Märkäpuvut suppailuun: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 03.08.2022
  5 / 5
  Kannattava ostos
  Tuli ostettua koko L. Taulukon mukaan olin L ja XL koon rajoilla. Pitänyt hyvin lämpöisenä vaikka kelit on ollut todella tuulisia ja märkiä meloessa. Helppo pukea yksin ja ottaa pois, pitkä vetoketjun naru plussaa!! Kuivuu nopeasti pyykkinarulla! Sadekelillä meloin ja otin pukua pois, oikein höyrysi sisältä :D
  Noora
 • 13.03.2024
  4 / 5
  Hyvä perusmärkäpuku
  Siisti ja edullinen märkäpuku esim. snorklaukseen. L-koko sopii noin kokoa 44 käyttävälle. Hihat ovat muuhun pukuun nähden kireähköt, mutta muuten istuvuus ok.
  Minna K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 25.09.2023
  5 / 5
  Loisto ostos!
  Eka märkäpukuni. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Ihan mahtavaa, kun ei tarvitse palella uidessa viileässä vesissä. Puvun pukeminen on helppoa. Kokokin oli ihan ok, ehkä olisin voinut ottaa yhtä pienemmän, nyt otin sen, jota normaalisti käytän. Tämäkin koko toimii kuitenkin oikein hyvin!
  Krista H.
 • 29.02.2024
  5 / 5
  Mukavan joustava märkkäri
  Mukava ja joustava märkkäri. Pysyy lämpimänä uima-altaassa useamman ryhmän putkeen. Puvun väristä myös tullut kehuja, kiva kun ei ole musta :)
  Liisa K.
 • 22.08.2023
  4 / 5
  Hyvä puku joustolla
  Olen pitkään etsinyt märkäpukua, joka ei kiristäisi kaulan ja hartioiden kohdalta. Tämä puku on materiaaliltaan ihanan joustava ja paras sovittamistani puvuista. Myös kauniin värinen?
  Heli K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 08.08.2023
  5 / 5
  Hyvä märkäpuku vähän pulskemmallekin
  Olen ollut tähän märkäpukuun tosi tyytyväinen! Pitää lämpöisenä viileässä kelissä, mutta ei tule ollenkaan tukala olo, vaikka liikkuessa hikoilee ja tulee lämmin. Myöskin kiitosta siitä, etä märkäpuvussa liikkuminen on mukavaa. Mikään ei hierrä tai purista ikävästi. Olen aika pyöreä ja rintava, niin ainut miinus olisi saattanut tulla siitä, että ohjeiden mukaan valittu XL oli vähän liian kireä, vaikka XL oli minun normaali vaatekoko. Märkäpuku kyllä venyy, mutta mahan kohdalta ei venynyt tarpeeksi. Eli jos joku miettii kokoja ja on hyvin mahakas tai rintava, niin ihan suosiolla vain sitä normaalia vaatekokoa kehiin, vaikka ohjeessa neuvotaan ottamaan ennemmin omaa vaatekokoa pienempi koko :) Vaikka tässä XXL:ssa on aika pitkät lahkeet ja hihat minun omaan pituuteeni nähden, niin se ei ole kyllä käytössä haitannut ollenkaan. Eli ei kannata murehtia sitä, onko lahkeet/hihat liian pitkät, ne kyllä asettuu mukavasti päälle. Iso plussa kyllä kuntokaupalle siitä, että vaihtaminen toiseen kokoon onnistui helposti!
  Elina V.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 11.07.2022
  5 / 5
  Märkäpuku
  Aloittelujalle ensimmäinen märkäpuku,ollut hyvä omaan käyttöön lähinnä kahlaillut kainalo syvyydessä.koko ohjeet oli selkeät mietin kahden koon välillä M-L otin pienemmän ja oli just hyvin istuva tälläiselle 178/85 ukkelille.
  Jaakko
 • 08.08.2023
  4 / 5
  Hinta / laatu kohdallaan
  Markku N.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 27.07.2023
  4 / 5
  Miellyttävän tuntuinen ja joustava materiaali. Helppo pukea ja istuu mukavasti vähän pulskemmallekkin kaverille. Hyvä hinta/laatusuhde.
  Jari W.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 21.08.2023
  4 / 5
  Laadukasta tekoa
  Jonne K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta