Aminohappojuomajauhe, Nutri Works Pre Worx 480g

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
28,99 €

(60,40 € / kg)

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Aminohappojuomajauhe, Nutri Works Black Line Pre Worx 480g on yksi markkinoiden parhaimmista tehonlisääjistä. Tuotteen sisältämät kofeiini sekä guaranauute nostavat merkittävästi vireystilaasi ja beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti sekä kreatiini auttavat sinua harjoittelemaan kovemmin. Nauttimalla annoksen Pre Worx -tuotetta ennen treeniä saat pitkäkestoista energiaa ja paremman kestävyyden. Suunniteltu erityisesti urheilijoille, jotka haluavat paremman lihaspumpin ja lisäboostia treeniin. Tehonlisääjä Nutri Works Pre Worx on mustikan makuinen ja se on makeutettu stevialla ja sukraloosilla.
Ravintosisältö per 16 g tuotetta:

Aminohappoja 10 g
sitrulliinia 2,4 g (vastaa 4 g L-sitrulliini-DL-malaattia)
beta-alaniinia 3,5 g
L-arginiinia 1,6 g (vastaa 2,5 g L-arginiini-alfa-ketoglutaraattia (AKG)
tauriinia 1 g
L-tyrosiinia 1 g
Kreatiinia 1,8 g (vastaa 2 g kreatiinimonohydraattia)
Guaranauutetta 300 mg (jossa kofeiinia 60 mg)
Kofeiinia 100 mg
Niasiinia 20 mg
C-vitamiinia 500 mg

Ainesosat:
L-sitrulliini-DL-malaatti, beta-alaniini, L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti, kreatiinimonohydraatti, tauriini, L-tyrosiini, luontainen mustikka-aromi, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (lesitiini auringonkukkaöljystä), guaranauute, kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit), L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi

Suositeltava vuorokausiannos:
1 mittalusikallinen (noin 16 g). Sekoita jauhe 3 dl:aan vettä shakerissa ja juo ennen jokaista treeniä. Huom. Guaranauutteesta johtuen tuotteen väri on keltainen. Tuotteessa ei ole lisättyjä väriaineita.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: