REKRY: Huoltoasiantuntija (aka Tesoman MacGyver)

Haluaisitko opastaa asiakasta kuntopyörän heiluvan satulan kanssa, kasata crossarin käyttökuntoon, kesyttää pillastuneen asiakkaan iloiseksi ja lähettää hierontarullan oikeaan osoitteeseen ripeästi?
 
Kuntokauppa.fi hakee kasvavaan tiimiinsä HUOLTOASIANTUNTIJAA (aka Tesoman MacGyver)
 
Tarjoamme jännitystä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita motivoituneelle asiakaspalvelutiimin huoltovastaavalle, joka saa kicksejä ongelmanratkaisusta, järjestelmällisestä kehittämisestä ja asiakkaiden saamisesta hyvälle tuulelle.
 
Asiakaspalvelussa roolisi on kantaa vastuuta erityisesti huoltotapauksista ja kuntolaiteasennuksista. Ruuhka-aikoina autat asiakaspalvelun lisäksi myös varastotyössä jopa puolet työajasta. Pääset kehittymään kasvavassa perheyrityksessä nykyaikaisen kaupankäynnin näköalapaikalla ilman vuorotyön rasitteita ja samalla rakentamaan itsellesi mielenkiintoisen sekä palkitsevan urapolun.
 
Edellytämme teknistä osaamista ja kiinnostusta asennus- ja huoltotöitä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, jotta pärjäät varastotyössä muun muassa juoksumattojen ja levypainojen nostoissa. Kun poimit kyykkytelinettä varaston perimmäisen nurkan ylähyllyltä tai keskustelet mielensä pahoittaneen asiakkaan kanssa, tarvitset myös henkistä ja fyysistä notkeutta. Valittavan henkilön on syytä olla tarkka ja järjestelmällinen sekä kärsivällinen ja kestää hyvin paineita kiireen keskellä. Reklamaatiotilanteiden menestyksellinen hoito edellyttää pelisilmää ja kykyä hoitaa homma siististi loppuun asti siten, että molemmille osapuolille jää hyvä mieli. Tahtotila tavoitella korkeaa asiakastyytyväisyyttä yrityksemme arvojen mukaisesti on välttämätön.
 
Kaupallinen, tekninen tai logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei välttämättömäksi. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenne, kyky saada asioita tehokkaasti aikaan ja sopeutua tiimiimme. Työtehtäviin saa kyllä perehdytyksen ja niitä oppii tekemällä, kun perusta on kunnossa.
 
Tehtävänkuva pähkinänkuoressa:
  • Asiakaspalvelu erityisesti reklamaatio- ja huoltotapauksissa
  • Kuntolaitteiden asennukset
  • Varastotyöt (keräilyt, lähetykset jne.)
 
Etsimämme tyyppi pähkinänkuoressa:
  • Halu sitoutua tavoitteeseemme korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja asiakaspalveluhenkinen luonne sekä asenne, jotka tukevat tätä tavoitetta
  • Viihtyy monipuolisessa työnkuvassa pienessä kasvuyrityksessä
  • Kiinnostunut kuntolaitteiden huolto- ja asennustöistä
  • Vähintään kohtuulliset kirjalliset taidot
  • Eduksi katsotaan harrastuneisuus kuntoilun saralla
 
Kuntokaupan noutomyymälä ja varasto sijaitsevat eksoottisessa Tesoman teollisuusmiljöössä ja töitä paiskitaan pääsääntöisesti arkisin klo 9 – 17. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2019 osoitteeseen [email protected] otsikolla Rekry / Tesoman MacGyver. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, pistä kiireesti hakemus tulille!
« Uutisarkisto