Voimakuminauhat: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 13.06.2021
  5 / 5
  Leukoja leveällä otteelle
  Pituuteni on 188cm eivätkä käsi-ja selkälihakseni kykene nostamaan 94kg kroppaani. Ylätaljan lisäksi on hyvä, että pääsee lilan kuminauhan kanssa harjoittelemaan myös leuanvetoa tangossa leveällä myötäotteella,
  Remulus
 • 10.03.2021
  5 / 5
  Ostin FitNord punaisia voimakuminauhoja 2 kpl. Ovat erinomaisia apuvälineitä täydentämään jokapäiväistä kotivoimisteluohjelmaa.
  Esko
 • 12.09.2020
  5 / 5
  Vastuskuminauha
  Kevät-20 ja Covid-kotitreenit. Kuminauhat (ostin kaikki 4 eri vahvuutta) toimivat just kuten pitää. Venyy, mutta ei pauku. Sopiva väli eri vahvuuksilla ja yhdistämällä pari nauhaa saa joka tilanteeseen ja treeniin sopivan vastuksen.
  Petteri
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 08.05.2024
  5 / 5
  Toimii hyvin siihen tarkoitukseen mihin pitikin, eli leuanvedon apuna 60kg painoiselle naiselle. Nopea toimitus.
  Reine P.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 09.10.2023
  5 / 5
  Viisi tähteä
  Eritäin hyvä vastus tehdä hiihto voima harjoitusta käsille tasatyöntö vetoja
  lassi s.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 28.02.2021
  5 / 5
  Voimakumit Kuntolaitteeseen
  Paljon kiitoksia Suomen Kuntokaupalle näistä kuminauhoista joita tilasin kutakin 2 kpl. SportVida Vastuskuminauha Mini (Erittäin raskas sininen) Gymstick Voimakuminauha Mini (Keskiraskas / Musta) Gymstick Voimakuminauha Mini (Raskas / Lila) Alunperinkään en ajatellut käyttää niitä siihen tarkoitukseen mihin ne on tarkoitettu, vaan tarkoitus oli laittaa ne vanhaa monitoimikuntolaitteeseen, johon ei enää saanut alkuperäisiä vastuskumeja ja laite oli ollut lähes käyttökelvoton vuosia. Ja hyvä oli etten alkuperäisiä kumeja enää saanut, koska kuntokaupasta tilaamani vastuskumit ovat paljon parempia ja myös kätevämpiä. Ja tietenkin voin käyttää niitä myös siihen tarkoitukseen mihin ne on tehtykin, jos vielä intoa riittää siihenkin tällaisella eläkeukolla. Tähän palautesivulle ei ilmeisesti pysty laittamaan mitään kuvia. Mutta jos Kuntokauppa haluaa, niin voin laittaa kuviakin vaikka s.postiin siitä monitoimikuntolaitteesta, johon ne kumit laitoin.
  Erkki Kinnunen
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 20.10.2016
  5 / 5
  Isojen poikien ja tyttöjen kuminauhapaketti
  Tilasin paketteja kaksi kappaletta puoleen hintaan, joten siksi loistava hinta-laatusuhde. Todella jämäkät kuminauhat, satasta en uskalla edes kokeilla kun tiukkaa tekee työstää jo pelkästään 30kg:n kumia. Tarkoitettu selvästi edistyneemmille treenaajille, jos treenaa laajoilla liikeradoilla. Näppärä paketti, ei voi muuta sanoa.
  lupusmds
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta