Gymstick Walking Pad PRO Kävelymatto

749,00 € 849,00 €

Tai osamaksulla alk 31,21 €/kk

SÄÄSTÄ 100 € 25.10.2021 saakka

Valitse lisätarvikkeet ja palvelut

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Gymstickin WalkingPad Pro Kävelymatto on pienikokoinen kokoontaitettava kävelymatto, joka mahtuu helposti työpöydän tai sohvan alle ja se on helppo säilyttää esimerkiksi sängyn alla. Se on täydellinen valinta kotiin, sillä sen muotoilun ansiosta se vie erityisen vähän tilaa sekä on hiljainen käytössä, joka mahdollistaa kävelyn tai juoksun vaikka televisiota katsottaessa. Kun otekahva on taitettu ylös, laitteen maksiminopeus nousee 6 km/h nopeudesta 10 kilometriin tunnissa.

Laitetta ohjataan otekahvan, kaukosäätimen tai ladattavan sovelluksen kautta. Voit säätää maton nopeutta ja seurata esimerkiksi aikaa, nopeutta, matkaa, askeleita ja kalorinkulutusta.

Kävelymaton edut toimistokäytössä

Pitkäaikainen paikallaan istuminen kuormittaa yksipuolisesti kehoa. Käveleminen ehkäisee monia istumatyön haittoja. Se muun muassa virkistää verenkiertoa, vahvistaa luita ja niveliä, parantaa ryhtiä, ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia sekä hoitaa selkä- ja niskakipua. Liikunta työpäivän aikana lievittää yksipuolisten työasentojen aiheuttamia oireita. Gymstick kävelymatolla kävely kehittää keskivartalon lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä energian kulutusta – samalla kun työskentelet. Käytön myötä myös mieli pysyy virkeämpänä, jolloin töissä jaksaa paremmin ja työteho nousee.

Työskentelyn aikana on helppo kävellä huomaamatta pitkiäkin matkoja samalla kun pidät huolta kehon hyvinvoinnista.

Tilaa nyt kätevä ja tyylikäs Gymstick WalkingPad Pro -kävelymatto ja ehkäise istumisesta johtuvia haittoja!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: