Neopreeniasu naisille, McSailor

69,90 €
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
McSailor Neopreeniasu naisille on pitkähihainen ja -lahkeinen märkäpuku kaikenlaiseen vesiurheiluun kesäkeleillä kesäkuusta elokuuhun, kun veden lämpötila on yli 15 astetta.

Märkäpuvun ideana on, että puvun ja ihon väliin menee pieni kerros vettä, joka nopeasti lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta. Vesikerros ja puku toimivat eristeenä viileämpää vettä vastaan. Lämmittämisen lisäksi märkäpuku myös kelluttaa, joten uiminen märkäpuvussa on kevyempää kuin ilman.

McSailor märkäpuku on 3 mm paksua neopreenia ja siinä on vetoketju takana. Märkäpuvun tulee olla niin napakka, ettei puku jää poimuille tai kurttuun, mutta sen ei kuitenkaan kuulu tuntua epämiellyttävän puristavalta. Vartalon malli vaikuttaa puvun valintaan. Tärkeintä valinnassa on, että kädet pyörivät vapaasti. Pitää myös luonnollisesti pystyä uimaan ilman käsien puutumista, mutta puvun pitää istua hyvin.

Puvusta on saatavilla seuraavat koot:

- S
- L
- XL

Tilaa nyt märkäpuku ja tee vesiurheilusta lämpimämpää!

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

suppailijalle kausi pidemmäksi

Lomailen vasta elo.syyskuussa ja tuli hinku saada kuntokaupan loistavalle laudalle neopreeniasu..ja nehän ovat sitten ihan pirun kalliita...alle 70 näinhyvästä puvusta on mun mielestä lähes ilmaista....kokoja ei ollut joten jouduin ottamaan xxl koon...mutta kappas, sehän oli just sopiva ja ihan nappi. normisti olen 40 kokoinen. Hirvee tuuri. Ihana puku. Suppailen sateessa ja kylmälläkin kelillä just wow.
Mustikkainen 17.8.2021 , Rajamäki
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: