Rekumbentit : Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 19.02.2021
  5 / 5
  Koko perheen kuntolaite
  Perheessämme on eri-ikäisiä ja pituisia henkilöitä. FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä (Rekumbentti) sopii meille kaikille sen monien ohjelmien vuoksi. Itselläni on lihastautisairaus, enkä kykene käyttämään tavallista polkupyörää tai kuntopyörää. Rekumbentti ei rasita käsiäni tai jalkojani niiden ääreisosista. On ihanaa, kun voi ylläpitää kuntoaan ja vahvistaa koko kehon lihaksia!
  Xinia
 • 10.02.2021
  5 / 5
  Käyttökokemus
  Tuote itsessään on todella hyvä. Mieheni, jolla on selkävika, pystyy pyöräilemään tällä kuntopyörällä. Itselläni on nivelrikko polvissa ja jos pyörässä olisi ollut lyhyemmät kammet, olisi se ollut minulle parempi käyttää. Tuotteen kasaaminen vaati kaksi ihmistä, yksin sitä ei olisi voinut tehdä. Ohjeet saisivat olla paremmat.
  Pyöräilijä
 • 09.02.2021
  5 / 5
  FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä
  Aivan mahtava ostos, liikuntarajoitteisen loistava kuntoilulaite, suosittelen lämpimästi. Helppo oli ottaa käyttöön.
  Marja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 14.10.2020
  5 / 5
  kuntopyörä
  tuote sopii minulle hyvin,
  aimo,oilhill
 • 23.10.2023
  5 / 5
  Koko kuntopyörään, suosittelen lämpimästi ikäihmisille.
  Riitta J.
 • 02.02.2024
  5 / 5
  Tarja Taina V.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 24.09.2019
  5 / 5
  Arvostelu
  Täydellinen joka suhteessa juuri minulle. Istuimen liikuttaminen tärkeä ominaisuus. Loistava tuote. Olen todella tyytyväinen ostokseeni.
  Tarja
 • 20.01.2018
  5 / 5
  Mukava pyörä
  Mukava istuin, helppo käyttää, juuri mitä halusin. Olin kokeillut pyörää kuntosalilla. Tilasin ja maksoin pyörän netissä. Turun Tunturi-kauppias toi kotiin ja kokosi pyörän kotonani. Järjestely toimi mainiosti. Kuntokaupan chat henkilö Kai Tampereella auttoi hienosti, selitti kaiken. Halusin ostaa suomalaiselta firmalta ja suosittelen tämä kauppaa. Kaikki toimi ihan niinkuin pitikin.
  Turkulainen seniori
 • 05.06.2019
  4 / 5
  Vastusta voisi olla enemmän. Kyytiin on helppo nousta.
  Heiksu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 21.12.2020
  5 / 5
  Suosittelen
  Laitteen mukan saisi olla kunnolliset suomenkieliset käyttöohjeet, netistä saamillani kyllä pärjää Muoviosat ovat vähän hepposia, mutta ei käyttöä haittaa. Kyllä tällä saa hien pintaan
  Eikka
 • 05.12.2020
  5 / 5
  Sopii hyvin seitsenkymppiselle....
  Poljanta-asento erittäin hyvä. Mukava istuin.
  Pepe
 • 22.08.2019
  5 / 5
  Sopii eläkeläiselle
  Hyvä laite huonojalkaiselle eläkeläiselle.
  Jouko
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 19.01.2021
  5 / 5
  inSPORTline Omahan RMB Kuntopyörä
  Polvivaivojen vuoksi tuli hankittua rekumbentti ja ollut nyt muutaman viikon käytössä. Polkemisasento on todella hyvä, samoin istuimen säätö. Pyörä on myös hiljainen, polkea voi olohuoneessa häiritsemättä naapureita tai muita tv:n katsojia. Valmiit ohjelmat ovat monipuolisia ja käyttäjä voi tehdä itse oman ohjelman. Manuaali-asetuksella voi vastusta säätää polkiessa. Toisin kuin esittelyssä/teknisissä tiedoissa on mainittu, pyörästä löytyy tablettiteline näytön edestä, mutta juomapullotelinettä ei. Kalorilaskuri on ylioptimistinen. Nappihankinta kuntopyörää tarvitsevalle.
  Mika K.
 • 31.01.2021
  4 / 5
  Hyvä ostos!
  Hintansa arvoinen ostos. Miinusta siitä että penkki ei pysy millään paikoillaan vaan polkiessa pitää lukita useasti uudestaan. Sen puoleen ärsyttävä. Muita puutteita ei ole.
  Anu
 • 31.01.2021
  4 / 5
  Hyvä mutta ei ongelmaton
  Pyörä on laadukkaan oloinen ja jämäkkä. Kokoamiseen kului tunti mutta se oli ohjeita seuraamalla kohtuullisen helppoa. Kokoamiseen kannattaa ottaa mukaan apulainen. Ohjaustangon kiinnitysruuveissa oli erikoinen kiinnitystapa mutta kunhan vain malttoi ruuvata tarpeeksi pitkään, tankokin saatiin jämäkästi paikalleen. Rekumbentissa istuma-asento on rento ja penkki on mukava. Vastus säätyy näppärästi ja erilaisista ohjelmista on myös hyötyä. Polkemistuntuma on mukava ja laite on tuntumaltaan ihan kuntosalitasoa. Muuten erinomaista, ehkä jopa viiden tähden suoritusta varjostaa kuitenkin muutama asia: - käsikahvojen sykeanturien sijoittelu on kehno ja niitä ei tule juuri käytettyä. Sijainti saattaa olla myös vaarallinen (kts alempaa). Tämä ei sinänsä haittaa koska Polarin sykevyö toimii hienosti pyörän kanssa - jopa vanha ei-bt-pohjainen T31-halpavyö mikä oli hauska yllätys. - laitteessa ei ole mitään kytkentämahdollisuuksia ulkoisiin sovelluksiin joilla saisi suorituksen tiedot talteen tai käytettyä muita hauskoja pelillisyyksiä. Tosin eipä tätä luvattukaan joten siitä ei miinuspisteitä. - istuimen kiinnitysmekanismi on hutera. Siinä missä järeissä laitteissa säädettäessä tuntuvat selkeät pykälät, Omahanin penkinkiinnitys tuntuu pohjautuvan kiristettävien muovinpalojen tuomaan kitkaan. Jos penkillä kiemurtelee liian kovasti tai nojaa etukenoon, kahva laukeaa vauhdilla ylös ja penkki alkaa liikkua vapaasti. Jos jalat ovat polkimilla, tästä tulee lähinnä ikävä säikähdys. Mutta vaarallinen hommasta tulee jos käsi on sivukahvalla: ylös laukeava säätökahva lyö nimittäin silloin näpeille niin lujaa että tulee vähintään mustelmia. Jos jalat eivät ole polkimilla, penkillä istuja tippuu vauhdilla kohti ohjainsarvia. Tästä juteltiin asiakaspalvelun kanssa joka varmisti että kyseessä ei ole yksittäisen laitteen vika vaan ominaisuus jolle ei voi tehdä mitään. Harmi sinänsä: ilman tätä ongelmaa pyörä olisi ollut erinomainen. Kunhan kahvaa muistaa painaa alaspäin säännöllisesti eikä kiemurtele liiaksi penkillä, se pysyy yleensä kiinni mutta kyllähän tämä tuo urheiluun tiettyä jännitystä... Saattaa olla että ongelma on akuutti vain silloin jos käyttäjä on painavammanpuoleinen, mutta koska tätä mainostetaan nimenomaan painoa kestävänä pyöränä, kannattaa asia pitää mielessä valintaa tehdessä.
  Sami
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 30.04.2021
  5 / 5
  Palvelu
  Mulla kävi niin,että sain ensin pyörän jossa ei vastus toiminut.Sen jälkeinen palvelu palautuksineen ja uuden pyörän toimitus erinomaista.sain uuden pyörän valmiiksi kasattuna.siitä iso kiitos.Myyjä toimi erinomaisesti.tulen ostamaan tulevaisuudessakin tuotteitanne.Hyväää kesää kaikille.
  RN
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta