FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tumma violetti (1-istuttava)

FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tumma violetti (1-istuttava)

499,00 €

Svea -erämaksu alk.  18,42 €/kk

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Yhteensopivat lisätarvikkeet

FitNord Aqua kuivasäkki / dry bag, 5L
Kajakin ja SUP-laudan Venttiiliadapteri
FitNord Aqua kuivasäkki, 10L
PVC -muoviliima SUP-laudan, kajakin tai Air trackin korjaamiseen

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Vakaasti ketterä, ilmatäytteinen retkikajakki kantaa 170 kg eikä taivu aallokossa – nauti huolettomista melontaretkistä ilman säilytys- ja kuljetushaasteita

FitNord Seal One on markkinoiden tukevin, ilmatäytteinen retkikajakki, joka ei taivu eikä kaadu. Entistä parempi istuin tekee matkasta mukavan, 244 cm:n mela melomisesta miellyttävää ja mukaan mahtuu kaikki tarvittavat retkeilyvarusteet. Jämäkkä drop stitch -materiaalista valmistettu runko ja näppärästi viimeistellyt yksityiskohdat takaavat tasaisen kyydin ja huolettoman nautinnollisen melontaretken.

Melontaharrastus ei vaadi varastoa tai peräkärryä: ilmatäytteisen, pieneen tilaan taittuvan Seal One -kajakin mukana tulee kaikki, mitä tarvitset melontaretkeen –  ilman kuljetus -ja säilytyshaasteita!

Näistä syistä kannattaa valita FitNord Seal One -kajakki:

1. Jämäkkä drop stitch -materiaali – runko ei notkahda edes aallokossa

FitNord Seal One -kajakin poikkeuksellisen jämäkkä ja kulutusta kestävä drop stitch-materiaali tekee pohjasta tukevan ja kestävän – jäykkä runko ei taivu keskeltä tai vavahda edes aallokossa tai suuren painolastin alla. (Onpa FitNord-kajakeilla laskettu jopa koskia, mutta tähän emme kannusta ilman aiempaa kokemusta koskenlaskusta.)

2. 170 kg kantavuus ja irrotettava evä – vakaa kajakki, joka ei kaadu tai juutu

Pienestä koostaan huolimatta Seal One ei ole mikään rantalelu. 170 kg kantavuus takaa turvallisen ja miellyttävän melontakokemuksen ja pohjassa oleva uraan kiinnittyvä vakainevä lisää suuntavakautta. Evän saa tarpeen tullen nopeasti irti, jolloin kajakin syväys on pieni ja se liikkuu ketterästi ahtaissa matalikoissa. Jos melontareitille osuu esteitä, ilmatäytteisen kajakin voi vahvojen kantokahvojen avulla helposti nostaa vesiltä ja kantaa määränpäähän. Ketteryyttä käyttöön tuovat säädettävä jalkatuki (kajakki sopii kaikenpituisille melojille) ja tukevan istuimen nopea irrotus ja kiinnitys metallisiin D-renkaisiin.

3. Täytä ja tyhjennä helposti – kuljeta kätevästi kaikkialle

Seal One -kajakin saat nopeasti käyttöön tehokkaan Double Action -pumpun avulla – kajakin laidat ja pohja täyttyvät ripeästi ja saat kajakin rantaan helposti kestävien kantoremmien avulla. Tämän näppärän kajakin voit täyttää ja tyhjentää tarpeen mukaan ja kuljettaa mihin tahansa kätevästi auton tavaratilassa tai polkupyörän peräkärryssä. Seal Onen molemmissa päissä on runsaasti säilytystilaa retkivarusteille ja kannessa on edessä ja takana kätevät bungee-narut tavaroiden kuljetusta varten. Ilmatäytteinen retkikajakki tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia vesistöjen tutkimiseen entuudestaan tuntemattomilla alueilla!

Kenelle ja miksi?

Seal One -ilmatäytteinen kajakki on luotettava ja näppärä retkikumppani melojalle, joka haluaa tutustua uusiin vesistöihin – helposti liikuteltava ilmatäytteinen kajakki kulkee mukana kaikkialle ilman peräkärryjen ja kuljetustelineiden kanssa säätämistä. Kajakin jämäkkä drop stitch -runko, 170 kg:n kantavuus, 244 cm pitkä mela, ketterä evä, säädettävä jalkatuki ja tukeva istuin takaavat tasaisen nautinnolliset melontahetket. Jos hetket muuttuvat retkiksi, kajakissa on säilytystilaa ja kätevät bungee-narut tavaroiden kuljetusta varten.

Väreinä tumman violetin lisäksi tummansininen ja tummanvihreä. Jos haluat lähteä vesille yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa, kannattaa tutustua myös kahdenistuttavaan FitNord Seal Two -kajakkiin.

Tilaa nyt ilmatäytteinen FitNord Seal One -kajakki ja nauti huolettomasta melomisesta järvillä ja merellä! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä.

 • Malli: Seal One
 • Käyttäjien lukumäärä: 1
 • Täytettävä: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (bar): 0.69 Bar
 • Maksimikuorma: 170 kg
 • Kajakin paino: 15 kg
 • Tuotteen paino: 14 kg
 • Tuotteen pituus: 310 cm
 • Tuotteen leveys: 95 cm
 • Mela sisältyy: Kyllä
 • Pumppu sisältyy: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (PSI): 10 PSI

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 449,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: