Palautusjuoma, Nutri Works PRO Recovery 1 kg

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
25,99 €

(12,99 € / kg)

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Palautusjuoma, Nutri Works PRO Recovery palautusjuoma pitää sisällään kehon eniten tarvitsemat ravinteet nopeasti ja hyvin imeytyvässä muodossa, helposti yhdessä tuotteessa. Se sisältää proteiinia ja hiilihydraattia optimaalisessa 50/50 suhteessa. Proteiini on hydrolysoitua heraproteiinia ja tärkkelyksestä valmistettu hiilihydraatti nopeasti imeytyvää. Tuotteeseen on lisätty BCAA-aminohappoja glutamiinia sekä kreatiinia. Maku on mehumainen, ihana herkullinen vadelma. Ehdoton lisä kaikille kuntoilijoille. Makeutettu stevialla ja sukraloosilla. Vähälaktoosinen, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.
Palautusjuoman ravintosisältö  (100 g):
Energia 1412 kJ / 338 kcal
Rasva 2 g josta tyydyttynyttä 1 g
Hiilihydraatit 40 g josta sokereita 2 g Ravintokuitu 0 g
Proteiini 40 g
Suola 0,4 g
Aminohapot 22 g
L-Glutamiini 5 g
Kreatiini 4,5 g
L-Leusiini 6 g
L-Isoleusiini 3 g
L-Valiini 3 g

Ainesosat (Vadelma):
Glukoosipolymeerit (maissitärkkelyksestä), hydrolysoitu heraproteiini (maidosta), aminohapot (L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini), kreatiinimonohydraatti, luontainen vadelma-aromi, emulgointiaine (lesitiini auringonkukkaöljystä), väri (punajuuriväri), makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi)

Ainesosat (Suklaa):
Glukoosipolymeerit (maissitärkkelyksestä), hydrolysoitu heraproteiini (maidosta), aminohapot (L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini), kreatiinimonohydraatti, luontainen suklaa-aromi, emulgointiaine (lesitiini auringonkukkaöljystä), makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi)

Pakkauksen koko: 1 kg

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: