa miinus oli, että evästä puuttui kiinnitysklipsu, mutta asiakaspalvelu hoiti asian nopeasti ja uusi evä oli matkalla jo ennen kun olin vanhan ehtinyt viedä palautukseen.
pr 16.9.2021 , Kymenlaakso
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Hyvä SUP - lauta. (Musta AQUA PRO 330)

Kirjoitan arvion yhden käyttökerran jälkeen. Lauta tuntuu oikein jämäkältä isolle ukollekkin (95kg), vaikka alkutestiksi laitettiin vain 11psi:tä. Varmaan TOSI jämäkkä kun laitetaan täydet 15psi:tä. Pumppu pumppaa laudan "hetkessä" ja käy alkulämmittelystä. Tilasin kuitenkin venttiiliadapterin (sähköinen pumppu), kun ens kesänä olisi tarkoitus kiertää paikkoja ja kokeilla SUPpailla eri Lapin järvillä, niin ei tarvi joka kerta manuaalisesti tehdä töitä. Reppumallinen säilytyspussi on hyvä ja kamat mahtuu kevyesti pussiin. Hyvä ostos!
Jukka 12.9.2021 , Oulu
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Leppoisa harrastus

Aqua Pro 330 lauta tuli napattua alennuksesta, sitä kun jo alkukesästä katselin mutta en raaskinut ostaa. Kesän suppailuun tutustuminen jäi välistä, mutta nyt sai niin hyvään hintaan, että oli pakko hankkia oma lauta. Kun vihdoin päästiin tätä kokeilemaan, niin alkufiilikset on erittäin positiiviset. Laukku on riittävän kookas kaikille tarvikkeille, pumpun käyttö hieman epäergonomista ja selkään ottavaa, mutta ei montaa minuuttia mennyt kun oli vajaa 1bar painetta sisällä. Lauta kannatteli hyvin kaksi aikuista, tosin viileän syysveden takia mentiin varmapäälle istualteen :D Helppo ja vakaa ohjata, vauhtia saa tarvittaessa mukavasti ja lauta erittäin miellyttävän tuntuinen. Toivottavasti ensi kesänäkin säät suosivat, niin tämä tulee olemaan ahkerassa käytössä.
Jesse K 11.9.2021 , Lohja
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: