FitNord Sprint 200 Juoksumatto

1499,00 €

Tai erämaksulla alk. 55,67 €/kk

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

YKSI LUOTETTAVIMMISTA JA KEHUTUIMMISTA JUOKSUMATOISTA — USKOMATON HINTA-LAATUSUHDE!

FitNord Sprint 200 on helppokäyttöinen hölkkääjän juoksumatto, jossa on hintaluokkaansa nähden ylivertaiset ominaisuudet.

Tämä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto yltää korkeaan 20 km/h huippunopeuteen. FitNord Sprint 200 -juoksumatossa on pidetty huolta siitä, että sitä on helppo ja mukava käyttää — tästä esimerkkeinä muun muassa miellyttävän joustava juoksualusta sekä kätevät pikanäppäimet nopeuden ja kallistuskulman säädöille.

Tehokas moottori ja helppokäyttöinen näyttö pikanäppäimin

Erinomaisella juoksutuntumalla varustettu FitNord Sprint 200 on täydellinen treenikumppani hölkkään ja kevyeen juoksuun. Juoksumaton liikkeestä huolehtii 1,75 hevosvoiman jatkuvatehoinen ja jopa 3 hevosvoiman hetkellisen tehon omaava moottori. Juoksumaton näyttöpaneelista löytyy kuusi pikanäppäintä vauhdin sekä kaltevuuden säätöä varten. Pikanäppäinten ansiosta sopivien asetuksien löytäminen käy kädenkäänteessä. Tämän lisäksi voit säätää nopeutta ja kaltevuutta myös käsikahvoissa olevista painikkeista.

Juoksumaton tuplavaimennettu juoksualusta on tuntumaltaan erittäin miellyttävä. Sprint 200 -juoksumaton turvallisuudesta huolehtii vaatteisiin kiinnitettävä turva-avain, joka pysäyttää maton automaattisesti mikäli avain irtoaa pesästä. Lisäturvallisuutta tuo juoksumaton reunoilla kulkevat huomionauhat, jotka ovat helposti havaittavissa juostessa. Näin askel pysyy helposti matolla eikä virheastumisia sivuille pääse tapahtumaan. Juoksumatto taittuu kätevästi kokoon säilytystä varten. Juoksumaton siirtäminen käy kätevästi laitteen alla olevien siirtopyörien avulla.

FitNord Sprint 200 juoksumaton näyttöpaneeli on erityisen selkeä ja helppokäyttöinen. Seitsemän tuuman LCD-näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla tarpeelliset tiedot treenistä.

FitNord Sprint 200 on mainio yhdistelmä näppärää kokoa, jämäkkää juoksutuntumaa ja miellyttävää käyttökokemusta!

Valitse FitNord Sprint 200, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 2. Pehmeä, joustava juoksualusta
 3. Monipuoliset pikanäppäimet
 4. Tyylikäs ulkomuoto
 5. Uskomaton hinta-laatusuhde
Kuvista ja videosta poiketen vuoden 2022 Sprint 200 -juoksumattomallissa ei ole kaiuttimia tai aux-liitäntää. Lisäksi laitteen stop-painikkeeseen on lisätty pause-toiminto, jolla harjoitusohjelman voi laittaa tauolle. 


Tilaa nyt FitNord Sprint 200 edullisesti Kuntokaupalta ja aloita tehokas harjoittelu!

Tekniset tiedot

Kokoamisohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
4.7179     / 5
4,7
4.6667     / 5
4,7
4.6154     / 5
4,6

97 % (38 / 39)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Mummolle voimavuosien lisäystä.

Olin harkinnut jo pitkään juoksumaton ostoa ja tein nyt erinomaisen hankinnan. Rasitus vanhoille nivelille ei tule niin kovana kuin ulkona juostessa ja pitkät pakkasjaksot eivät ole enää kiusana. Nyt voin juosta äänikirjoja kuunnellen lämpöisessä ja tasapainon heivatessa voin ottaa riittävän korkealla olevista kädensijoista tukea. Nautin taas juoksusta.
Mummo 24.9.2021 , Lappi
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Jaksaa, jaksaa

Tosi tyytyväinen. Helppo kasata ja käyttää. Pitää vähän enemmän ääntä kuin odotin. Kellarin lattia ei ole ihan tasaista, uskon että se voi olla se syy. Pieni telkkari asennettu seinään että voin katsoa ohjelmia jne kun juoksen. Kilometrejä kertyy...
Maratoonari 22.9.2021 , Vaasa
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0
Helppokäyttöinen ja mukava tuntuma juostessa. Kohtalainen miinus on että tätä ei voi kytkeä mihinkään kuntoilu sovellukseen jota kautta voisi juosta muita vastaan yms. Eli kyseessä ei ole kovin nykyaikaisesta laitteesta.
RFu 24.8.2021 , Helsinki
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: