AIREX Yoga Eco Cork -joogablokki

19,90 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

AIREX Yoga Eco Cork -joogablokki johdattaa sinut luonnonläheisempään joogaan. Joogablokki on ympäristöystävällinen sekä hyödyllinen tuote sinulle, joka haluat joogaasi vakautta ja syvempiä venytyksiä ympäristöä kuitenkaan unohtamatta. 

AIREX Yoga Eco Cork -joogablokki on pinnaltaan pehmeä ja miellyttävä, ja se on loistava avustaja erilaisiin jooga-asentoihin sekä pilatekseen. Joogablokin avulla saat myös venytyksistä tehokkaampia ja miellyttävämpiä. Joogablokki kestää hyvin erilaisia lämpötiloja ja soveltuu myös käytettäväksi vaikka ulkoilmajoogassa. AIREX Yoga Eco Cork on olennainen tuote sinulle, joka haluat löytää oikeat linjat etu- ja sivutaivutuksiisi. 

Joogablokkeja kannattaa hankkia kerralla kaksi kappaletta, molemmille käsille. Näin voit kokeilla erilaisia variaatioita jo tutuista liikkeistä sekä hieman haastavampiakin asentoja.

AIREX Yoga Eco Cork -joogablokki on taattua sveitsiläistä laatua. Tuote on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä luonnonkorkista, joka tuntuu lämpimältä ja on luonnollinen sekä ympäristöystävällinen valinta ympäristötietoiselle joogaajalle.

AIREX käyttää joogatuotteissaan kierrätettyjä, ympäristöä säästäviä ja biohajoavia materiaaleja. Tätä laadukkaampia, ympäristöystävällisiä joogatuotteita on vaikea löytää!

Mitat: 15 x 22.5 cm
Paino: 0,75 kg

Siirry sinäkin kohti kestävämpää kuntoilua ja tilaa ympäristöystävällinen AIREX Yoga Eco Cork -joogablokki Kuntokaupasta!

 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 19,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: