FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

699,00 € 799,00 €

Svea -erämaksu alk.  27,30 €/kk

ALE 100 € 17.6.2024 asti

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Yhteensopivat lisätarvikkeet

FitNord Aqua kuivasäkki / dry bag, 5L
FitNord Aqua kuivasäkki, 10L

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Vakaasti ketterä, ilmatäytteinen retkikajakki kahdelle takaa huolettomat, yhteiset melontaretket – ilman säilytys-ja kuljetushaasteita!

FitNord Seal Two on markkinoiden tukevin, ilmatäytteinen kahden hengen retkikajakki, joka sopii myös yksinmelomiseen. Vakaasti kulkeva, mutta ketterästi liikkuva, kahden hengen kajakki kantaa melojien lisäksi tarvittavat retkeilyvarusteet pitkin kaikkia vesiväyliä. Jämäkkä drop stitch -materiaalista valmistettu runko ja näppärästi viimeistellyt yksityiskohdat, kuten tukevat istuimet ja 244 cm pitkät melat, takaavat tasaisen kyydin ja tekevät yhteisistä melontaretkistä huolettoman nautinnollisia.

Melontaharrastus ei vaadi varastoa tai peräkärryä: Seal Two on iso, kahden hengen kajakki, joka taittuu pieneen tilaan ja kulkee mukana kaikkialle – kuljetuksen ja säilytyksen kanssa säätämisen sijaan voit keskittyä itse melomiseen!

Näistä syistä kannattaa valita FitNord Seal Two -kajakki:

1. Jämäkkä drop stitch -materiaali – runko ei notkahda edes aallokossa

FitNord Seal Two -kajakin poikkeuksellisen jämäkkä ja kulutusta kestävä drop stitch-materiaali tekee pohjasta tukevan ja kestävän – jäykkä runko ei taivu keskeltä tai vavahda edes allokossa tai suuren painolastin alla. (Onpa FitNord-kajakeilla laskettu jopa koskia, mutta tähän emme kannusta ilman aiempaa kokemusta koskenlaskusta.)

2. 310 kg kantavuus ja irrotettava evä – vakaa kajakki, joka ei kaadu tai juutu

Seal Two -kajakki tarjoaa vakaan ja miellyttävän melontakokemuksen kahdelle, mutta sitä on helppo meloa myös yksin. Aloittelevan melojan ei tarvitse huolehtia, sillä Seal-kajakkeja on vaikeaa saada kaatumaan edes tahallaan. Kajakin pohjassa oleva, uraan kiinnittyvä vakainevä lisää suuntavakautta ja evän saa tarpeen tullen nopeasti irti, jolloin kajakin syväys on pieni ja se liikkuu ketterästi ahtaissa matalikoissa. Jos melontareitille osuu esteitä, ilmatäytteisen kajakin voi vahvojen kantokahvojen avulla helposti nostaa vesiltä ja kantaa määränpäähän. Ketteryyttä käyttöön tuovat melanpidikkeet, säädettävä jalkatuki (kajakki sopii kaikenpituisille melojille) ja tukevien istuimien nopea irrotus ja kiinnitys metallisiin D-renkaisiin.

3. Täytä ja tyhjennä helposti – kuljeta kätevästi kaikkialle

Seal Two -kajakin saat nopeasti käyttöön tehokkaan Double Action -pumpun avulla – kajakin laidat ja pohja täyttyvät ripeästi ja saat kajakin rantaan helposti kestävien kantoremmien avulla. Tämän näppärän kajakin voit täyttää ja tyhjentää tarpeen mukaan ja kuljettaa mihin tahansa kätevästi auton tavaratilassa tai polkupyörän peräkärryssä. Kajakin molemmissa päissä on runsaasti säilytystilaa retkivarusteille ja kannessa edessä ja takana on kätevät bungee-narut tavaroiden kuljetusta varten. Ilmatäytteinen retkikajakki tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia vesistöjen tutkimiseen entuudestaan tuntemattomilla alueilla!

Kenelle ja miksi?

Seal Two -ilmatäytteinen, kahden hengen retkikajakki on luotettava ja näppärä yhteisille melontaretkille: jämäkkä drop stitch -runko, suuntavakautta lisäävä evä, 244 cm pitkät melat, säädettävä jalkatuki ja tukevat istuimet takaavat nautinnollisen ja huolettoman kyydin. Pitkiä retkiä varten kajakissa on säilytystilaa ja kätevät bungee-narut tavaroiden kuljetusta varten. Helposti liikuteltava ilmatäytteinen kajakki kulkee mukana kaikkialle ilman peräkärryjen ja kuljetustelineiden kanssa säätämistä.

FitNord Seal Two -kajakin mukana toimitetaan:

 • 2 melaa (pituus 224 cm)
 • 2 istuinta
 • 2 jalkatukea
 • Double Action -pumppu
 • Evä
 • Kanto- ja säilytyskassi

Väreinä tummanvihreän lisäksi tummansininen ja tumma violetti.

Tilaa nyt ilmatäytteinen FitNord Seal Two -retkikajakki kahdelle ja nauti huolettomista, yhteisistä melontaretkistä! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä.

Lähde kaverin kanssa ikimuistoisille melontaretkille ja tilaa ilmatäytteinen FitNord Seal Two -kajakki Kuntokaupalta jo tänään!
 • Malli: Seal Two
 • Käyttäjien lukumäärä: 2
 • Täytettävä: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (bar): 0.68 Bar
 • Maksimikuorma: 310 kg
 • Kajakin paino: 18 kg
 • Tuotteen paino: 18 kg
 • Tuotteen pituus: 415 cm
 • Tuotteen leveys: 95 cm
 • Mela sisältyy: Kyllä
 • Pumppu sisältyy: Kyllä
 • Maksimi täyttöpaine (PSI): 10 PSI

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 639,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: