FitNord Rumble 900 Sähköfatbike, musta (882 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

3799,00 €

Svea -erämaksu alk.  138,15 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Rumble 900 on järeä premium-tason sähköfatbike vahvalla keskimoottorilla ja tehokkaalla akulla ympärivuotiseen ajoon.
FitNord Rumble 900 on huippuominaisuuksin varustettu, Suomessa suunniteltu ja koottu sähköfatbike, joka jyrää varmasti säästä ja kelistä riippumatta. Suuri tehoakku, moderni runko ja väkevä keskimoottori tekevät Rumble 900:sta yhden vahvimmista sähköfatbikemalleistamme. Tämä sähköfatbike on kotonaan niin metsäreiteillä, hiekkateillä, lumessa kuin myös kaupunkiajossa. Rumble 900 tarjoaa sähköpyöräharrastajalle todellista suorituskykyä.

Tämän takia kannattaa valita juuri Rumble 900 uudeksi sähköpyöräksesi:

 • Suomessa suunniteltu ja koottu
 • 882 Wh tehoakku (36V 24,5Ah)
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Keskimoottori momenttitunnistimella
 • Jykevät ja laadukkaat 4.8” leveät fättirenkaat

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? FitNord Rumble 900 on tehokkain "sähköfättimme" eli sähköavusteinen läskipyörä. Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nopeasti iloisten Rumble 900-kuskien joukkoon!

Rumble 900 sähköpyörän löydät myös mintun värisenä.

Lue lisätietoja Rumble 900 sähköfatbikesta:

Katso videolta FitNord Rumble 900 -sähköfatbiken esittely:

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 882 Wh tehoakku (36V 24,5Ah) toimintamatka optimioloissa 200 km
 • 110 Nm TechDrive-keskimoottori momenttitunnistimella
 • 10-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto
 • Shimanon hydrauliset levyjarrut
 • Suunniteltu ja koottu Suomessa
 • Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta.

Rumble 900 on luotettava sähköavusteinen fättipyörä kylille ja poluille - ympäri vuoden

Vankkatekoisessa fatbikessa riittää vääntö jyrkimpiin nousuihin, se sopii kelille kuin kelille ja on vaivaton ajaa myös kaupungissa. Rumble 900 on omiaan niin vaativimmissa olosuhteissa kuin työmatkoilla ja kaupunkipyöräilyssäkin. Nopeasti reagoiva 110 Nm keskimoottori avustaa tehokkaasti polkemista ja tekee pyöräilystä kevyttä mäissä ja vastatuulessa. Rumble 900:n 882 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa.

Akun toimintamatka jopa 200 km

Tällä sähköfatbikella pääsee varmasti pitkälle! Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 882 Wh tehoakusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 km matkalle! Todella suuri akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse arkiajossa ladata joka päivä. Nopealla laturilla (4A) akku latautuu kaksi kertaa nopeammin kuin tavallisella laturilla. Tehoakku on huoleton valinta myös talvipyöräilyyn. Täysin runkoon integroitu akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Viisi avustustasoa helpottamaan polkemista

Todella ärhäkkä 110 Nm TechDrive -keskimoottori tekee maastossa ja kaupungissa polkemisesta helppoa ja kevyttä. Jäykkä runko, matala painopiste ja vahva moottori takaavat yhdessä helpot nousut mäkisillä metsäreiteillä. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sekä kulutusta sen mukaan. Sähkömoottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voi itse valita, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-värinäyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. Ohjausyksiköstä on lisäksi mahdollista ladata puhelin USB-lisäkaapelin avulla. Lisäkaapeli toimitetaan pyörän mukana.

Luotettava Shimano 1x10 -vaihteisto ja tehokkaat levyjarrut

Varmatoimisesta ja maastoajoon suunnitellusta Shimano Deore 1x10 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti maastosta ja kelistä riippumatta.

Koukuttavaa polkemista

FitNord Rumble 900 -sähköpyörän viimeistelee päivitetty, moderni runko, jolla ajoasento on rennon urheilullinen. Ajomukavuutta lisäävät Maxxisin leveät 4.8 tuuman Minion FBF/FBR -renkaat, jotka tarjoavat kunnon pitoa maastossa, hiekassa ja lumessa, mutta myös pehmeää rullausta asfaltilla. Rumble 900 sähköpyörä on ehdoton valinta sähköpyöräharrastajalle, joka haluaa sähköpyörältään pitkää toimintamatkaa sekä vahvaa suorituskykyä.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

FitNord Rumble 900 on todellisen sähköfatbikeharrastajan valinta. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Rumble 900 Sähköfatbike, musta (882 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Rumble 900

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Työmatka-ajo, Maantieajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 27 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 882 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 24.5 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 110 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Narrow wide eturatas: Ei

Ketjumalli: KMC E10

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Minion FBF / FBR

Renkaan koko, ETRTO: 122-559

Renkaan leveys: 4.8"

Pistosuojaus: Kyllä

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Akselityyppi, etu: Läpiakseli

Akselityyppi, taka: Läpiakseli

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Shadow Plus

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 4 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 160-180 cm
Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 175-195 cm

Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Pakkauksen koko: 164 x 32 x 84,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).


Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3499,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: