Taljalaite, Functional Training Center 200, Body-Solid

2629,00 €

Tai osamaksulla alk 109,54 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Functional Training Center 200, Body-Solid, on huipputason taljalaite, joka sopii monipuolisten säätömahdollisuuksiensa puolesta erityisen hyvin toiminnalliseen harjoitteluun.

Kumpikin talja liikuu itsenäisesti omien vastuksien ja väkipyöriensä varassa. Näin voit asettaa taljat eri korkeuteen ja muuttaa painopakkojen vastusta mielesi mukaan. Kaksiväyläinen taljajärjestelmä tarkoittaa myös sitä, että taljoja voi liikuttaa eri tahtiin. Tämä mahdollistaa ergonomisen ja luonnollisen liikeradan kaikkiin harjoitusliikkeisiin.

Taljat kääntyvät rungossa vapaasti 180°. Vapaan liikkuvuuden ansiosta pystyt harjoittamaan useampaa lihasryhmää samanaikaisesti ja suorittamaan kehittyneempiä harjoitusliikkeitä. Suurempi liikkumavara tekee tästä taljalaitteesta täydellisen välineen arkielämän suorituksia mukailevaan toiminnalliseen harjoitteluun. Toiminnallinen harjoittelu parantaa koordinaatiota, tasapainoa, ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa sekä syviä vatsalihaksia.

Functional Training Center 200 -taljalaitteella voit harjoitella monipuolisesti taljavetoja ja olkapääpunneruksia, leuanvetoja, jalkaliikkeitä ja paljon muuta. Kummassakin taljassa on 20 eri korkeusasetusta, joiden avulla treenaat tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Saatavilla myös 22kg lisäpainopakka, joka sisältää viisi painolevyä. Löydät lisäpakan täältä: Tilaa heti monipuolinen huipputason Functional Training Center 200 -taljalaite!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.