Spinningpyörä kotikäyttöön: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 30.05.2020
  5 / 5
  Tyytyväinen ostaja
  Kivasti pakattu, helppo koota. Tukevan tuntuinen runko. Hiljainen ja smoothi ajaa. Hyvät säätömahdollisuudet eripituisille ajajille.
  Ville
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 17.08.2019
  5 / 5
  Tunturi
  Pyörä on tukeva ja omaa riittävät säädöt useimmille. Erittäin hiljainen käytettäessä!
  Paavo
 • 23.10.2019
  4 / 5
  Talvipyöräilijä
  Hankin pyörän sisä kuntoilua varten. Toimitus oli nopea kotiovelle. Pyörän kasaamiseen meni reilu 1h. Ohjeet olivat hyvät. Vastustasoja/säätöjä on riittävästi yli 180cm/100kg henkilölle. Pyörä on todella hiljainen ja tukeva. Erilaisia ohjelmia on riittävästi. Hinta/laatusuhde hyvä.
  Juha/Talvipyöräilijä
 • 12.06.2019
  4 / 5
  Olen aika lyhyt (157 cm) - säädöt ovat aivan tapissa. Itseäni lyhyemmille henkilöille pyörässä ei välttämättä riitä säädöt. Etenkin etuhaarukka jää kauas. Toinen käyttömukavuuteen liittyvä asia on satulan muoto, pehmustetuilla pyöräilyhousuilla toimii, muuten epämukava.
  Anonyymi
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 18.01.2023
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Helppo kasata, hiljainen ja vie vähän tilaa. Ainoa miinus tulee satulasta, mutta sen voi vaihtaa. Ja kai tuohonkin takapuoli tottuu? .Magneetti astua riittää minulle ja pyörän sai säädettyä 189cm ukolleki .
  Jambo
 • 15.04.2022
  5 / 5
  Jämäkkä pyörä kuntoilijalle
  Päätin viimein panostaa ja ostaa tarkan harkinnan jälkeen UUDEN spinningpyörän. Kolme edellistä pyörääni olivat käytettyjä ja minulle eri tavoin sopimattomia. Vuosien myötä olen todennut, että spinningpyörä ei minulla jää pölyttymään, vaan sillä tulee poljettua vähintään kerran viikossa, talvella toki useammin. Vertailin alle tonnin pyöriä nyt huolella. Itselleni tärkeimmät speksit olivat magneettivastus, hiljaisuus, tukevuus, riittävä vastus (>15kg vauhtipyörä), tasainen polkutuntuma ja teline puhelimelle/tabletille. Tässä pyörässä oli nämä kaikki. Yllätyin, miten vähän oli pyöriä, joihin saa ruudun tai kirjan kivasti näytille (polkiessa on mukava katsoa ohjattua spinningtuntia tai ohjelmia tai lukea kirjaa ;) ). Pyörä on tosi jämäkkä. Kokoaminen oli helppoa, ohjevideo oli tod hyvä. Itselleni säädöt ovat erittäin hyvät (olen 170cm), joten hyvä ajoasento löytyy kivutta. Olen ajanut pyörällä nyt 4kk vähintään 2 x viikossa. Vastuksen säätö vaati hieman opettelua mutta nyt on tuntuma siihen. Säätöhän toimii portaattomasti, joten et näe mikä vastus on valittuna. Lämmitellessä lähden nollasta ja siitä asteittain pyöräytys kerrallaan löydän sopivan työvastuksen. Ja hiki virtaa! Vaihdoin omat lukkopolkimet alkuperäisten tilalle; eivät oikein pitäneet klossia napakasti vaan kenkä heilui polkaistessa. Samoin penkki menee vaihtoon kohta, on hieman vääränmallinen omalle peffalleni. Mutta nää on pieniä säätöjä, en valita. Rahoille sain vastinetta ja nyt oon todella tyytyväinen tuliterän spinningpyörän polkija. Tätä tuotetta on helppo suositella. Olisko halvemmalla saanut yhtä hyvää - en tiiä. Mut nytpä ei tarvi heti vaihtaa. On olo että tää pyörä kestää vuosikausia.
  Mimmu
 • 09.04.2022
  5 / 5
  100% tyytyväinen!
  Vakaa ja hiljainen, erinomainen spinningpyörä kotikäyttöön.
  H. Speedy
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 21.01.2022
  5 / 5
  Pyörä on todella äänetön, pidän kaikesta pyörässä. Pyörä on todella painava ja vankka, sitä on hiukan vaikea siirtää. Asennus kävi helposti ja iso plussa on myöskin että tuotteeseen löytyy appi mihin voi kirjautua ja tallentaa dataa harjoittelusta.
  Josefin
 • 24.11.2021
  5 / 5
  Erinomainen olkkariin
  Erittäin tukeva fillari. Sopii erinomaisesti myös olkkarikuntoiluun, koska on käytännössä äänetön (pois lukien pyöräilijän puuskutus).
  Peruspolkija
 • 14.05.2021
  5 / 5
  Erittäin tyytyväinen hankintaan. Hiljainen ja jämäkkä pyörä. Toimituskin oli nopea.
  Maija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.8 / 5
4,8
 • 02.09.2022
  5 / 5
  Paras ostos!
  Hiljainen ja toimintoja riittää! SPD polkimet. Todella vakaa ja laadukas tuote. Voin suositella kenelle tahansa niin aloittelijalle kuin kovaan ajoon!
  MT
 • 27.04.2022
  5 / 5
  Erittäin hyvä spinningpyörä
  Erittäin tyytyväinen pyörään. Se on hiljainen ja mukava. Hyvä, että siinä oli SPD-polkimet, jopa kengänkiinnikkeet mukana. Integrointi Kinomapin kanssa toimii uskomattoman sujuvasti, ja pyörä säätää vastuksen automaattisesti pyöräilyvideon mukaan.
  Stig
 • 20.03.2021
  5 / 5
  Tukeva ja jämäkkä laite, silti helppo liikuttaa pyörien avulla treenipaikalleen. Hiljainen, ohjelmien ja vastuksen säätö helposti kosketusvalikosta. Erityisplussaa Kinomap-yhteensopivuudesta, erittäin inspiroivaa kotitreeniä.
  Kuntomimmi 55
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 19.02.2022
  5 / 5
  FitNord 100 spinning
  Iloisesti yllättynyt ja tyytyväinen
  Päivi
 • 09.02.2022
  5 / 5
  Huippuhyvä spinningpyörä kotikäyttöön
  Pyörä saapui nopeasti toimitettuna kotiovelle ja kokoaminen oli ohjeiden avulla helppoa. Spinningtunti telkkarista ja menoks! Ajaminen on vakaata ja tasaista ja pyöräily onnistuu hyvin myös seisten. Kotikäyttöön tämä on juuri sellainen, mitä ajattelinkin ja tarvitsin. Kävin kuntosalilla ainoastaan spinningtunneilla, mutta nyt irtisanoin jäsenyyden ja jatkossa treenaan spinningiä kotosalla. Netistä löytyy hienosti kuvattuja tunteja hyvillä biiseillä ym. Treenata voi koska vaan, eikä tarvitse kytätä kuntosalin varausjärjestelmää. Erinomainen hankinta!
  Kimmo
 • 10.05.2021
  5 / 5
  Toimiva peruspyörä
  Hinta-laatu-suhde erinomainen! Peruskäytössä tai aloittelijalle todella toimiva pyörä. Vastusta saa lisättyä tarvittaessa erittäin paljonkin. Käyttömukavuudessa ihan pieni miinus; pyöräillessä jännä haju, ei voimakas, mutta joko uutuuttaan tai vastuspalasta. Ei kuitenkaan erityisesti häiritse. Satula ei aina ajaessa tunnu kovin mukavalta, mutta mikä toimii toiselle, ei toimi toiselle.:) Käsittääkseni sen saisi kuitenkin myös tarvittaessa vaihdettua...? Tämäkään ongelma ei itselleni ainakaan niin iso, että vaatisi toimenpiteitä. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen! ????????
  Jenna
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 16.09.2021
  5 / 5
  Fitnord racer 200
  Hyvä hinta-laatusuhde. Vaikuttaa jämäkältä muutaman treenin käyttökokemuksella. Sopivan kokoinen kotiin ja miellyttävä ulkonäkö. Kasausvideo oli tosi hyvä. Yksin kasatessa painava joten tukijalasten kiinnitykseen suosittelen pyörän alle puupalikoita tms helpottamaan muttereiden asentamista.
  Tanja
 • 01.09.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä ostos!
  Tukeva, hieno ja todella hyvä hinta-laatu suhteeltaan. Helppo kasata, muutama osa kiinnitetään runkoon. Vertailin ja pähkäilin pitkään, tähän päädyin ja tuskin olisin voinut valita kotikäyttöön parempaa! Erittäin tyytyväinen ostokseen, suosittelen!
  Miiami
 • 26.08.2021
  5 / 5
  Helppo koota paketissa olevilla ohjeilla. Laadukkaan oloinen ja tukeva tuote, ollut nyt pari viikkoa säännöllisessä käytössä. Toimitus oli myös erittäin nopea.
  Kimmo
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta