Flow Fitness DWR2500i soutulaite vesivastuksella

1099,00 €

Tai osamaksulla alk 45,79 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Kaipaatko soutamista, mutta läheltä puuttuu järvi ja vene? Flow Fitness DWR2500i soutulaite vesivastuksella on erittäin vahvalla teräsrungolla varustettu soutulaite, jossa vastusta säätelee säiliön vesimäärä!

Vesisoutajien määrä on lisääntynyt viime aikoina, kun yhä useammat ihmiset arvostavat luonnollista harjoittelua ja luonnollista veden tuomaa vastusta. Vesisoutajat treenaavat kuin todellisella soutuveneellä, mutta suoraan olohuoneesta käsin. Flow Fitness soutulaite vesivastuksella saat luonnollista airojen tuomaa vastusta käsivarsiin ja koko kroppaan. Voisiko matka järvelle olla enää tämän lyhyempi?

Tämän Flow Fitness DWR2500i tekee ainutlaatuiseksi se, että voit myös treenata iConsolen ja Kinomapin kaltaisilla sovelluksilla. Suorita harjoittelu sykemittarilla, joka toimii Bluetoothin kautta. Soutulaitteen vastusta säätelee säiliössä oleva vesi. Mitä enemmän vettä, sitä raskaampi vastus. Voit kirjaimellisesti kuvitella itsesi veden päällä! DWR2500i toimitetaan käyttövalmiina. Joten voit aloittaa soutuharjoittelusi välittömästi.
 • Optimaalinen soutukokemus
 • 5 harjoitusohjelmaa
 • Treenisovellukset iConsole ja Kinomap
 • Yhteydet, Bluetooth 4.0
 • Helppo säilytettävä
Soutulaitteen alla olevat kuljetuspyörät varmistavat, että voit laittaa sen vaivattomasti pystyasentoon ja siirtää sen haluamaasi säilytyspaikkaan. Tällä tavoin kone vie vain vähän varastotilaa. Vastustasot on merkitty vesisäiliöön, joten sinulla on aina näkymä asetetulle vesivastukselle. Polkimet ovat säädettävissä korkeuden suhteen ja jalkapedaalit on varustettu soljilla, jotka takaavat optimaalisen pidon harjoittelusi aikana.

Soutulaite on erinomainen valinta kodin kokonaisvaltaiseksi kuntolaitteeksi tehokkaaseen treeniin. Tilaa omasi nyt Kuntokaupalta ja soutelemaan!

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Hyvä

Voittaa kuntosalien kettinkirällyttimet,on lähes äänetön veden loiske kuuluu niin kuin veneellä soutaisi ja vastusta löytyy.
Suosittelen!
Aimo 1.9.2021 , Kotka
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: