Taljalaite, Functional Training Center 200, Body-Solid

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
2629,00 €

Tai osamaksulla alk 109,54 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Functional Training Center 200, Body-Solid, on huipputason taljalaite, joka sopii monipuolisten säätömahdollisuuksiensa puolesta erityisen hyvin toiminnalliseen harjoitteluun.

Kumpikin talja liikuu itsenäisesti omien vastuksien ja väkipyöriensä varassa. Näin voit asettaa taljat eri korkeuteen ja muuttaa painopakkojen vastusta mielesi mukaan. Kaksiväyläinen taljajärjestelmä tarkoittaa myös sitä, että taljoja voi liikuttaa eri tahtiin. Tämä mahdollistaa ergonomisen ja luonnollisen liikeradan kaikkiin harjoitusliikkeisiin.

Taljat kääntyvät rungossa vapaasti 180°. Vapaan liikkuvuuden ansiosta pystyt harjoittamaan useampaa lihasryhmää samanaikaisesti ja suorittamaan kehittyneempiä harjoitusliikkeitä. Suurempi liikkumavara tekee tästä taljalaitteesta täydellisen välineen arkielämän suorituksia mukailevaan toiminnalliseen harjoitteluun. Toiminnallinen harjoittelu parantaa koordinaatiota, tasapainoa, ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa sekä syviä vatsalihaksia.

Functional Training Center 200 -taljalaitteella voit harjoitella monipuolisesti taljavetoja ja olkapääpunneruksia, leuanvetoja, jalkaliikkeitä ja paljon muuta. Kummassakin taljassa on 20 eri korkeusasetusta, joiden avulla treenaat tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Saatavilla myös 22kg lisäpainopakka, joka sisältää viisi painolevyä. Löydät lisäpakan täältä: Tilaa heti monipuolinen huipputason Functional Training Center 200 -taljalaite!
- Kummankin taljan painopakkaa ja korkeutta voi säätää erikseen, liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Tämä mahdollistaa luontevan liikeradan ja enemmän harjoitusmahdollisuuksia.
- 4,8mm halkaisijan teräskaapeli, mitoitettu kestämään yli 2500kg painoa.
- 20 korkeusasetusta. Taljojen liikkuvuus 180º astetta.
- Kaksi 72 kg painopakkaa.
- Saatavilla 22 kg lisäpainopakat.

- Mitat:
- Mitat koottuna: 198 x 108 x 213 cm (pituus x leveys x korkeus)
- Pakkauksen mitat:
- Paketti #1: 202 x 19 x 13 cm; 32kg
- Paketti #2: 116 x 58 x 28 cm; 56kg
- Paketti #3: 116 x 58 x 23 cm; 56kg
- Paino koottuna: 233kg

Tuotteella on 12kk takuu, joka alkaa ostopäivästä.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.