FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä, musta (540Wh akku)

1399,00 € 1999,00 €

Svea -erämaksu alk.  54,64 €/kk

ALE 30 % ma 20.5.2024 asti

Lisätarvikkeet

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Hintaluokkansa huippua edustava FitNord Ranger 200 on helppokäyttöinen sähkömaastopyörä, jonka tehokas takamoottori ja pitkä kantama tekevät pyörästä modernin kulkupelin sekä maastoon että tasaisemmalle ajoradalle!

Suomessa suunniteltu Ranger 200 on erinomainen sähkömaastopyörä arkiajoon, vauhdikkaaseen kuntoiluun tai kevyempään maastopyöräilyharrastukseen. Yhdellä latauksella ajat jo 110 kilometriä!

Videolla esittelyssä Ranger 200 sähkömaastopyörä:

Tutustu pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähkömaastopyöräilyn maailmaan!

1. Luokkansa tehokkain akku – nauti matkasta yhdellä latauksella jopa 110 kilometriä

Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 540 Wh akulla riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 110 kilometrin matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä lyhemmille matkoille. Akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Polkeminen on kevyttä – valitse avustustaso tilanteen mukaan

45 Nm TechDrive -takamoottori tekee mäkien nousemisesta ja vastatuuleen polkemisesta kevyttä. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, jotka määrittävät, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive-moottorit on valmistettu yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa (Ananda, MXU ja Vinka), jotta voimme luoda sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. 

3. Urheilullinen runko sopii kaikille – joustokeulalla lisää ajomukavuutta

Ranger 200 -sähköpyörän runko on geometrialtaan modernin kompakti, mikä tekee ajotuntumasta rennon ja urheilullisen. Suntour SR -joustokeula nielee tehokkaasti tärinät ja iskut epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustokeula on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Patrol -renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asvaltilla. Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Altus 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Tektro-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti.

4. Suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ranger 200 -sähkömaastopyörä on nappivalinta sinulle, joka etsit kulkupeliksesi sporttista menopeliä kevyihin maastolenkkeihin, kaupunkiajoon ja työmatkoille. Linjakas runko antaa rennon ajoasennon ja helppokäyttöisyytensä ansiosta sähköpyörä sopii kaikille ja on vaivaton ajaa. Pitkä akun toimintamatka takaa sen, että latausta ei tarvitse muistaa suorittaa päivittäin.

Rouhean mustan lisäksi löydät Ranger 200 -pyörän myös mintunvihreänä ja vihreänä. Jos kaipaat vieläkin suurempaa akkukapasiteettia, kannattaa tutustua suosittuun FitNord Ranger 300 -sähköpyörään.

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman polkupyöräilyn maailmaan, valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 48 cm tästä ja runko 53 cm tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä, musta (540Wh akku)

Malli: Ranger 200

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maastoajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Paino: 43 cm: 23,5 kg / 48 cm: 24,8 kg / 53 cm: 24,5 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 540 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 45 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Tektro MD-M280

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Renkaan malli: CST Patrol

Renkaan leveys: 2.25"

Etuhaarukan jousto: 80 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula, jousi

Etuhaarukan malli: Suntour SF20 XCM DS RL

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Vader

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm

Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pakkauksen koko: 155 x 29 x 90 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Asennusohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1599,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: