Tunturi T20 Competence Juoksumatto

1119,00 € 1179,00 €

Tai osamaksulla alk 46,62 €/kk

SÄÄSTÄ 60 € 17.5.2021 saakka

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Tunturi Competence T20 (2020) on Tunturin uutuusmalliston edullisemman hintaluokan juoksumatto, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, siro koko ja tavallisen kotikuntoilijan tarvitsemat ominaisuudet. Uusi, vuoden 2020 malli on edeltäjäänsä sirompi ja tehokkaammalla moottorilla varustettu.

Competence T20 on loistava juoksumatto aloittelevalle juoksijalle tai kotikuntoilijalle, joka etsii helppokäyttöistä huokeamman hintaluokan mattoa. T20-juoksumatossa alusta on suhteellisen kova, joten se sopii nopeampiinkin juoksuvauhteihin. T20 tarjoaa kuntoilijalle 16 km/h maksiminopeuden, kaltevuuskulman säädön 12 portaan asteikolla.

Juoksumaton 44 juoksuohjelmaa ja Tunturi Routes yhteensopivuus takaavat sen, ettei juoksumatolla juoksemisen tarvitse enää olla tylsää! Tunturi Routesin avulla voit valita kymmenistä tuhansista reittivideoista - miltä kuulostaisi aamulenkki Seinen vierellä Eiffelin tornille tai Central Parkin läpi New Yorkissa? Juoksumaton kaltevuuskulma muuttuu automaattisesti videon mukana.

Ulkonäöltään T20 on tyylikkään musta ja modernisti muotoiltu. Kokoontaitettavassa laitteessa on myös siirtopyörät, joiden ansiosta laitetta on helppo liikuttaa paikasta toiseen.

Samassa hintaluokassa suosittelemme tutustumaan vahvemman ja suorituskykyisemmän moottorin sekä korkeamman (20 km/h) huippunopeuden sisältävään FitNord Sprint 200 -juoksumattoon.

Voit tutustua Tunturi Competence T20 -juoksumattoon lisää alla olevalta esittelyvideolta.ALL IN -paketti

Voit ostaa joko pelkän juoksumaton tai ALL-IN-paketin, jolloin mukaan tulee lisäksi seuraavat tuotteet:
- Sykevyö 5 kHz, analoginen (yhteensopiva juoksumaton kanssa), arvo 49,90 €
- Suojamatto kuntoilulaitteille, arvo 54,90 €
- Flow Fitness Juoksumaton voiteluaine 130ml, arvo 24,90 € (130ml purkki riittää noin 6 voitelukertaan)

Tilaa heti edullinen ja kompaktin kokoinen Tunturi Competence T20 (2020) -juoksumatto ja saat nauttia Tunturin uuden juoksumattomalliston hyvästä juoksutuntumasta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: