FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetti

489,00 € 699,00 €

Tai osamaksulla alk 20,38 €/kk

ALE 30 % 21.6.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Kesän 2021 uutuus! FitNord Aqua Leaf on maksimaalisen tukeva, leveä ja tavallista suuremmalla kantavuudellta (200 kg) varustettu SUP-lauta. Lauta sopii erinomaisesti aloittelijoille, painaville, kahdestaan suppailuun, joogaan sekä treeniin.

Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän huippuhauskan ja valtavan suosion saavuttaneen harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evä, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kaikki tavarat mahtuvat kantoreppuun, joten tämän laudan voit ottaa mukaasi minne vain - lauta on käyttövalmis 5-10 minuutissa!

Aqua Leafin kehityksessä on pyritty korkeimpaan mahdolliseen tukevuuteen, käyttömukavuuteen ja raikkaaseen ulkonäköön, tinkimättä melontamukavuudesta. 90 cm leveällä, 340 cm pitkällä ja 15 cm paksulla laudalla on vaikea kaatua - ero tavanomaisiin 70-80 cm leveisiin lautoihin on dramaattinen. Poikkeuksellisen korkean kantavuuden ja tukevuuden ansiosta laudalla on mukava suppailla kaksin tai jopa kolmistaan perheen tai ystävien kanssa.

Drop stitch-tekniikalla valmistettu Aqua Leaf on kärjestään täysin pyöristettyjä All Round-lautoja hieman virtaviivaisempi, jonka ansiosta tyylikkään ulkomuodon lisäksi melominen on erittäin helppoa. Leveydestään huolimatta Leafilla pääsee tarvittaessa etenemään yllättävän sutjakkaasti! Joogaajia, treenaajia ja auringonottajia varten laudan kaksi kantokahvaa on sijoitettu sivuille, joten laudan keskellä ei ole maassa tehtäviä liikkeitä häiritsevää kahvaa. Koko dekin kattava pehmeä EVA-grippi on mukavan tuntuinen myös paljaalla iholla, se on helppo pitää puhtaana eikä muutu liukkaaksi märkänäkään.  Laudasta löytyy myös kiinnikkeet tuolille. Vielä nopeampaa ja lähes yhtä korkealla kantokyvyllä varusteltua lautaa etsiville suosittelemme tutustumaan myös FitNord Aqua Zoom-malliin.

Laudan täyttäminen tapahtuu mukana tulevalla painemittarillisena pumpulla. Pumppu on kaksisuuntainen, joten alkuvaiheen pumppauksessa voit työntää lautaan ilmaa sekä veto- että työntävaiheessa. Paineen noustessa ja pumppauksen käydessä raskaammaksi pumpun voi kääntää yksisuutaiseksi, jolloin pumppaus on kevyempää. Laudan pumppaamisessa kestää noin 10 minuuttia. Käsivoimien sijaan kannattaa käyttää jalkoja ja keskivartaloa, näin jaksat paremmin. Kevyemmät käyttäjät voivat pumpata laudan 8-10 PSI ja painavammat aina 15 PSI asti. Samalla pumpulla onnistuu myös laudan tyhjentäminen reppuun rullausta varten.

Katso video FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetistä!Valitse Fitnord Aqua Leaf, jos etsit SUP-lautaa seuraavilla ominaisuuksilla:
 1. Erittäin korkea kantavuus 200 kg
 2. Poikkeuksellinen tukevuus ja helppo käsiteltävyys
 3. Laadukkaat ja toimintavarmat lisävarusteet
 4. Sopii myös kaverin kanssa suppailuun ja auringosta nauttimiseen
FitNord Aqua Leaf lautasetti sisältää:
 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua Leaf SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min) ja tyhjennysominaisuudella
 • Kolmiosainen alumiinimela nopealla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
 • Lautaan kiinnitettävä evä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: