Aztron Eclipse 11" kova SUP all round-lautasetti

649,00 €

Tai osamaksulla alk 27,04 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 15.6.2021

Aztron Eclipse SUP-lautasetissä on kaikki, mitä aloittelija tarvitsee suppaamiseen! 336 cm pitkä ja 78 cm lauta on tukeva, ja eri tasoisten suppaajien on helppo ohjata sitä.

Eclipse-lauta on lasikuidusta valmistettu kova lauta, sitä ei siis täytetä ilmalla, ja täten se on heti käyttövalmis. Kovat laudat ovat tyypillisesti vakaampia kuin ilmatäytteiset laudat, mutta varastoidessa ja siirrettäessä ne vievät enemmän tilaa. Kova SUP-lauta sopiikin parhaiten käyttäjille, jotka käyttävät lautaa vain yhdessä paikassa ja sille on kokonsa verran varastointitilaa. 

Eclipse on kokonaan yläpuolelta päällystetty 5 mm paksulla uurrekuvioidulla EVA-muovilla, joka antaa pitoa jalkojen alle ja estää liukastelun laudan päällä. Laudan etuosassa on säilytystilaa esimerkiksi eväille, vesipullolle ja muille tarvikkeille. Tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan joustavan remmin alla.

Aztron Eclipse SUP lautasetti sisältää:

- Aztron Eclipse lasikuitu SUP lauta
- Säädettävä alumiininen mela
- Karkuremmi
- Kuormanaru

Tekniset tiedot

- Koko: 336 x 78 x 12 cm
- Paino: 14 kg
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 120 kg
- Kantavuus: 140 kg

Tilaa tästä hetivalmis SUP setti, joka sopii huolettomaan suppailuun monen kokoisille käyttäjille ja jossa on kaikki tarvittava mukana!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: