Rex Race Day Spray Ketjupinnoite 4 g

74,90 €

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Rex Race Day Spray Ketjupinnoite 4 g on uniikki tuote, jolla käsittelet pyöräsi ketjun ja takapakan pahintakin likaa hylkiviksi!

Rex on expertti fluoripinnoitteissa, ja siten yksi johtavista valmistajista huippukilpahiihtoon. Rex-fluoripinnoitteet ovat avittaneet lukuisia huippu-urheilijoita ja joukkueita voittoihin useilla vuosikymmenillä. Tähän asti ainut tapa saavuttaa viimeisinkin wattihyöty ketjujen optimoinnilla on ollut ostaa valmiiksi käsitelty ketju. Kuitenkin käytössä ne kuluvat aivan tavalliseksi ketjuksi.

Rex Race Day Spray Ketjupinnoitteella voit käsitellä ketjun itse irroittamatta niitä edes pyörästä. Ketjujen lisäksi voit käsitellä myös pakan, jolloin saavutetaan paras mahdollinen voimansiirron toiminta äärimmäisissä kisaolosuhteissa. Kaiken lisäksi Rex Race Day Spray ketjupinnoite on edullinen käyttää: Saat jopa kolme käsittelykertaa edullisemmin kuin yhdet valmiiksi optimoidut ketjut!

Maailman kovimmassa pyöräkisassa testattu, hanki pyörällesi vain parasta: Rex Race Day Spray Ketjupinnoite 4 g, Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: