Taljalaite, Functional Training Center 200, Body-Solid

2899,00 €

Svea -erämaksu alk.  113,00 €/kk

Tilaustuote: Toimitusaika 2-6 viikkoa

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Functional Training Center 200, Body-Solid, on huipputason taljalaite, joka sopii monipuolisten säätömahdollisuuksiensa puolesta erityisen hyvin toiminnalliseen harjoitteluun. Soveltuu erinomaisesti koti- ja yhteisökäyttöön.

Body-Solid on yksi maailman tunnetuimmista kuntosalilaitevalmistajista. Laitteita on myyty tuhansia ja taas tuhansia ympäri maailman, eikä suosio ole sattumaa. Käyttöominaisuuksiensa, kestävyytensä ja hintansa puolesta Body-Solidin laitteet ovat maailman kärkijoukkoa.

Functional Training Center 200 -taljalaitteella voi harjoitella monipuolisesti taljavetoja ja olkapääpunneruksia, leuanvetoja, jalkaliikkeitä ja paljon muuta. Kummassakin taljassa on 20 eri korkeusasetusta, joiden avulla treenaa tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Kumpikin talja liikkuu itsenäisesti omien vastuksien ja väkipyöriensä varassa. Näin taljat voi asettaa eri korkeuteen ja muuttaa painopakkojen vastusta mielensä mukaan. Kaksiväyläinen taljajärjestelmä tarkoittaa myös sitä, että taljoja voi liikuttaa eri tahtiin. Tämä mahdollistaa ergonomisen ja luonnollisen liikeradan kaikkiin harjoitusliikkeisiin.

Taljat kääntyvät rungossa vapaasti 180°. Vapaan liikkuvuuden ansiosta pystyy harjoittamaan useampaa lihasryhmää samanaikaisesti ja suorittamaan kehittyneempiä harjoitusliikkeitä. Suurempi liikkumavara tekee tästä taljalaitteesta täydellisen välineen arkielämän suorituksia mukailevaan toiminnalliseen harjoitteluun. Toiminnallinen harjoittelu parantaa koordinaatiota, tasapainoa, ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa sekä syviä vatsalihaksia.

Tuotetiedot:
  • 4,8mm halkaisijan teräskaapeli, mitoitettu kestämään 1000 kg painoa.
  • 20 korkeusasetusta.
  • Taljojen liikkuvuus 180º astetta.
  • Sisältää kaksi 72,5 kg painopakkaa
  • Sisältää 2 kpl yhden käden taljakahvoja
  • Erikseen ostettavissa 22,5 kg lisäpainopakat.
  • Mitat koottuna: 184,3 x 107,3 x 213,5 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • Paino koottuna: 242,3kg
Takuutiedot:

Kotikäyttö*:
- Runko: 3 vuotta
- Muut osat: 1 vuosi

Yhteisökäyttö*:
- Runko: 1 vuosi
- Muut osat: 6 kuukautta

*Takuu alkaa ostopäivästä, eikä se koske virheellisestä kasauksesta tai käytöstä johtuvia vikojaTilaa heti monipuolinen huipputason Functional Training Center 200 -taljalaite!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: