Vähälaktoosinen maitoproteiinijauhe, FAST PRODE90 800g

26,90 €

Tai erämaksulla alk. 1,00 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vähälaktoosinen maitoproteiinijauhe, PRODE90 800g on proteiinijauhe, jonka proteiinikoostumus on sama kuin maitoproteiinin (80% kaseiinia, 20% heraa). Tutkimuksissa maitoproteiinin on osoitettu olevan heraproteiinin kanssa nautittuna jopa tehokkaampaa lihasmassan lisäykseen kuin hera yksinään. Siksi PRODE90 sopii erityisen hyvin voimalajien urheilijoille lisäproteiiniksi. PRODE90 sisältää runsaasti BCAA- ja glutamiiniaminohappoja, joiden tiedetään olevan ravitsemuksellisesti tärkeitä lihasten palautumisessa ja kasvussa. Sisältää runsaasti maidon hyödyllisiä mineraaleja, mm. kalsiumia.

Tutkimusfaktojen perusteella voidaan sanoa, että voimaharjoittelijan ruokavalioon lisätty maitoproteiini edistää lihasmassan kasvua ja tehostaa palautumista. Lisäksi maitoproteiini vaikuttaa antikatabolisesti (lihasten hajotusta vähentävästi) jopa seitsemän tunnin ajan. Maitoproteiini auttaa myös laihdutuksessa sisältämänsä runsaan kalsiumin sekä kylläisyyden tunnetta lisäävän ominaisuutensa takia. 

PRODE90-valmisteessa on erittäin korkea proteiinipitoisuus. Se sisältää vain vähän rasvaa ja laktoosia, mutta runsaasti maidon tärkeitä mineraaleja kuten laihdutuksessa hyödyllistä kalsiumia. Lihasmassaa suojaavien ominaisuuksiensa puolesta PRODE90 soveltuu parhaiten voimaharjoitteluun ja laihdutukseen. Hitaan imeytymisensä takia PRODE90 soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen nukkumaan menoa ja se sopii myös paljon treenaavan urheilijan välipalajuomaan. 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 26,90 €