Red Paddle 12.6 Voyager SUP-lautasetti

Red Paddle 12.6 Voyager SUP-lautasetti

1449,00 €

Svea -erämaksu alk.  56,48 €/kk

Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää

Lisätarvikkeet

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tämä lauta kutsuu kaikkia oman elämänsä seikkailijoita – tässä tulee ultimaattinen retki- ja matkalauta, joka on suunniteltu pitkille tutkimusretkille.

Ilmatäytteinen 12’6” Voyager tuo kulkuusi lisää vakautta ja jäykkyyttä. Laudan 12'6" eli 381 cm pituus tekee siitä täydellisen laudan pidemmille retkille, samoin kuin pidemmille ja isokokoisemmille suppaajille. Laudan lisäpituuden ansiosta se kantaa nätisti myös matkustuskaverin kuten lapsen tai koiran. Lisäksi laudan tilavalle kannelle mahtuu täydet retkeilyvarusteet. 

Red Paddle Co.:n eksklusiivinen MSL-teknologia yhdessä patentoidun RSS-jäykistyslistojen kanssa tekee laudasta erittäin jäykän jopa matalalla täyttöpaineella. Arvostat tätä piirrettä erityisesti, kun olen pakannut kannen täyteen seuraavaa suppailuseikkailuasi varten. Laudan alla on maailman johtavan evävalmistajan, FCS:n irrotettava evä.

UUTTA! AIEMPAA PAREMMAT RSS-LATAT

Latat ovat nyt kirkkaan väriset, jotta et hukkaa niitä SUP-seikkailullasi. Lattojen etureunat ovat pyöreämmät, minkä ansiosta ne on helpompi asettaa paikoilleen. Lattojen uusi valmistusmateriaali tekee niistä kestävämmät ja kierrätyskelpoiset.

UUTTA! SÄÄDETTÄVÄ KIINNITYSJÄRJESTELMÄ

Uusi, parempi kiinnitysjärjestelmä tuo Voyageriin kolme säädettävää mustekalaremmiä. Tupla-D-rengaskiinnitys tekee remmien säätämisestä vaivatonta ja pieni lenkki on ideaali vesipullon säilytykseen. Vahvistetut kuormapisteet varmistavat, että voit ottaa mukaasi tarpeeksi tarvikkeita kaikille seikkailuillesi.

Voyagerin mukana tulee kaikkiin maastoihin sopiva kuljetusreppu. Laukun runko ja rakenne mahdollistaa laukun pakkaamisen pieneksi kuljetukseen niin, että se kulkee huomaamattomasti mukana suppaillessasi. Laukun alla olevat pyörät toimivat kaikissa olosuhteissa, ja täyden laukun painopiste ja taakka on säädettävissä jokaiselle kantajalle juuri sopivaksi. Tarvitsemasi lisätavarat ovat helposti saatavilla suurissa ulkotaskuissa, ja melan lapa kulkee turvallisesti laukun sisällä omassa taskussaan. Laukun materiaali on vettä hylkivä.

Vallankumouksellinen V-runko: Drop-stitchin kavennettu leikkaus saa rungon uuden V-muotoilun leikkaamaan veden pintajännitteen ja pitää sinut liu’ussa koko melan liikkeen ajan. Lauta liukuu vedessä vaivattomasti ja vauhtia lisäten. V-muodon teho verrattuna tasaiseen runkoon on tieteellisesti todistettu.

Twin Fin: Voyager-lautamalliston tuplaeväsetti lisää laudan suuntavakautta ja liukua. Kaksi lyhyempää evää yhden pitemmän evän tilalla mahdollistavat suppailun matalammissa vesissä, avaten näin entistä laajemman skaalan vesistöjä suppailtavaksi.

Paketissa on mukana:
– Red Hybrid Tough 3-osainen mela
– Red Coiled leash karkuremmi
– ATB kuljetusreppu
– Red Titan Pump II
– Kaksi irroitettavaa evää
– Korjaussarja
– Keulassa kuljetushihnat
– Vedenkestävä puhelinpussi

Tekniset tiedot:

- Pituus: 12'6" eli 381 cm
- Leveys: 81 cm
- Tyyli: touring- eli retkeily
- Suositeltu maksimikäyttäjäpaino: 110 kg
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: