Wahoo KICKR BIKE Spinningpyörä

3699,00 €

Svea -erämaksu alk.  137,37 €/kk

Tilaustuote: Toimitusaika n. 2 viikkoa

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Älypyörällä kohti ääretöntä! Nykyaikaiset ominaisuudet antavat Wahoo KICKR spinningpyörän käyttäjille uskomattoman sykäyksen treenaamiseen.

Älyominaisuuksiensa ansiosta pyörä on kuten oikea kilpapyörä ja on kustomoitavissa käyttäjän mielen mukaan. Jykevän ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta pyörän runko kestää kovempaakin treenaamista.
Spinningpyörä imitoi erinomaisesti oikeaa kilpapyörää ja on täysin säädettävissä käyttäjän mielen mukaan. KICKR Bike on kustomoitavissa vaihtaen pyörään oman tangon, polkimet ja satulan.

Wahoo KICKR BIKE spinningpyörä tarjoaa ennennäkemätöntä innovaatiota, kuten räätälöitävät vaihteistot ja simuloidut vaihteet. Legendaarista vauhtipyörätekniikkaa käyttämällä Wahoo KICKR BIKE spinningpyörä luo vertaansa vailla olevan reagointikyvyn ja tehon tarkkuuden +/- 1%. Voit ylläpitää nopeutta ja toistaa todellakin ulkona ajamisen tunteen. Wahoo Fitness -sovellus opastaa sinut Wahoo KICKR BIKE spinningpyörän asennuksessa. Digitaalinen näyttö kommunikoi selkeästi, joten tiedät aina missä olet ajon jokaisessa vaiheessa. KICKR BIKE integroituu saumattomasti muihin Wahoo-tuotteisiin ja muodostaa pariliitoksen helposti ELEMNT GPS -tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai tietokoneeseen. Kuten kaikkien Wahoo-älyvalmentajien kohdalla, KICKR BIKE on yhteensopiva suosituimpien harjoitusohjelmien, kuten The Sufferfest, Zwift, TrainerRoad kanssa.

Tekniset tiedot:
  • Vastuksen tarkkuus +/-1%
  • Suurin nousu +20%, lasku -15%
  • Kammen pituudet 165, 167.5, 170, 172.5 ja 175 mm
  • Paino 42 kg
  • Maksimivastus 2200 W
  • ANT+ ja Bluetooth -yhteydet (myös yhtäaikaisesti)
  • Jopa kolme yhtäaikaista Bluetooth-yhteyttä
  • LED-näyttö, jossa näkyy vaihde ja kallistus
Hanki omasi laadukkaiden kuntolaitteiden Kuntokaupasta Wahoo KICKR BIKE spinningpyörä. Se ei ole vain älypyörä - se on kuin ihan oikea kilpapyörä, joka hämärtää rajan virtuaalisen ja todellisuuden välillä!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: