Vuoden D-vitamiinit: SELF D3 50 mcg 300 tabl.

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
38,70 €

(0,13 € / kpl)

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Kuten Evira:n tutkimus todistaa, Self D3 on markkinoiden vahvin D-vitamiinivalmiste! Kyseisessä tutkimuksessa tämä D-vitamiinivalmiste esiintyi Forcen tuotemerkillä.

Yksi tabletti sisältää D3-vitamiinia 50 mcg. Tabletin sisältämästä runsaasta 50 mikrogramman pitoisuudesta johtuen sinun ei tarvitse muistaa ottaa D-vitamiinia edes joka päivä, jotta veren D-vitamiinipitoisuus pysyy riittävän korkealla tasolla.
Ihminen tuottaa itsekin D-vitamiinia riittävässä auringonvalossa UVB-säteilyn vaikutuksesta ja lisäksi D-vitamiinia saadaan ruoasta - enimmäkseen kalaöljystä, kalasta, maitovalmisteista, kananmunasta ja sienistä sekä margariineista.

Talviaikaan Suomessa ei ole mahdollista saada auringon valosta riittävästi UV-säteilyä D-vitamiin tarpeen tyydyttämiseksi. D-vitamiini vaikuttaa muun muassa aivojen toimintaan ja ehkäisee useita sairauksia. D-vitamiinin puutos koskee talviaikaan lähes jokaista suomalaista altistaen meitä monille lyhyt- ja pitkäaikaisille sairauksille.

Tähän pakettiin on koottu vuoden D-vitamiiniannokset siten, että D-vitamiinia syödään 10 kuukauden ajan (syksy, talvi, kevät) ja kaksi aurinkoisinta kesäkuukautta pidetään taukoa.

Tilaa tästä koko vuoden D-vitamiinivalmisteet kerralla helposti ja hyvin edulliseen hintaan!

Tilaa myös vuoden kalaöljyt helposti samoilla toimituskuluilla!

​​​​​​​Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Kosttillskott. Rekommenderad dos 1 tabl dagligen. Dosering för inte överskridas.

En tablet innehåller vitamin D3 100 mcg, klumpförebyggandemedel E551, fyllnadsmedel E460, E470b, kolekalciferol.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.