Rekry: Tuotekehityskoordinaattori

Mikä tulee olemaan kuntoilualan uusi hittituote? Osaisitko poimia sekavien huuteluiden joukosta nousevat trendit ja kaupallisesti varteenotettavat tuoteideat?

Kuntokauppa.fi hakee TUOTEKEHITYSKOORDINAATTORIA (aka Tesoman tuotevelhoa) organisoimaan tuotekehitystä ja kehittämään verkkokaupan tuotevalikoimaa.

Haemme kuntoilualasta innostuvaa, luovaa ja tehokasta tyyppiä, jolla on jo mahdollisesti kokemusta kuntolaitteiden teknisistä ominaisuuksista. Saat kilpailijoihin pientä etumatkaa, jos sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen koulutustausta, harrastat urheilua, etkä pelkää liikkua Tesomalla.

Tuotekehityskoordinaattorin työnkuvaan kuuluu mm.:
-Tuotevalikoiman kehittäminen itsenäisellä otteella
-Tuotekehityshankkeiden koordinointi
-Tuotepäällikön avustaminen ostoissa, raportoinnissa ja muissa tuotehallinnan tehtävissä
 
Odotamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:
- Ymmärrät kuntoilualan tuotteiden tekniikkaa ja ominaisuuksia
- Osaat ratkaista ongelmia ja esittää luovia kehitysideoita
- Ajattelet kaupallisesti ja osaat poimia suuresta tietomassasta oleelliset seikat
- Hoidat tehokkaasti yhteydenpitoa suomeksi ja englanniksi
- Osaat organisoida ja hoitaa asiat loppuun asti

Tarjoamme vauhdikkaan työpaikan kasvavassa yrityksessä, loistavat henkilökuntaedut sekä viihtyisät työskentelytilat luonnonkauniissa Tesoman teollisuusmiljöössä. Meillä hyvä asenne huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun. Töitä tehdään arkisin klo 9 -17, joten ilta- ja viikonlopputöistä ei tarvitse stressata.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme kuntolaitteita tunteva ja kaupallisesti ajatteleva tuotevelho, ilmianna itsesi mahdollisimman pian! Hakemukset palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla Rekry / Tesoman tuotevelho. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
 
« Uutisarkisto