Tunturi T20 Competence Juoksumatto

979,00 € 1179,00 €

Tai osamaksulla alk 40,79 €/kk

SÄÄSTÄ 200 € 25.10.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Tunturi Competence T20 (2020) on Tunturin uutuusmalliston edullisemman hintaluokan juoksumatto, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, siro koko ja tavallisen kotikuntoilijan tarvitsemat ominaisuudet. Uusi, vuoden 2020 malli on edeltäjäänsä sirompi ja tehokkaammalla moottorilla varustettu.

Competence T20 on loistava juoksumatto aloittelevalle juoksijalle tai kotikuntoilijalle, joka etsii helppokäyttöistä huokeamman hintaluokan mattoa. T20-juoksumatossa alusta on suhteellisen kova, joten se sopii nopeampiinkin juoksuvauhteihin. T20 tarjoaa kuntoilijalle 16 km/h maksiminopeuden, kaltevuuskulman säädön 12 portaan asteikolla.

Juoksumaton 44 juoksuohjelmaa ja Tunturi Routes yhteensopivuus takaavat sen, ettei juoksumatolla juoksemisen tarvitse enää olla tylsää! Tunturi Routesin avulla voit valita kymmenistä tuhansista reittivideoista - miltä kuulostaisi aamulenkki Seinen vierellä Eiffelin tornille tai Central Parkin läpi New Yorkissa? Juoksumaton kaltevuuskulma muuttuu automaattisesti videon mukana.

Ulkonäöltään T20 on tyylikkään musta ja modernisti muotoiltu. Kokoontaitettavassa laitteessa on myös siirtopyörät, joiden ansiosta laitetta on helppo liikuttaa paikasta toiseen.

Samassa hintaluokassa suosittelemme tutustumaan vahvemman ja suorituskykyisemmän moottorin sekä korkeamman (20 km/h) huippunopeuden sisältävään FitNord Sprint 200 -juoksumattoon.

Voit tutustua Tunturi Competence T20 -juoksumattoon lisää alla olevalta esittelyvideolta.Tilaa heti edullinen ja kompaktin kokoinen Tunturi Competence T20 (2020) -juoksumatto ja saat nauttia Tunturin uuden juoksumattomalliston hyvästä juoksutuntumasta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: