RENPHO Shiatsu Niskahierontalaite

59,00 € 79,00 €

Svea -erämaksu alk.  2,18 €/kk

ALE 20 € ma 22.4.2024 asti

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Hankkiudu eroon niskakivuista ja lihasjännityksestä RENPHO Shiatsu niskahierontalaitteen avulla!

Nyt voit saada rentouttavaa ja aidontuntuista niska- ja hartiahierontaa missä vain haluat! Tehokas RENPHO Shiatsu niskahierontalaite simuloi oikeaa shiatsu-hierontaa ja kulkee kätevästi mukanasi kotona ja työpaikalla. Ergonomisesti muotoiltu niskahierontalaite asettuu mukavasti hartioille ja sen 8 hierontapäätä antavat syvän ja vapauttavan shiatsu-hieronnan. Laitteen hierontapäät liikkuvat kolmiulotteisesti simuloiden mahdollisimman tarkkaan oikean käden liikkeitä hieronnan aikana. Hieronta toimii myös kaksisuuntaisesti ja valittavanasi on 3 eri voimakkuustasoa.

   

Lämpötoiminto ja laadukkaat materiaalit

Niskahierontalaitteessa on lisäksi rentouttava lämpötoiminto, joka lievittää tehokkaasti niska- ja hartiajännitystä sekä vähentää stressiä ja edistää verenkiertoa. Voit itse valita, haluatko lämmityksen päälle vai et. Päällä ollessaan laite lämpenee miellyttävään 45 asteeseen 10 minuutissa. Lämpöhoito voi auttaa myös parantamaan unenlaatua, kun menet jatkossa rennompana nukkumaan. Turvallisuudesta pitää huolen niskahierontalaitteen 15 minuutin automaattinen sammutustoiminto.

Laite toimii korkealaatuisella kuparimoottorilla, joka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän. Niskatyynyn verkkokangas on hengittävä ja ihoystävällinen. Laitteen ulkopinta on kosteutta kestävää keinonahkaa. Käsille on myös omat tukihihnat, joiden avulla hierontakulmaa on helppo säätää. Hihnojen avulla voit myös halutessasi lisätä hieronnan painetta.

Monikäyttöinen hierontalaite

RENPHO Shiatsu niskahierontalaitteen käyttö ei rajoitu ainoastaan niskan ja hartian seudulle, vaan sitä voi käyttää myös alaselän, pohkeiden, reisien, vatsan ja jalkojen lihaksien hieromiseen ja rentouttamiseen. Laitteen notkea rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön miltei koko vartalon hieromiseksi ja vaikeidenkin lihasjännitteiden poistamiseksi.

  • Niskahierontalaite on tehokas niska- ja lihaskipujen lievittäjä
  • Simuloi syväkudoksista shiatsu-hierontaa
  • Valinnainen lämpötoiminto rentouttaa ja vähentää lihasjännitystä 
  • Hengittävä ja ihoystävällinen verkkokangas
  • Pitkäikäinen moottoriTilaa tehokas RENPHO Shiatsu Niskahierontalaite Kuntokaupalta ja sano hyvästit lihasjumeille!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 69,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: