Juoksumatto työpaikoille - Insinööritoimisto Black Donuts

Paras juoksumatto työpaikoille: Kestävä ja huoltovapaa FitNord Sprint 500

Juoksumatto Sprint 500

Insinööritoimisto Black Donuts päätti rakentaa Pirkkalassa sijaitsevaan toimipaikkaansa henkilökunnan kuntosalin, jonne laitteet tilattiin (tietenkin) Kuntokaupalta. Yksi oleellinen toive kevättalvella rakennetun salin suhteen oli kestävä ja laadukas juoksumatto. Kuntokaupan laajasta juoksumattovalikoimasta ehdottomasti paras vaihtoehto kevyeen yhteisökäyttöön – kuten juuri työpaikan salille – on FitNord Sprint 500. Samaa juoksumattoa suosittelemme myös esim. kouluille tai taloyhtiöiden saleille, joissa käyttöä on useimmiten hieman tavanmaista kotikäyttöä enemmän, mutta ei kuitenkaan ammattisalin käyttömääriä.

Jämäkkä juoksumatto kestävällä moottorilla

Tukevarakenteisessa Sprint 500:ssa yhdistyvät kotikäytön ja ammattikäytön juoksumattojen parhaat puolet. Tehokas ja pitkäikäinen AC-moottori löytyy useimmiten kalliimmista ammattikäytön laitteista, mutta tämän hintaluokan laitteissa vaihtovirtamoottori on harvinaisuus. Kotikäytön laitteista Sprint 500 -juoksumattoon on poimittu erityisesti tilankäytön kannalta parhaat ominaisuudet: laitteen voi taittaa kasaan ja siitä löytyy 4 siirtopyörää, mikä helpottaa laitteen sijoittelua usein hieman ahtailla työpaikkojen saleilla.

FitNord Sprint 500 juoksumatto
Sprint 500 -juoksumatto on ollut Black Donutsin työpaikkasalin suosituimpia laitteita. Juoksumatolla on tehty niin lämmittelyä kuin varsinaisia juoksuharjoituksiakin. Välillä juoksumatolla hölkätään pyrähdys työpäivän lomassa, sillä istumatyössä pieni liikuntatuokio on paikallaan ja lisää työtehoa kummasti. Välillä taas matolla juostaan, hölkätään tai kävellään pidempiä lenkkejä työpäivän jälkeen tai viikonloppuna.
FitNord Sprint 500 näyttö
Sprint 500:ssa on selkeä, suurilla näppäimillä varustettu näyttöpaneeli.

Kestovahattu matto erinomainen valinta työpaikoille

FitNord Sprint 500 on loistava valinta työpaikan kuntosalille myös huollon näkökulmasta, sillä matto on kestovahattu, eli se ei vaadi lainkaan huoltovoitelua.  Huoltovoitelua vaativia mattoja tulee voidella säännöllisesti, muutoin maton ja aluslevyn käyttöikä lyhenee ja myös moottori saattaa irtisanoa sopimuksensa ennen aikojaan.

Juoksumaton voitelu ei yleensä ole ensimmäisenä työpaikkojen prioriteettilistoilla, eikä kotikäytössäkään moni muista voidella juoksumattoaan säännöllisesti. Eräs nimeltä mainitsematon Black Donutsin insinööri kertoi, ettei ole koskaan voidellut kotonaan olevaa (huoltovoitelua vaativaa) juoksumattoa! Jos ei insinööri muista, kuinka me muut muistaisimme?! Tästä syystä kestovahattu matto on ehdottomasti paras valinta työpaikkojen saleille.

juoksumatto työpaikalle
Black Donutsin insinöörit testailivat ennakkoluulottomasti myös vaihtoehtoisia tapoja treenata juoksumatolla.

Toimitusjohtaja tyytyväinen hankintaan

Black Donutsin toimitusjohtaja Derek Carruthers juoksee itse säännöllisesti Sprint 500:lla ja on ollut erittäin tyytyväinen hankintaan: ”Jos hankkisin joskus itselle juoksumaton, ostaisin tämän”, hän hehkuttaa. Carruthersin mukaan laite on jämäkkä ja vakaa, joten se poikkeaa monelta osin kotikäytön laitteista. Myös erityisen miellyttävä juoksutuntuma saa kiitosta. Lisäksi hän mainitsee Sprint 500:n olevan erittäin hiljainen moniin muihin juoksumattoihin verrattuna.

Joskus juoksumatolla juokseminen saattaa Carruthersin mielestä tuntua puuduttavan tylsältä, joten on hienoa, että Sprint 500:n tablettitelineelle saa helposti aseteltua tabletin tai puhelimen, joiden seurassa viihtyy juoksumatolla pidempäänkin. Myös juoksumaton turva-avain on todettu käytännössä toimivaksi: toimitusjohtaja itse on kerran puhelinta selatessaan pudonnut juoksumatolta ja tällöin turva-avain pelasti tilanteen ja pysäytti maton!


Black Donutsin väki suosittelee FitNord Sprint 500 -juoksumattoa kaikille työpaikoille sekä aktiivijuoksijoille koteihin. Ominaisuuksiltaan lyömätön Sprint 500 on vielä kaiken lisäksi erittäin edullinen juoksumatto – jopa Black Donutsin toimitusjohtaja yllättyi kuullessaan alle 2000 euron hinnan. Tässä matossa on siis ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan ja ominaisuudet täydelliset juuri kevyeen yhteisökäyttöön!
 

Suunnitteletko kuntosalia ja haluat apua suunnittelussa ja toteutksessa? Anna kun autamme! Ota yhteyttä Kuntokaupan yritysmyyntiin.
  Jätä tarjouspyyntö

Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia!

045 728 4340 [email protected]

 

«Takaisin asiakastarinoihin

« Uutisarkisto