Burrel S12 HD+SMS Pro Riistakamera - sisältää 12kk lisenssin uuteen Burrel+ palveluun

Burrel S12 HD+SMS Pro Riistakamera - sisältää 12kk lisenssin uuteen Burrel+ palveluun

279,00 €

Svea -erämaksu alk.  10,36 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Burrel S12 HD+SMS Pro Riistakamera - sisältää 12kk lisenssin uuteen Burrel+ palveluun on helppokäyttöinen lähettävä riistakamera metsästykseen ja valvontaan. Kamera havaitsee liikkuvan kohteen jopa 25 metrin etäisyydeltä käyttäen sisäänrakennettua liiketunnistinta ja ottaa kohteesta kuvan tai videoklipin. Kamera lähettää kuvan käyttäjän sähköpostiin, minkä lisäksi kuva tai video tallentuu kameran muistikortille alkuperäisessä koossa.

Paras toimintavarmuus – S12 HD+SMS Pro lähettävä riistakamera valitsee aina parhaan mahdollisen verkon: 2G, 3G tai 4G * Kuvien ja videoiden lähetys Burrel+ -galleriaan tai sähköpostiin – kamera hyödyntää datayhteyttä kuvien ja videoiden lähetyksessä Burrel+ -galleriaan tai sähköpostiin * Burrel+ – kamera sisältää 12kk lisenssin Burrel+ -palveluun * 12 megapikseliä ja 1080p video – tarkat kuvat ja videot päivällä sekä yöllä * Mustasalama – mustasalama tekee kamerasta yöaikaan täysin näkymättömän * Havaitsee liikkuvan kohteen jopa 25m asti – luokkansa paras liiketunnistimen kantama * Säänkestävä – Suomessa kehitetty ja testattu kuorirakenne tekee kamerasta täysin säänkestävän

Burrel S12 HD+SMS Pro edustaa viimeisintä kamerakehitystä monipuolisilla verkkoyhteyksillä, erinomaisella kuvanlaadulla, pitkällä kantamalla ja näkymättömällä mustasalamalla. Burrel lähettävät riistakamerat ovat kenties markkinoiden toimintavarmimpia lähettäviä kameroita, jotka kestävät Suomen haastavat olosuhteet. Kamerassa on matala virrankulutus ja virtalähteeksi sopii joko 12kpl AA-paristoja tai 6V ulkoinen virtalähde (akku tai verkkovirta). Kamera on helppo ottaa käyttöön ja asetusten muokkaaminen onnistuu 2.0" värinäytön ja näppäinten avulla.

Datayhteys: Kyllä, (2G, 3G ja 4G) – vaatii erillisen SIM-kortin
 Kuvien lähetys: Kyllä 
Videoiden lähetys: Kyllä 
Resoluutio: 12Mp 
Video: 1080p @ 30fps
Kuvakulma: 58°
Kuvasarja: 1-10 kuvaa
 Videon pituus: 1-30s
 Reagointiaika: 0.6s 
Liiketunnistin: Säädettävä
Kuvausviive: 0-60min
Time Lapse: Kyllä 
Mitat: 153x124x90mm 
Näyttö: 2.0"
Käyttölämpötilat: -20 - +60°C 
Muisti: SD card, maks. 32GB 
Virtalähde: 12xAA tai 6V ulkoinen 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: