TESTIVOITTAJA - BERG Favorit Regular Trampoliini 430 cm + Turvaverkko, harmaa

899,00 €

Tai erämaksulla alk. 26,70 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Etkö saa tarpeeksi hyppimisestä? Ei ongelmaa, sillä Berg Favorit Regular 430cm + turvaverkko Comfort-trampoliini on kestävä, vaatii vähän huoltoa ja antaa sinulle vuosiksi iloa. Tämä korkealaatuinen trampoliini on kehitetty erittäin huolellisesti laadukkaista komponenteista. Berg Favorit on erinomainen, turvallinen trampoliini.


** TESTIVOITTAJA! ** Berg Favorit sai trampoliinina täydet 5/5 pistettä ruotsalaisessa testivertailussa: "Turvallinen trampoliini itsestään sulkeutuvalla turvaverkolla. Tukeva teräsrunko ja laadukas viimeistely. Erinomainen hinta-laatusuhde." (Bäst i Test, studsmattor 04/2019).

Ominaisuudet:

  • Varustettu GoldSpring Solo -jousilla: pitkät jouset ovat parempia ja joustavampia hyppyjä varten.
  • Paksu PVC-suojareuna
  • Mukana itsestään sulkeutuva turvaverkko
  • Vahva metallirakenne
  • UV-säteilyä suojaava pehmuste

BERG Favorit 430 cm on pyöreä, jalallinen trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Berg Favorit -trampoliineissa on säänkestävä galvanoitu ja jauhemaalattu teräsrunko, jolle myönnetään 8-vuoden takuu. Tukeva runko yhdessä korkealaatuisen jousituksen kanssa antavat pompulle vakaan tuntuman ja reilusti korkeutta. BERG-trampoliineissa on itsestäänsulkeutuva turvaverkko, joka on tavallista vetoketjua huomattavasti turvallisempi. Auki jäävät vetoketjut aiheuttavat runsaasti vaaratilanteita, mutta Berg Favorit -trampoliini takaa jokaisen turvallisuuden. Lisäturvaa tuovat pehmustetut pylväät ja 330 mm leveät UV-suojatut turvapehmusteet rungon kaikilla reunoilla.

BERG Favorit on pitkäikäinen sijoitus koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. BERG-trampoliinit tarjoavat hintaansa nähden ylivoimaista laatua ja turvallisuutta.

Tekniset tiedot:

  • Halkaisija: 430 cm
  • Sisäänkäynnin korkeus: 90 cm
  • Suurin hyppypaino: 120 kg

BERG Favorit Regural Trampoliini 430 cm + Turvaverkko, harmaa on kotipihan hauskin ja suosituin liikuntaväline, jolla pomppivat mielellään niin lapset kuin lapsenmieliset aikuiset. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: