Retkikajakki: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 02.07.2022
  5 / 5
  Hyvä meloa niin kaksin kuin yksinkin. Täyttö nopeaa jos onnistuu ekalla yrittämällä. Pumpun letku kiinnittäessä avaa helposti venttiilin ja ilmasäiliö suhahtaa hetkessä tyhjäksi, kun irrottaa letkun. Ihan parhaimmillaan tyynellä ilmalla. Aallokossa roiskii vettä lattialle, mutta kaikenkaikkiaan mainio kulkupeli.
  Pipatsu72
 • 29.09.2021
  5 / 5
  Vahva suositus
  Nyt on kahdesti tänä syksynä ehditty testaamaan. Sekä pojan, että puolison kanssa. Ensimmäisen kanssa suolammella (pientä järveä vastaava) ja toisen Vantaanjoella. Pidin näitä ennen ihan leluina. Nyt kun istuin ensimmäistä kertaa ilmatäytteisen kajakin kyytiin, yllätyin kuinka vakaa ja materiaaliltaan kova se on. Todella mukavaa menoa. Kyllä tulee pitkä odotus ensi kesään Mahtava peli ja upeaa luonnossa liikkumista
  Seppo Lehtovirta
 • 10.09.2021
  5 / 5
  Täyttää lupaukset
  Kävin koiran kanssa kokeilemassa. Yllättävän helppo oli pumpata täyteen, odotin aiempien asiakasarvostelujen perusteella kovempaa urakkaa. Mukana tullut pumppu on siis ihan hyvä ja painemittarikin helposti luettava. Alle kymmenen minuuttia meni ja vain kevyt hiki tuli. Kyytiin meno ja rantautuminen olivat myös odotuksiani helpompaa. Takaisin kuljetuskuntoon pakkaaminen oli myös helpompaa kuin ennakkoon oletin, kuljetuskassi on todella kätevä. Mela on kyllä turhan lyhyt, ajattelin seuraavalle retkelle kokeilla ottaa mukaan toisesta melasta yhden jatkokappaleen lisäksi, koira kun ei omaa melaa tarvitse. Istuimen asennusta joudun vielä harjoittelemaan, se on kaikkinensa melkoinen mysteeri.
  Simo
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 27.06.2023
  5 / 5
  Näppärän pieni
  Hyvä kajakki, kevyt kuljettaa, ei kaadu tosi vakaa. Kevyt meloa. Virvelöinti onnistuu hyvin. Ainoa miinus, istuin saisi olla korkeampi, jalat väsyy kun istuu ihan pohjalla. Muuten täydet pisteet
  Usa56
 • 27.06.2023
  5 / 5
  Passeli
  Nopea ja simppeli kasata. Menee kohtuu pieneen tilaan, mahtuu hyvin omaan kassiinsa, mutta en kyllä selkääni sitä repuksi laittaisi. Ei keiku ja kiiku, on jämäkkä. Kestää vaikka on ajanut karille pariikin otteeseen. Peräsin todella hyvä! Tuli ostettua D-renkaita varuilta lisää, mutta ei ole tarvinnut laittaa kiinni. Penkit hieman hankalat...
  Noora
 • 27.06.2023
  5 / 5
  Kanootti
  Hyvä kanootti kalastukseen jo useasti testattu. Vakaa ja helppo käsitellä. Ehkä ainoa miinus on airot(lyhyet)mutta niiden kanssa pystyy elämään.
  Kalamies
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 26.06.2022
  5 / 5
  Todella helppokäyttöinen ja kestävä
  Fitnord seal one on todella vakaa nousta kyytiin ja poistua ilman laituriakin rantavedessä. Vakaan painopisteen ansiosta kajakkia on helppo käyttää myös moottorivene väylän läheisyydessä, yllättävän isot aallot kestää ennenkuin tulee ongelmia. ilmatäytteisyyden ansiosta saa haukata aika reilusti vettäkin kyytiin, toki siinä ikävää että kamppeet kastuu. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja voin suositella myös aloittelevalle melojalle.
  Lilja89
 • 03.08.2021
  5 / 5
  Kajakki
  Olin ensin vähän skeptinen ilmatäyte kajakkeja kohtaan, Mutta kun tilasin fitnord 300 kajakin ja kokeilin sitä joella olin täysin myyty. Todella hieno ja nopea ottaa käyttöön ennenkaikkea todella vakaa ja miellyttävä meloa. Sopii mainiosti kalastukseen.
  Yllättynyt
 • 30.08.2022
  4 / 5
  Kätevä järviretkille
  Olen käyttänyt kajakkia muutamilla retkillä Päijänteellä, lähinnä kansallispuistossa. Kajakkia on kätevä viedä autolla lähemmäs rantaa tai aivan rantaan jos siihen on mahdollisuus. Itse olen monesti ajanut pikku tietä, laittanut auton parkkiin ja siitä kantanut kajakin ja kaikki muut varusteet metsän läpi muutama sata metriä rantaan. Kauhean pitkiä matkoja kajakkia ja varusteita ei mielellään kanna tai se rupeaa todella käymään työstä. Kätevintä tuolla on lähteä sellaisesta matalasta, saapas syvyisestä rannasta. Kajakissa sitten olen riisunut saappaat ja ollut monesti sukkasillaan. Ja rantautuessa taas saappaat jalkaan ja etsitään sopivan matala ranta. Istuin tuossa on vähän kehnonlainen, mutta olen siihen itse viritellyt parempaa lisä selkänojaa istuinrepusta, stubbenista, niin nyt kelpaa. Kovemmista tuulista tuo ei oikein tykkää. Vaikka olen kyllä Päijänteellä keikkunut aikamoisessakin aallokossa. Eihän tuo tietty uppoa, mutta mitä kovempi tuuli sitä selvemmin tuuli määrää minne mennään! Kaatunut en ole koskaan, enkä oikeastaan pelännytkään. Ennemmin sisään tulee roiskeita ja pikku hörppäisyjä, ja sitten istutaan perse märkänä. Mutta kun retken suunnittelee melko pitkälti säiden mukaa niin tuolla on fantastista seikkailla luonnossa. Minulle on ollut mahtavaa ylipäätään päästä Päijänteen kansallispuiston saariin. Ja millä tavalla, tällä liikkuessa näkee kaikki järven, rannan, luonnon pienimmätkin yksityiskohdat.
  Jaakko Salminen
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 12.06.2023
  5 / 5
  Kajakki
  Ensimmäiset käyttökerrat takana ja olen tosi tyytyväinen. Helppo ja nopea ottaa käyttöön sekä laittaa "kasaan" näin yli viisikymppisen ylipainoisen eikä niin hyväkuntoisen naistenkin. Pienessä aallokossa vielä vakaan oloinen, mutta hieman tuuliherkkä. Pari vuotta harkitsin ja nyt harmittaa, etten hankkinut aiemmin.
  Jaana
 • 04.09.2021
  5 / 5
  Ihan paras tuote!
  Heti ensi melontaretkestä lähtien olin ihan myyty. Kuinka ihanan rauhoittavaa onkaan tällä mennä ja kierrellä saaria. Eka reissu kesti jopa puolitoista tuntia. Ostin sen tarjouksesta hetken mietittyäni enkä kadu yhtään. Nyt odotan ensi kesää entistä enemmän. Ainut huono puoli on kajakkiin meneminen, näin isolle ihmiselle tuottaa vähän hankaluuksia, mutta kun pääsee alkuun ei sekään haittaa.
  maarit
 • 28.06.2023
  5 / 5
  Seal one kajakki
  Mahtava päästä sinne minne isoilla veneillä ei pääse. Turvallisen tuntuinen vaikka onkin pieni, ei hätkähkä isommasta aallosta ????✨
  Miia Helander
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 13.09.2021
  5 / 5
  Helppo ja nopea täyttää, kyytiin ja pois pääsee mukavasti, koska kajakki on niin vakaa. Liikkuu kevyesti kahdellakin kyytiläisellä. Ihanan rentoa ulkoilua!
  Tyytyväinen aloittelija
 • 10.09.2021
  5 / 5
  Ilmatäytteinen kaksikko
  Toimii hyvin, kulkee vakaasti, hyvät penkit. Nopeasti käyttövalmis. Helppo kuljettaa. Ainut, että melat saisivat olla vielä pidemmät. Melottaessa vesi valuu jaloille ja kajakkiin, joten olemme meloneet inkkarityyliin toinen toiselta ja toinen toiselta puolelta, niin pysyy kuivempana. Tavaraakin mahtuu kyytiin.
  Hanna
 • 10.09.2021
  5 / 5
  Tämä kajakki on kyllä hintansa väärtti. Oikein hyvä meloa merelläkin. Tukeva ja helppo melottava.
  Marja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta