FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetti, vihreä (kantavuus 200 kg, lasikuitumela) **TOIMITUS 31.7. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetti, vihreä (kantavuus 200 kg, lasikuitumela) **TOIMITUS 31.7. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

299,00 € 529,00 €

Svea -erämaksu alk.  11,04 €/kk

ALE 43 % 22.7.2024 asti

Loppu varastosta suuren kysynnän vuoksi. Tilaa nyt ja varmista toimitus 31.7.2024 saapuvasta erästä!

Yhteensopivat lisätarvikkeet

FitNord Aqua kuivasäkki, 10L
Kajakkimela 244 cm, 2-lapainen, FitNord
PVC -muoviliima SUP-laudan, kajakin tai Air trackin korjaamiseen
Kajakin ja SUP-laudan Venttiiliadapteri
SUP-laudan kantohihna
FitNord Aqua kuivasäkki / dry bag, 5L

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Huipputukeva FitNord Aqua Leaf 340 suppailuun yksin tai yhdessä – jopa 200 kg kantava SUP-lauta takaa täydellisen tuen treeniin, joogaan ja nautiskeluun laineilla!

Melo kohti uusia suppailuseikkailuja tai inspiroidu treenistä yksin tai yhdessä monipuolisen FitNord Aqua Leafin kannattelemana! Tämä Suomessa suunniteltu vakaa, korkean kantavuuden (200 kg) SUP-lauta sopii aloittelijoille, kahdestaan suppailuun, joogaan ja treeniin – täydellinen yhdistelmä vakautta, suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua.

Lautasetti sisältää kaikki huippuhauskaan suppailuun tarvittavat välineet ja tarvikkeet: SUP-lauta, mela, evä, pumppu, korjaussarja, karkuremmi ja kantoreppu. Kaikki tavarat mahtuvat kantoreppuun, joten voit ottaa laudan mukaasi minne vain – lauta on käyttövalmis 10 minuutissa!

FitNord Aqua Leaf on loistava valinta muun muassa näistä syistä:

1. Kantaa jopa 200 kg – vakaa lauta yhdessä suppailuun

Venettä ei kannata keikuttaa, mutta tätä SUP-lautaa voi huoletta haastaa – 90 cm leveällä, 340 cm pitkällä ja 15 cm paksulla laudalla on vaikea kaatua. Tämän 200 kg kantavan ja huipputukevan SUP-laudan ero tavanomaisiin 70-80 cm leveisiin lautoihin on selkeä – nauti liikkumisesta SUP-laudan päällä tai kutsu kaveri, perheenjäsen tai lemmikki kyytiin. Laudalla on mukava suppailla jopa kolmistaan.

2. Kestävä ja laadukas materiaali – aktiiviselle suppailijalle suunniteltu

FitNord Aqua Leaf -SUP-laudassa on käytetty fusion double layer -materiaalia eli pinta on kaksinkertainen: kestävämpi, jäykempi ja vakaampi kuin yksinkertainen materiaali. Koko laudan päällisen peittää pehmeä EVA-grippi, joka tuntuu mukavalta paljaalla iholla, on helppo pitää puhtaana eikä muutu liukkaaksi märkänä. Laudan neljä kantokahvaa ovat laudan sivuilla, kärjessä ja perässä, joten ne eivät häiritse liikkeitä tai makoilua. Laudan reunoilla on kiinnikkeet tuolille ja edessä kiinnike hinausta varten. Lisäksi laudan edessä ja takana on kätevät bungee-narut tavaroiden kuljettamista varten – kyytiin mahtuu esimerkiksi telttailutarvikkeet!

3. Helposti ohjattava – lipuu sujuvasti laineilla

Virtaviivaisen muotoilun ansiosta FitNord Aqua Leaf -SUP-lauta lipuu sujuvasti laineilla ja sitä on helppo ohjata. Kaikenkokoiset melojat saavat laudan kulkemaan kohti uusia seikkailuja kevyellä, pituussäädettävällä lasikuitumelalla. Suorakaiteen muotoinen lapa kulkee vedessä tasaisesti vispaamatta puolelta toiselle – ranteet ja hartiat eivät rasitu ja matka etenee. Joskus niin vauhdilla, että lähtee mela kädestä, mutta ei haittaa – lasikuitumela kelluu.

4. Täytä 10 minuutissa – nopeasti vesille

Laudan täyttäminen onnistuu 10 minuutissa mukana tulevalla tehokkaalla pumpulla, jossa on painemittari. Laudan maksimipaine on huikea 25 PSI, mutta fusion-materiaalin ansiosta lauta on jämäkkä jo 10-15 PSI:n paineessa. Kevyille suppailijoille riittää 8-10 PSI ja painavammat voivat pumpata aina 15-20 PSI asti. Ilmaa voi työntää lautaan aluksi sekä veto- että työntövaiheessa ja paineen noustessa pumpun voi kääntää yksisuuntaiseksi, jolloin pumppaus on kevyempää. Käsivoimien ssäästämieksi pumppaamiseen kannattaa käyttää jalkoja ja keskivartaloa. Samalla pumpulla voi myös tyhjentää laudan reppuun rullausta varten.

Kenelle ja miksi?

FitNord Aqua Leaf on monikäyttöinen ja turvallinen SUP-lauta aloittelijalle tai suppailijalle, joka haluaa vakaan SUP-laudan joogaan, treeniin tai nautiskeluun yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Tämä huipputukeva, 200 kg kantava lauta on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, joten vain suppailijan oma mielikuvitus on rajana – lauta ei ihan pienestä keikahda, ohjaaminen ja melominen on helppoa kaikenkokoisille suppailijoille ja laudan saa vesille 10 minuutissa! Raikkaan vihreän lisäksi FitNord Aqua Leaf on saatavilla myös houkuttelevan pinkkinä.

FitNord on yksi Suomen suosituimmista SUP-lautamerkeistä. Laudat suunnitellaan Suomessa vastaamaan suomalaisten suppailijoiden tarpeita, vaatimuksia ja toiveita. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet lautoja entistä paremmiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia vesistöistämme SUP-laudan kyydissä.

Tilaa nyt FitNord Aqua Leaf -SUP-lautasetti ja nauti unohtumattomista suppailuhetkistä yksin ja yhdessä!

 • Malli: Aqua Leaf 340
 • Laudan tyyppi: All round
 • Monelle käyttäjälle: Kyllä
 • Täytettävä: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (bar): 1.72 Bar
 • Maksimikuorma: 200 kg
 • Materiaali: Double layer
 • Laudan paino: 11.3 kg
 • Tuotteen paino: 16.5 kg
 • Tuotteen pituus: 340 cm
 • Tuotteen leveys: 90 cm
 • Tuotteen korkeus: 15 cm
 • Pituus (jalat/tuumat): 11'12"
 • Mela sisältyy: Kyllä
 • Pumppu sisältyy: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (PSI): 25 PSI

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 349,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: