Tunturi Cardio Fit T30 Juoksumatto

649,00 €

Tai erämaksulla alk. 24,10 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Tunturi Cardio Fit T30 juoksumatto on edullinen ja pienikokoinen juoksumatto kotikuntoilijoille. 

Tunturi Cardio Fit T30 soveltuu erittäin kevyen rakenteensa, pienen moottorinsa ja lyhyen juoksualan vuoksi pääasiassa hölkkäilyyn ja kevyeen juoksuharrastukseen kotona.

Yksinkertaistettu juoksumatto napakalla moottorilla ja kaltevuuden säädöllä

Tunturi Cardio Fit T30 on ominaisuuksiltaan ja tukevuudeltaan yksinkertaistettu malli muihin Tunturin juoksumattoihin verrattuna, mutta on kuitenkin näppärä peli kotijuoksijalle. Laitteesta löytyykin 12 erilaista harjoitusohjelmaa sekä kolmiportainen manuaalinen kaltevuuskulman säätö, millä saat lisättyä vastusta juoksu-, hölkkä- tai kävelytreeniisi. T30:ssa on DC-moottori, joka antaa 1 hv jatkuvan tehon ja 1,5 hv hetkellisen tehon. Maton huippunopeus on 12 km/h ja juoksualustan koko on 43 x 120 cm, mikä riittää normaalipituiselle kotikuntoilijalle hyvin kevyeen juoksuun tai hölkkään. 

Kevyt juoksumatto hyvillä ominaisuuksilla

Tunturi Cardio Fit T30 -juoksumatossa on 110 x 60 mm yksivärinen ja helppolukuinen LCD-näyttö, josta harjoitusohjelman valinta käy näppärästi. Laitteessa on myös ajan, etäisyyden, kalorien ja sykkeen mittaus. Juoksumaton nopeutta saa säädettyä käsikahvoista, samoin sykemittaus onnistuu kädestä käsikahvojen ansiosta. Tablettitelineen avulla voit seurata vaikkapa suosikkiohjelmiasi treenatessasi.

T30 on kokoontaitettava ja helppo siirrellä, sillä se painaa ainoastaan 45 kg. Valmistajan ilmoittama maksimikäyttäjäpaino on 110 kg. 

Samassa hintaluokassa kilpailee myös erittäin suositun FitNord-juoksumattomalliston Sprint 100.

Aktiivisempaan harjoitteluun ja isommille käyttäjille suosittelemme ehdottomasti tutustumista tehokkaampiin ja tukevampiin, mutta kuitenkin edullisiin Tunturi Competence T20 ja FitNord Sprint 200 -juoksumattoihin.Tilaa nyt Tunturi Cardio Fit T30 kevyeen hölkkään kotikäyttäjille!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: