Tunturi T20 Competence Juoksumatto

879,00 € 1179,00 €

Tai erämaksulla alk. 32,64 €/kk

ALE 25 % Voimassa ma 23.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tunturi Competence T20 (2020) on Tunturin uutuusmalliston edullisemman hintaluokan juoksumatto, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, siro koko ja tavallisen kotikuntoilijan tarvitsemat ominaisuudet.

Jopa 16 km/h maksiminopeus

Competence T20 on loistava juoksumatto aloittelevalle juoksijalle tai kotikuntoilijalle, joka etsii helppokäyttöistä huokeamman hintaluokan mattoa. T20-juoksumatossa alusta on suhteellisen kova, joten se sopii nopeampiinkin juoksuvauhteihin. T20:ssa on DC-moottori, josta irtoaa 1,5 hv jatkuva ja 3,5 hv hetkellinen teho. Tehokas moottori tarjoaa kuntoilijalle jopa 16 km/h maksiminopeuden. Lisäksi kaltevuuskulmaa saa säädettyä 12 portaan asteikolla.

Monipuoliset treenausmahdollisuudet

Tunturi Competence T20:ssa on LED-näyttö, jossa on 400 m rata. Laitteelta voit seurata ajan, etäisyyden ja kalorien kulumista ja voit yhdistää siihen myös oman sykevyösi. Juoksumatossa on yhteensä jopa 44 juoksuohjelmaa. Tunturi Routes yhteensopivuus takaa sen, ettei juoksumatolla juoksemisen tarvitse enää olla tylsää! Tunturi Routesin avulla voit valita kymmenistä tuhansista reittivideoista - miltä kuulostaisi aamulenkki Seinen vierellä Eiffelin tornille tai Central Parkin läpi New Yorkissa? Juoksumaton kaltevuuskulma muuttuu automaattisesti videon mukana.

Kompakti ja kestävä

Ulkonäöltään T20 on tyylikkään musta ja modernisti muotoiltu. Competence T20 taittuu näppärästi kokoon, joten se vie vain vähän tilaa säilytyksessä. Kokoontaitettavassa laitteessa on myös siirtopyörät, joiden ansiosta laitetta on helppo liikuttaa paikasta toiseen. T20:n enimmäiskäyttäjäpaino on jopa 120 kg, joten se sopii miltei kaikille!

Samassa hintaluokassa suosittelemme tutustumaan vahvemman ja suorituskykyisemmän moottorin sekä korkeamman (20 km/h) huippunopeuden sisältävään FitNord Sprint 200 -juoksumattoon.Tilaa heti edullinen ja kompaktin kokoinen Tunturi Competence T20 (2020) -juoksumatto ja saat nauttia Tunturin uuden juoksumattomalliston hyvästä juoksutuntumasta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: