BERG Grand Champion Regular 520 + Deluxe-turvaverkko

1299,00 €

Tai erämaksulla alk. 48,24 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 29.06.2022

BERG Grand Champion Regular on ovaalinmuotoinen jalallinen trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen.

Berg Grand Champion on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Suojareunuksen ja Deluxe -turvaverkon muodostama kokonaisuus tekee trampoliinista erityisen vakaan. Suuri hyppymatto 520 cm halkaisijalla sekä maton ovaali muoto takaavat massiivisen hyppyalan. TwingSpring Gold -jouset on galvanoitu sisä- ja ulkopinnoilta, joten ne kestävät erinomaisesti säässä kuin säässä. Grand Championin hyppymatossa on hyödynnetty uutta Airflow teknologiaa, joka tekee hypyistä korkeampia ja pehmeämpiä.

Turvaa tuovat pehmustetut pylväät ja 390 mm leveät turvapehmusteet rungon kaikilla reunoilla. Trampoliinin mukana tulee myös 180 cm korkea turvaverkko, jotta hyppiminen olisi mahdollisimman turvallista. Verkossa on myös suljettava sisäänkäynti, joka on tavallista vetoketjua huomattavasti turvallisempi. BERG Grand Champion Regular on pitkäikäinen sijoitus koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. BERG-trampoliinit tarjoavat hintaansa nähden ylivoimaista laatua ja turvallisuutta.

BERG Grand Champion Regular -trampoliini on kotipihan hauskin ja suosituin liikuntaväline, jolla pomppivat mielellään niin lapset kuin lapsenmieliset aikuiset. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Ominaisuudet

Suositukset

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.