Rekry: BÄTTRE TUOTEASIANTUNTIJA

Ovatko kuntoiluvälineet sinulle tuttuja työn tai harrastusten kautta? Kiinnostaako verkkokauppa toimialana? Millaista juoksumattoa suosittelisit taloyhtiön salille tai satunnaiselle hölkkäilijälle?  
Jos edelliset kysymykset vaikuttavat kiinnostavilta ja osaisit vastata niihin myös RUOTSIKSI, saatat olla etsimämme tyyppi!
 
Kuntokauppa.fi hakee kasvavaan tiimiinsä ruotsinkielentaitoista TUOTEASIANTUNTIJAA
 
Etsimämme henkilö toimii asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä osana tuoteasiantuntijatiimiä ja ottaa vastuun ruotsinkielisten verkkosivujen sisällöntuotannosta. 
 
Kuntokauppa palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita tällä hetkellä Suomessa, mutta sopivan tuoteasiantuntijan löydyttyä lähdemme ottamaan ensiaskeleita kohti Ruotsin markkinoita. Ruotsinkielisen tuoteasiantuntijan tehtävänkuva on uusi ja työnkuva tarkentuu prosessin edetessä, joten edellytämme kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin, seurata toteutettujen projektien kannattavuutta ja tarttua tehtäviin tarpeen mukaan myös oman vastuualueen ulkopuolelta.
 
Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Edellytämme erinomaisia kirjallisia taitoja niin suomen kuin ruotsin osalta, sillä verkkosivujen sisällöntuotanto on oleellisessa osassa työtehtävissä. Hakemamme tyyppi ymmärtää laadukkaan sisällön ja myynnin lisäksi myös asiakastyytyväisyyden merkityksen – emme myy kuntolaitteita vain myymisen ilosta, vaan toivomme niiden tulevan kovaan käyttöön ja liikuttavan asiakkaita pitkään.
 
Meillä pienessä yrityksessä tehdään hommia hiki otsalla ja pilke silmäkulmassa. Valittavan henkilön tulee olla yhtä aikaa sekä joukkuepelaaja että yksilöurheilija: edellytämme tiimityöskentelytaitojen lisäksi hyvin itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta verkkokaupasta ja kuntoiluvälinealasta, mutta nämä eivät ole edellytyksiä valinnalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä Tampereen Tesoman vetovoimaisessa miljöössä. Liikunnallisten työsuhde-etujen lisäksi valittava henkilö pääsee näkemään aitiopaikalta nykyaikaisen digitaalisen kaupankäynnin ja kuntoiluvälinealan kehityksen sekä olemaan itse merkittävässä roolissa yrityksemme kasvutarinassa. Meillä tulet varmasti kehittymään ammatillisesti ja samalla rakennat itsellesi mielenkiintoisen sekä palkitsevan urapolun!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme ruotsia taitava liikunnallinen ruunebäri, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2019 osoitteeseen [email protected] otsikolla ”BÄTTRE TUOTEASIANTUNTIJA”. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tervetuloa voittajatiimiin!
 
« Uutisarkisto