FitNord Sprint 200 Juoksumatto + VUODEN LISÄTAKUU

899,00 € 1499,00 €

Svea -erämaksu alk.  34,68 €/kk

ALE 40 % ma 29.4.2024 asti

Lisätarvikkeet

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Sprint 200 on helppokäyttöinen hölkkääjän juoksumatto, jossa on hintaluokkaansa nähden ylivertaiset ominaisuudet ja siinä on markkinoiden paras hinta-laatusuhde!

Kaipaatko tehokasta ja luotettavaa juoksumattoa, joka ei tyhjennä lompakkoasi? FitNord Sprint 200 on vastaus kuntoilusi tarpeisiin ilman turhaa rahankäyttöä. Tässä kotikäyttöön suunnitellussa juoksumatossa yhdistyy luotettavuus, kestävyys sekä tyylikkyys. Kaikki samassa paketissa - edullisesti!

Tässä muutama syy miksi sinun kannattaa laittaa FitNord Sprint 200 tilaukseen:

1. Huippuluokan Suorituskyky - Järkevään hintaan

FitNord Sprint 200 antaa sinulle enemmän kuin mihin rahalla yleensä pääsee. Huippunopeus 20 km/h ja vahva DC- moottori takaavat tehokkaan treenin joka kerta. FitNord Sprint 200 -juoksumatossa on pidetty huolta siitä, että sitä on helppo ja mukava käyttää — tästä esimerkkeinä muun muassa miellyttävän joustava juoksualusta sekä kätevät pikanäppäimet nopeuden ja kallistuskulman säädöille.

2. Turvallisuus ja helppokäyttöisyys – juokse turvallisesti kuin juoksuradalla

Pikanäppäimet ovat koko FitNord-juoksumattomalliston helmi. Ne takaavat paitsi helppokäyttöisyyden, lisäävät myös turvallisuutta, kun vaihdokset vauhtien ja nousukulmien välillä käyvät kätevästi ilman pitkiä painallussarjoja. 120 kg käyttäjäpainolle suunniteltu alusta on tukeva ja joustaa nivelten kannalta sopivasti. Turvallisuutta lisäävät myös oranssit huomioraidat, joiden avulla hahmotat helpommin juoksualustan rajat ja vältät harha-askeleet kovassakin vauhdissa.

3. Tyylikäs ulkomuoto - huolettomuus ja tehokas tilankäyttö

Klassisen tyylikäs ulkomuoto sulautuu saumattomasti kotisi sisustukseen. Vankasta rakenteestaan huolimatta kokoontaitettava ja varustettu kätevillä siirtopyörillä, minkä vuoksi saat nauttia myös parhaista kotikäytön ominaisuuksista – kompaktista säilytyksestä ja helposta siirrettävyydestä.

4. Tehoa, luotettavuutta, ja edullisuutta

Tehokas moottori ja helppokäyttöinen näyttö tekevät FitNord Sprint 200:sta täydellisen kumppanin kuntoiluusi. Näyttöpaneelista löytyy kuusi pikanäppäintä vauhdin sekä kaltevuuden säätöä varten. Pikanäppäinten ansiosta sopivien asetuksien löytäminen käy kädenkäänteessä. Tämän lisäksi voit säätää nopeutta ja kaltevuutta myös käsikahvoissa olevista painikkeista. Juoksumaton turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta ei ole tingitty, vaan voit nauttia tehokkaasta treenistä ilman huolia.

Kenelle ja miksi?

FitNord Sprint 200 tuotekehityksessä on keskitytty tekemään juoksumaton perusasiat mahdollisimman hyvin. Sprint 200 on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat panostaa aikaasi ja energiaasi kuntoiluun. Se tarjoaa vankan perustan aktiiviselle elämäntavalle ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen: harjoitteluun ja tulosten saavuttamiseen.

Monipuolisempaa juoksumatto ja vaativampaa teknologiaa kaipaavien kannattaa tutustua FitNord Sprint 300-malliin, jossa on mm. parempi ja suurempi juoksualusta, tehokkaampi moottori ja suurempi painoraja.

Tilaa FitNord Sprint 200 juoksumatto jo tänään ja aloita tehokas kuntoilu ilman kompromisseja! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä

Tekniset tiedot

- Näyttö: 7" LCD-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden ja kalorit.

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 18
- Valmiit ohjelmat: 14
- Omat ohjelmat: 3
- Manuaalinen ohjelma
- Bodyfat
- Siirtopyörät
- Juomapulloteline

- Tuuletettu DC-moottori 1,75 hv jatkuva ja 3 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 20 km/h
- Ilmoitettu nousukulma: 0 - 15 %
- Juoksuhihnan pinta-ala: 46 x 138 cm
- Käyttäjäpaino max. 120 kg
- Juoksumaton paino: 70 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Vetohihnan paksuus 1,6 mm
- Laitteen mitat käyttökunnossa: 178 cm * 79 cm * 131 cm (P*L*K)
- Laitteen mitat säilytysasennossa: 106 cm * 79 cm * 159 cm (P*L*K)
- Pakkauksen mitat: 186 x 81,5 x 32,5 cm (bruttopaino 78 kg)
- Käsikahvojen korkeus maasta: 112 cm
- Käsikahvojen korkeus juoksualustasta: 94,5 cm
- Luokka: HC (EN957)


Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Juoksumatto toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Asiakkaan asennettavaksi jää yleensä pystytolpat, käsituet, muovisuojat sekä näyttö. Työhön menee aikaa noin 1 tunti, mukana toimitetaan ohjeet. Vinkkejä asennukseen voit löytää myös Juoksumaton huolto- ja asennus -sivuiltamme. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

FitNord Sprint 200 -käyttöohje SUOMI

Asennusohjeet

Katso videolta ohjeet FitNord Sprint 200 -juoksumaton kokoamiseen.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 899,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: