Yritys- ja yhteisösalit: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 06.02.2023
  5 / 5
  Huippuratkaisu kunnon kohottamiseen!
  Kestovahaus oli tärkeä valintakriteeri meille vaimoni kanssa. Laadukas juoksumatto hölkkään ja juoksuun. Oiva ratkaisu pienten lasten vanhemmille! Oli helppo koota ja osista ja kokoomisohjeista näki ja tunsi korkean laadun! Lämpimästi suosittelen! Maratoonari ystävänikin oli hankkinut samanlaisen maton.
  Kimmo
 • 31.01.2023
  5 / 5
  kerrassaan mainio kampe
  Pitkään pitkään ja vielä pidempään emmittyäni ostin lopulta tämän juoksumaton, eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Se on exodus läskeille nyt. Kuljetus oli erittäin nopea ja vaivaton. Paketin koko ja paino arvelutti hieman, mutta kahdestaan emännän kanssa kiskastiin juoksumatto sisään kyljellään kuljetuslaatikossaan. Purettiin ensin pienet osat erilleen pala palalta laatikkoa samalla purkaen ja sitten varsinainen matto kulman ohi paikalleen loppulaatikkoa hyväksi käyttäen. Että onnistuu pienemmälläkin porukalla siirto, kun miettii asian valmiiksi. Kasaamiseen meni puolisen tuntia ja siinä se. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä juoksumattoa. On tukeva ja käytännöllinen.
  jel
 • 21.07.2022
  5 / 5
  Meidän pelastus
  Tuonut paljon iloa ja laatua liikkumiseen. Sateinen kesä, kuumuus, liukkaus, pakkaset, pimeys ym. eivät haittaa, kun voi kotona ilmastoidussa tilassa treenata ja silloin kun itseä huvittaa. Kävellen tai juosten oman mieltymyksensä mukaan. Vähän liikkunut voi aloittaa rauhallisilla käelylenkeillä ja lisätä haastetta, esim. nopeutta ajan kanssa. Enempi treenannut saa haastetta juoksemalla ja vaikkapa nousujen lisäyksellä. Aivan loistava, suosttelen!
  kotikuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 12.02.2024
  5 / 5
  Laadukas ja tukeva pyörä, todella miellyttävä käyttää!
  Loistava kuntopyörä, laatu ja tukevuus vastaa kaupallisten kuntosalien parempia pyöriä. Tukikahvat mukavimmat mitä on tullut vastaan, ajoasento erinomainen! En onnistunut saamaan Kinomap- enkä Rouvy-sovelluksia toimimaan. Tästä olin yhteydessä Kuntokauppaan ja kehotettiin kokeilemaan iConsole+ -sovelluksen kautta, mutta tämäkään ei auttanut, ehkä ohjelmistopäivitys (joko pyörän tai Kinomapin) tai muu ratkaisisi asian..? Em. epäkohdasta huolimatta äärimmäisen tyytyväinen ostokseeni, läppäri/padi istuu loistavasti kuntopyörän näyttöpaneelin tuelle ja pyöräilytreeni tapahtuu kuin huomaamatta. Pyörä on lisännyt aerobisen treenini määrän aivan toiselle tasolle, parhaita ostoksiani ikinä.
  Lauri A.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.9 / 5
4,9
 • 30.05.2023
  5 / 5
  Erittäin vakaa ja hiljainen laite. Toimii myös isommallekin miehelle (noin 100kg). Painavana laitteena voi olla hankala siirrellä yksin, mutta paino tuo vakauden kovemmassakin treenissä.
  Eero
 • 30.09.2023
  5 / 5
  Extremt robust. I princip ljudlös. Enkel att montera ihop, kom i 7 delar. Ram, stag för styre och sadel. Stag för stöd och trampor. Lätt att justera till bekväm position samt skön sadel. Ett superval av cykel om du prioterar hållbarhet och komfort före displayer och andra digitala utrustningar.
  Petri C.
 • 23.08.2023
  5 / 5
  Asiansa ajava kuntolaite
  Kokonaisuudesta pyörä saa viisi tähteä. Laite on painavuutensa vuoksi vakaa (ei heilu ollenkaan polkiessa) ja erittäin hiljainen. Sopii hyvin myös kerrostaloasuntoon hiljaisuutensa vuoksi. Vastuksen säätö on helppoa, ja vastusta riittää kovempaakin treeniä varten. Lisäksi pyörä on tyylikäs, sitä kelpaa pitää esillä. Kokoaminen oli osittain haastavaa yhden henkilön voimin, etu- ja takapalojen ruuvaamisessa kiinni on toisen henkilön avusta hyötyä. Lisäksi laitteen siirtely siirtopyöristä huolimatta on haastavaa (ainakin keskikokoiselle naishenkilölle) sen painavuuden vuoksi. Tämä kannattaa huomioida laitteen sijoittelussa. Kaiken kaikkiaan toimiva ja laadukkaan oloinen kuntolaite, jolla saa halutessaan tehtyä kovemmankin treenin.
  Elina M.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 18.04.2024
  4 / 5
  Jumppamatto
  Napakan ja kestävän oloinen. Hieman pehmeämpi ehkä saisi itselleni olla, mutta kaikenkaikkiaan oikein hyvä, kiitos! Olen tyytyväinen?
  Helena V.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 30.10.2023
  5 / 5
  Hyvä teline
  Jämäkkä teline, koti käytössä mukava, että j-koukuissa ja turvaraudoissa kumit jotka vähentävät kolinaa. Kuvasta poiketen omassa telineessä alempana tiheämpi reikäjako, joka mahdollistaa turvarautojen asettamisen tarkemmin penkkiä varten. Leuanvetotanko voisi ehkä olla 30mm, 40mm sijasta, mutta ei iso asia.
  Petri S.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 07.03.2020
  5 / 5
  Kelpo väline
  Erittäin laadukkaan oloinen, jämäkkä ja helppokäyttöinen laite. Kokoamiseen meni useampi tunti kahdelta henkilöltä ilman mainittavia ongelmia. Kotisaliin erinomainen jalkalaite. Säätöjä on riittävästi, jotta saa selkänojan/jalkalevyn säädettyä sopivaan kulmaan. Levyt tosin voisivat olla hieman isompia pitkäjalkaiselle, jotta polvet eivät menisi pahasti varpaiden yli kyykätessä.
  Raija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 16.04.2024
  5 / 5
  Good one!
  Erdem B.
 • 13.12.2018
  4 / 5
  Hyvä ja tarpeeksi vakaa matto juoksuun.
  Ipa
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 09.01.2023
  5 / 5
  Juoksumatto
  Erinomainen juoksumatto, toimii loistavasti ja ominaisuudet todella hyvät, tosin vasta kaksi juoksumatto treeniä takana 1 tunti ja 1,5 tuntia, mutta laite tuntuu heti mukavalta ja selkeeltä käyttää.
  Mike
 • 14.09.2021
  5 / 5
  Erinomainen laite
  Kokoaminen sujui nopeasti ja laite itsessään on laadukkaan oloinen. Monipuoliset toiminnot takaavat sen, että laite sopii aloittelijasta ammattijuoksijalle. Uudistunut käyttöjärjestelmä toimii hyvin ja on helppokäyttöinen.
  Hk
 • 14.08.2021
  5 / 5
  Juoksumatto
  Hyvin pelittää, helppokäyttöinen, tukeva juoksualusta. Hyvä hinta/laatu suhde.
  Jari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 10.06.2023
  5 / 5
  Kyykkylaite
  Erittäin hyvä ollut käytössä, olen käyttänyt tätä monta kuukautta. Tukevarakenteinen laite.
  Hannu
 • 05.09.2022
  3 / 5
  Laitteen käyttö
  Valmistajan mukaan pitää käyttää levypainoissa lukkoja, koska on loukkaantumisvaara. Mukana tästä vielä ohjeena varoitus, ettei pidä käyttää laitetta ilman lukkoja. Kuntokaupan mukaan lukkoja ei tarvitse, koska laite on kiinteä ja se on vaan valmistajan yritys laistaa vastuusta, jos jotakin tapahtuu.
  Hannu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 14.01.2019
  3 / 5
  Huonolla käyttöliittymällä pilattu huippulaite
  Tunturi Platinum on järeä ja juoksutuntumaltaan erinomainen juoksumatto kovaankin käyttöön. Juoksutuntuma on hyvä, alusta on riittävän leveä ja pitkä ja vahvassa AC-moottorissa riittää tehoa pidempiinkin harjoitusrupeamiin. Maksiminopeus (20 km/h / 3.00/km) ei välttämättä riitä kovakuntoisimille urheilijoille, mutta säätövalikon kautta maksiminopeudetta saa hieman nostettua (22 km/h / 2.43/km) kansallisen tason kestävyysjuoksijoillekin riittävälle tasolle. Maksimi nousukulma 15% riittää hyvin vaativiin mäkitreeneihin. Siis kaikenkaikkiaan erinomainen juoksumatto vaativalle käyttäjälle? Valitettavasti ei. Hieno laite on nimittäin pilattu umpisurkealla käyttöliittymällä Yhtä huonoa en muista nähneeni sitten 1980-luvun alun. Laitteessa on hyvä, 10 tuuman värinäyttö, mutta sitä ei käytännössä hyödynnetä lainkaan, kaikki käyttäjän kannalta tärkeä informaatio esitetään ruudun reunassa surkean pienellä ja huonosti luettavalla fontilla. Juoksunopeuden säätäminen onnistuu vain 0,1 km/h pykälin ja vain tahmeita nappuloita painelemalla. Esivalinnat nopeudelle puuttuvat kokonaan ja keskellä ohjauspaneelia olevaa säätörullaakaan ei voi käyttää juoksunopeuden säätämiseen. Itse asiassa rullalla ei ole suorituksen aikana mitään käyttöä. Juoksumatto, jonka nopeutta ei voi säätää juoksijoille tutummassa min/km -muodossa on jo lähtökohtaisesti epäonnistunut. Korkeuden säätö onnistuu vain 1% pykälin (ei 0,5% kuten esimerkiksi halvemmissa Tuntureissa), mutta tämä ei ole kovin paha ongelma. Pari kertaa laite on sammuttanut ja nollannut itsensä kesken suorituksen, kiva yllätys kesken vauhdikkaamman vedon. Lisäksi varsin usein käynnistäminen vaatii useampia yrityksia UART INIT -virheilmoituksen takia. Ostaisinko uudestaan? En todellakaan, en edes nykyisellä hinnalla joka on noin 600€ halvempi kuin tarjoushinta, jolla matto minulle taannoin myytiin. Käyttömukavuudelle antamani arvosana koskee vain käyttöliittymää, mutta se on kuitenkin se osa juoksumattoa, jonka kanssa käyttäjä on ensimmäiseksi tekemisissä jokaisen harjoituksen yhteydessä.
  UltraFinn
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta