FitNord Aqua Apex 365 SUP-lautasetti (kantavuus 150 kg, lasikuitumela)

FitNord Aqua Apex 365 SUP-lautasetti (kantavuus 150 kg, lasikuitumela)

349,00 € 539,00 €

Svea -erämaksu alk.  12,88 €/kk

ALE 35 % 15.7.2024 asti

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Yhteensopivat lisätarvikkeet

PVC -muoviliima SUP-laudan, kajakin tai Air trackin korjaamiseen
FitNord Aqua kuivasäkki, 10L
Kajakkimela 244 cm, 2-lapainen, FitNord
SUP-laudan kantohihna
FitNord Aqua kuivasäkki / dry bag, 5L
Kajakin ja SUP-laudan Venttiiliadapteri

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Premium-tason SUP-lauta vaativan suppailijan makuun – nopea ja vakaa lauta pitkille matkoille

Vaativan suppailijan tarpeisiin sopiva, rakenteeltaan jäykkä Apex 365 on suunniteltu pitkien matkojen melomiseen suorituskyky ja vakaus edellä. Astetta laadukkaampi, vaativaa menoa tukeva lauta on paitsi kestävä, myös nopea ja äärimmäisen vakaa fusion double layer -rakenteen ansiosta. Tällä SUP-laudalla puskee läpi tuulen ja aallokon kokenut ja aloitteleva pitkän matkan suppailija.

Kun haluat nauttia SUP-lautailun hurmasta enemmän liikkeessä kuin paikoillaan, tämän SUP-laudan päällä pääset nopeasti ja varmasti juuri sinne, minne haluat mennä. Tai mikä parempaa – voit seikkailla tämän laudan kanssa huoletta aivan uusiin, yllättäviin paikkoihin!

Miksi valita FitNord Aqua Apex SUP-lauta?

1. EVA-grippi ja mela, joka ei vispaa – napakkaa tehoa melomiseen

Syvään uurrettu ja täydellisesti pitävä EVA-grippi antaa tukevaa pitoa suppailijalle eikä muutu liukkaaksi märkänä. Lisää tehoa vauhdinottoon antaa settiin kuuluva napakka, pituudeltaan säädettävä lasikuitumela: pituuden säädön (170–215 cm) ja suorakaiteen muotoisen lavan ansiosta kaikenkokoiset melojat saavat voimantuoton pysymään tasaisena lavan kärjestä tyveen asti – ranteita ja hartioita rasittamatta. Lapa kulkee vedessä tasaisesti vispaamatta puolelta toiselle ja jos vauhdin huumassa lähtee mela kädestä, ei haittaa – lasikuitumela kelluu, joten se on helppo noukkia ylös vedestä.

2. Muotoilu takaa tiukan vesituntuman – suunta pysyy vakaana, käännökset ketterinä

Apex 365 -SUP-laudan maltillinen kärjen nousu, "rocker", ja 365 cm:n pituus pitävät suunnan vakaana: suoraan melominen on helppoa ja melontateho säilyy koko matkan, koska vesilinja on pitkä eikä lauta kääntyile sivulle. Nopeudestaan huolimatta Apex 365 ei ole kiikkerä: tiukka tuntuma veteen säilyy paksun fusion double layer -materiaalin ansiosta. Ketterät käännökset onnistuvat polkaisemalla perässä olevaa kickpadia, jolloin keula nousee hieman ylöspäin. Apex 365 -laudassa on monipuolinen 6" touring-evä, mutta voit valita sopivan evän eri käyttötarkoituksiin – laudassa on US fin box -eväkiinnitys, johon sopii kaikki markkinoiden US-evät.

3. Bungee-narut ja kantoreppu – matkatavarat ja SUP-lautasetti mukaan mihin vain

Laudan etu- ja takaosassa on lleveät bungee-narut matkatavaroita varten, joten saat kyytiin vaikka telttailutarvikkeet. Lautasettiin sisältyy SUP-lauta, lasikuitumela, evä, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu, johon mahtuu kaikki mukana tulevat tarvikkeet – SUP-lautasetti kulkee siis kätevästi mukanasi mihin tahansa!

4. Täytä 10 minuutissa – nopeasti matkaan

Laudan täyttäminen onnistuu 10 minuutissa mukana tulevalla kaksisuuntaisella, painemittarillisella pumpulla, jolla laudan voi myös tyhjentää. Vaikka laudan maksimipaine on huikea 25 PSI, jämäkän materiaalin ansiosta jo 10-15 PSI riittää kevyille suppailijoille ja 15-18 painavammille. Käsivoimien sijaan pumppaamiseen voi ja kannattaa käyttää koko vartaloa – paineen noustessa pumpun voi kääntää yksisuuntaiseksi, jolloin pumppaus on kevyempää.

Kenelle ja miksi?

FitNord Aqua Apex 365 -lauta palvelee vaativan suppailijan tarpeita pitkillä matkoilla ja tarjoaa aina ensiluokkaisen kokemuksen. Se on juuri oikea valinta silloin, kun tarkoituksena on pysyä enemmän liikkeessä kuin paikoillaan. Tämä lauta tarjoaa tehokasta vauhdin huumaa, verratonta suorituskykyä ja käyttömukavuutta pitkille suppailulenkeille ja -retkille.

Apex-lauta on saatavilla myös 380 cm:n pituisena. Apex 365 ja 380 -mallien erona on pituus: 365 cm suosittelemme alle 175 cm tai alle 80 kg suppailijoille. Jos olet pidempi tai painavampi, tutustu FitNord Aqua Apex 380 -malliin.

FitNord on yksi Suomen suosituimmista SUP-lautamerkeistä. Laudat suunnitellaan Suomessa vastaamaan suomalaisten suppailijoiden tarpeita, vaatimuksia ja toiveita. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet lautoja entistä paremmiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia vesistöistämme SUP-laudan kyydissä.

Älä jää paitsi premium-tason suppailukokemuksesta – tilaa Apex 365 -SUP-lautasi nyt ja melo matkaan! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä.

 • Malli: Aqua Apex 365
 • Laudan tyyppi: Touring
 • Monelle käyttäjälle: Kyllä
 • Täytettävä: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (bar): 1.72 Bar
 • Maksimikuorma: 150 kg
 • Materiaali: Double layer
 • Laudan paino: 11.6 kg
 • Tuotteen paino: 16.8 kg
 • Tuotteen pituus: 365 cm
 • Tuotteen leveys: 78 cm
 • Tuotteen korkeus: 15 cm
 • Pituus (jalat/tuumat): 11'12"
 • Mela sisältyy: Kyllä
 • Pumppu sisältyy: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (PSI): 25 PSI

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 399,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: