FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetti

489,00 € 699,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,16 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 11.7. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

FitNord Aqua Leaf on maksimaalisen tukeva, leveä ja tavallista suuremmalla kantavuudellta (200 kg) varustettu SUP-lauta. Lauta sopii erinomaisesti aloittelijoille, painaville, kahdestaan suppailuun, joogaan sekä treeniin.

Vuoden 2022 malli on nyt varustettu korkeammalla maksimipaineella 20 PSI. Korkeampi paine tekee laudasta entistä jäykemmän. Lautaa ei kuitenkaan tarvitse täyttää maksimipaineeseen asti, vaan se on jämäkkää tekoa jo 10-15 PSI paineessa.


Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän huippuhauskan ja valtavan suosion saavuttaneen harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evä, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kaikki tavarat mahtuvat kantoreppuun, joten tämän laudan voit ottaa mukaasi minne vain - lauta on käyttövalmis 5-10 minuutissa!

Aqua Leafin kehityksessä on pyritty korkeimpaan mahdolliseen tukevuuteen, käyttömukavuuteen ja raikkaaseen ulkonäköön, tinkimättä melontamukavuudesta. 90 cm leveällä, 340 cm pitkällä ja 15 cm paksulla laudalla on vaikea kaatua - ero tavanomaisiin 70-80 cm leveisiin lautoihin on dramaattinen. Poikkeuksellisen korkean kantavuuden ja tukevuuden ansiosta laudalla on mukava suppailla kaksin tai jopa kolmistaan perheen tai ystävien kanssa.

Drop stitch-tekniikalla valmistettu Aqua Leaf on kärjestään täysin pyöristettyjä All Round-lautoja hieman virtaviivaisempi, jonka ansiosta tyylikkään ulkomuodon lisäksi melominen on erittäin helppoa. Leveydestään huolimatta Leafilla pääsee tarvittaessa etenemään yllättävän sutjakkaasti! Joogaajia, treenaajia ja auringonottajia varten laudan kaksi kantokahvaa on sijoitettu sivuille, joten laudan keskellä ei ole maassa tehtäviä liikkeitä häiritsevää kahvaa. Koko dekin kattava pehmeä EVA-grippi on mukavan tuntuinen myös paljaalla iholla, se on helppo pitää puhtaana eikä muutu liukkaaksi märkänäkään.  Laudasta löytyy myös reunoilta kiinnikkeet tuolille sekä edessä kiinnike hinausta varten. Vielä nopeampaa ja lähes yhtä korkealla kantokyvyllä varusteltua lautaa etsiville suosittelemme tutustumaan myös FitNord Aqua Zoom-malliin.

Laudan täyttäminen tapahtuu mukana tulevalla painemittarillisena pumpulla. Pumppu on kaksisuuntainen, joten alkuvaiheen pumppauksessa voit työntää lautaan ilmaa sekä veto- että työntävaiheessa. Paineen noustessa ja pumppauksen käydessä raskaammaksi pumpun voi kääntää yksisuutaiseksi, jolloin pumppaus on kevyempää. Laudan pumppaamisessa kestää noin 10 minuuttia. Käsivoimien sijaan kannattaa käyttää jalkoja ja keskivartaloa, näin jaksat paremmin. Kevyemmät käyttäjät voivat pumpata laudan 8-10 PSI ja painavammat aina 15-20 PSI asti. Samalla pumpulla onnistuu myös laudan tyhjentäminen reppuun rullausta varten.

Katso video FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetistä!Valitse Fitnord Aqua Leaf, jos etsit SUP-lautaa seuraavilla ominaisuuksilla:
 1. Erittäin korkea kantavuus 200 kg
 2. Poikkeuksellinen tukevuus ja helppo käsiteltävyys
 3. Laadukkaat ja toimintavarmat lisävarusteet
 4. Sopii myös kaverin kanssa suppailuun ja auringosta nauttimiseen
FitNord Aqua Leaf lautasetti sisältää:
 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua Leaf SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min) ja tyhjennysominaisuudella
 • Kolmiosainen alumiinimela nopealla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
 • Lautaan kiinnitettävä evä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.85185185     / 5
4,9
5.0000     / 5
5,0
4.5556     / 5
4,6
5.0000     / 5
5,0

100 % (9 / 9)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0
Jokke 8.7.2021 , Tampere
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0
Tanjuulia 8.7.2021 , Vantaa
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Monipuolinen menopeli

Olen hullaantunut tähän lautaan! Yksi mahtava ominaisuus on vakaus: ei keikkaa eikä notkahtele yhtä helposti kuin pienemmät ja kapeammat laudat Perheellisenä tykkään myös siitä, että lauta sopii monenkokoisten ja -taitoisten käyttöön, niin yhdelle, kahdelle kuin jopa kolmelle. Meloa voi mukavasti myös istuen tai polvillaan (miellyttävä materiaali polvien alla), ja laudalla on kiva makoilla tai uittaa väsyneitä jalkoja vedessä, reunalla istuskellen. Keulan rakenne on parempi kuin muissa leveissä malleissa, joten eteneminen on vauhdikasta tyrskyissäkin. Pumppaus on kevyempää kuin etukäteen pelkäsin, ja laudan saa myös tyhjättyä pumpulla ja taiteltua sitten nätisti kantolaukkuun. Lauta on hyvin pitkä, joten sille mahtuu isokin lapsi mukaan vaikka pötköttelemään ja aikuinen melomaan istualtaan samaan aikaan. Toisaalta laudan säilytys täytettynä vaatii melkoisesti tilaa. Lauta on myös raskaampi kantaa kuin pienemmät ilmatäytteiset mallit, mutta kuitenkin huomattavasti helpompi liikutella kuin kovat laudat joita olen kokeillut. Pumppu on iso ja tehokas; kannattaa miettiä etukäteen, mihin sen voi jättää säilytykseen suppailun ajaksi, jos laudan täyttää vasta rannalla. Lauta on hyvin vahvan tuntuista ja siksi melko painavaa materiaalia. Settiin kuuluva mela on selvästi laadukkaampi kuin halvimmat perusmelat (mm. parempi säätömekanismi). Laudan kantokahvat ovat miellyttävän tuntuiset. Sellainen parannusehdotus olisi että jospa joku kehittäisi vielä jonkinmoisen mukavan olkahihnan helpottamaan hieman pidempää kantomatkaa.
Äiskä ja jälkikasvu 8.7.2021 , Espoo
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: