FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä 2024, musta (720Wh tehoakku)

FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä 2024, musta (720Wh tehoakku)

1599,00 € 2499,00 €

Svea -erämaksu alk.  62,02 €/kk

ALE 36 % 22.7.2024 asti

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Ranger 300 on jopa 140 km yhdellä latauksella kulkeva järkihintainen sähkömaastopyörä, jossa yhdistyvät tehokas takamoottori, viisi avustustasoa ja kompakti runko – vuoden 2024 uudistettu malli!

Tällä sähkömaastopyörällä voit kiitää metsäpoluilla, hiekkateillä ja asfaltilla Suomen kaikkina vaihtelevina vuodenaikoina. Vaihtelevissa maastoissa ajomukavuutta lisäävät leveät renkaat ja laadukas Shimanon vaihteisto sekä suomalainen suunnittelu. Vuoden 2024 uudistetusta mallista löytyy muun muassa entistä tarkempi LCD-näyttö USB-C-liittimellä.

 

Tutustu pyörään ja siirry helpon sekä huolettoman sähkömaastopyöräilyn maailmaan!

1. Luokkansa tehokkain akku – nauti matkasta yhdellä latauksella jopa 140 kilometriä

Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 720 Wh akussa riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 140 kilometrin matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä lyhemmille matkoille. Akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Polkeminen kevyttä - avustustaso tilanteen mukaan

45 Nm TechDrive -takamoottori tekee polkemisesta kevyttä niin vastatuuleen kuin ylämäkeen, ja momenttitunnistin nopeuttaa moottorin reagointia ja tekee poljintuntumasta luonnollisen pehmeän. FitNordin TechDrive-moottoreiden takana on alan johtavia toimijoita (Ananda, MXU ja Vinka), jotka valmistavat osia myös esimerkiksi Toyotan ja Hondan sähköautoihin. Takamoottori on ruudikas voimanlähde, joka avustaa aina valitun avustustason mukaan. Avustustasoja on viisi, ja sopiva valitaan selkeästä ohjausyksiköstä. Korkea resoluutio takaa, että vauhti, ajettu matka ja akun taso ovat helposti luettavissa myös kovassa vauhdissa ja mutkittelevilla poluilla. Näytössä on myös USB-C-latausmahdollisuus esimerkiksi puhelimelle.

3. Urheilullinen runko sopii kaikille – joustokeulalla lisää ajomukavuutta

FitNord Ranger 300 -sähköpyörän viimeistelee modernin kompakti runko, jolla ajoasento on rennon urheilullinen. Joustokeulan voi halutessaan lukita esimerkiksi maantieajoa varten. Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Patrol -renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asvaltilla. Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Acera 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti maastosta riippumatta.

4. Vähemmän huoltoa – enemmän kilometrejä

Ranger 300:n takamoottori kuluttaa ketjuja, rataspakkaa ja eturatasta vähemmän kuin ketjua vetävät keskimoottorit, mikä tarkoittaa helpompaa ylläpitoa ja vähemmän rassausta. Useat asiakkaamme ovat ajaneet takamoottorisella sähköpyörällä vain muutamassa vuodessa lähes 20 000 kilometriä, mutta pyörä on tarvinnut vain vähän huoltoa. FitNord-pyörillä on kattava huoltoverkosto kautta Suomen, joten mahdollisissa pulmatilanteissakin apu on aina lähellä.

5. Suunniteltu Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan Suomessa osaavien ammattilaisten toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Pyörä on koottu Euroopassa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ranger 300 on erinomainen valinta polkijalle, joka arvostaa sähköpyörän pitkää toimintavarmuutta. Ranger 300 soveltuu vaihteleviin maastoihin ja sen laajat ominaisuudet sopivat sekä kaupunkiajoon että haastavampiin maastoihin. Tehokkaan akun ansiosta sähköpyörä ei hyydy kylmilläkään talvikeleillä, vaan avittaa polkijansa perille Suomen monenlaisissa sääolosuhteissa.

Jos kaipaat pyörältäsi vieläkin tehokkaampaa vääntöä ja monipuolisempia ominaisuuksia, tutustu Ranger 500 -sähköpyörään, joka on myös kasattu Suomessa. Olemme myyneet jo 30 000 FitNord-sähköpyörää tyytyväisille asiakkaille – nyt on sinun vuorosi hypätä satulaan!

Uskaltaudu maastoon ja nauti pyöräteistä tyylikkäästi Ranger 300 -sähköpyörällä => Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä 2024, musta (720Wh tehoakku)

Malli: Ranger 300

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, ulkoinen

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 45 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC Z8

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan leveys: 2.25"

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour SF20 XCM DS RL

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Vader

Tavarateline: Lisävarusteena

Ohjainkannatin: Kiinteä

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 160-175cm 
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1499,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: