Rasvahappovalmiste, FAST Omega3 120 kaps.

13,55 €

Tai erämaksulla alk. 0,50 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Laihdutusvalmiste, Fast Weight Loser on painonpudotuksen edistämiseen kehitetty valmiste, jonka ainesosat hyökkäävät rasva-aineenvaihdunnan kimppuun monesta eri suunnasta. Pääasiallisena ainesosana Fast Weight Loser sisältää konjak-kasvista saatavaa glukomannaania, ainoaa ravintolisää, jonka painonpudotusta tehostavan vaikutuksen myös EU:n asiantuntijat ovat hyväksyneet.

Kromi taas auttaa verensokerin hallinnassa, millä on positiivinen vaikutus myös rasva-aineenvaihduntaan. Fast Weight Loser -laihdutusvalmisteeseen on lisätty jodia ylläpitämään kilpirauhasen toimintaa. Painonpudotuksen aikana aineenvaihdunnan liekkiä voimakkaana pitävän kilpirauhasen toiminta usein hidastuu, mistä syystä painonpudotusvalmisteen on hyvä sisältää myös jodia. Termogeenisten vaikutusten vuoksi Weight Loser:iin on lisätty myös tehokkaat pitoisuudet vihreä tee– sekä caeynnepippuriuutteita.

Huom! Nauti riittävä määrä vettä (1-2 lasillista) kapseleiden kanssa varmistaaksesi niiden päätyminen vatsaan. Liian vähäinen veden nauttiminen tai nielemisvaikeuksista kärsivä voi altistua tukehtumisvaaralle.

Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 13,55 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: