FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

1199,00 €

Tai erämaksulla alk. 44,53 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tummanvihreä FitNordin Seal Two on laadukas ja todella tyylikäs kahden hengen ilmatäytteinen kajakki, joka on suunniteltu erityisesti järville ja retkimelontaan. 

Tässä on markkinoiden tyylikkäin kahden hengen ilmatäytteinen kajakki! Upea tummanvihreä Seal Two on viimeistelty oransseilla yksityiskohdilla ja saa kajakin istumaan järvi- ja merimaisemaan täydellisesti. 

Seal Two on suunniteltu erityisesti melontaretkille rauhallisempiin järvi- ja merimaisemiin. Olemme kehittäneet Seal Two -kajakista sinulle ja kaverillesi täydellisen retkikajakin, mihin mahtuvat myös tarpeelliset varusteetkin mukaan. Kajakki sopii myös yksinmelomiseen. Loistavat ominaisuudet takaavat, että tällä kajakilla nautit kesäisistä melontaretkistä ilman huolen häivää.

Helposti säilytettävä kahden hengen kajakki kaikille melojille

Melonta on rentouttava ja hauska harrastus, mutta se vaatii myös säilytystilat sekä peräkärryn tai kuljetustelineet. Etenkin isommat, kahden hengen kajakit voivat olla haasteellisia säilyttää ja kuljettaa. Ilmatäytteisen ja pieneen tilaan taittuvan kajakin kanssa nämä eivät ole ongelma. Seal Two mahdollistaa melontaharrastuksen kaikille ja sen mukana tulee kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen melontaretkeen!

Vahvat ja kestävät materiaalit

FitNord Seal Two on valmistettu kulutusta kestävästä ja vahvasta PVC-materiaalista. Ilmatäytteisen kajakin pohja on poikkeuksellisen tukevaa ja jämäkkää dropstitch-materiaalia. Samaa materiaalia käytetään myös SUP-laudoissa. Dropstitch-materiaalin ansiosta kajakki on jämäkkä ja helposti melottava. Kajakin pohjamateriaalina on käytetty vahvaa kumia, mikä suojaa pohjaa mahdollisilta pintaiskuilta.

Nopeasti käyttökuntoon ja vesille

FitNord Seal Two on todella nopea laittaa käyttökuntoon, kun mielesi tekee vesille. Tehokkaan Double Action -pumpun avulla kajakin laidat ja pohja täyttyvät ripeästi ja saat kajakin rantaan helposti kestävien kantoremmien avulla. Seal Twon molemmissa päissä on kätevät bungee-narut, joiden avulla voit näppärästi kiinnittää retkivarusteitasi kajakin kannelle. Lisäksi kajakin kyljessä on metalliset D-renkaat lisäkiinnityksiä varten.

Erittäin kestävä ja näppärä kajakki ei tarvitse erillisiä kuljetustelineitä vaan se kulkee kätevästi vaikka auton tavaratilassa tai polkupyörän peräkärryssä. Vaikka FitNord Seal Two on kahden hengen kajakki, se on ketterä, vakaa ja helppo meloa vaikka yksin, joten se sopii aloittelevalle melojallekin. Seal-kajakkeja on lisäksi todella vaikea saada kaatumaan, mikä tekee niistä hyvin turvallisia. Ilmatäytteinen retkikajakki avaa aivan uusia mahdollisuuksia vesistöjen tutkimiseen!

Tukeva ja helposti melottava

Seal Twon vankka rakenne, kulutusta hyvin kestävät materiaalit sekä huima 320 kg kantavuus takaavat lukemattomia turvallisia sekä miellyttäviä melontaretkiä. Seal Two -kajakissa on tukevat istuimet, joiden irrotus ja kiinnitys metallisiin D-renkaisiin käy käden käänteessä. Kajakin pohjassa on lisäksi säädettävä jalkatuki, joten kajakissa löytää varmasti itselleen sopivan melonta-asennon.

Seal Two -kajakin pohjassa on uraan kiinnittyvä vakainevä, joka lisää kajakin suuntavakautta. Evän saa tarpeen tullen nopeasti irti, jolloin kajakin syväys on todella pieni. Näin Seal Two on ketterä ahtaissa matalikoissakin. Jos melontareitille osuu kuitenkin esteitä, ilmatäytteisen kajakin saa vahvojen kantokahvojensa avulla helposti nostettua vesiltä ja kannettua määränpäähänsä.

Katso FitNord Seal Two kajakin esittelyvideo tästä:


FitNord Seal Two on kahden hengen ilmatäytteinen retkikajakki, jota voi käyttää yksinkin. Jos kuitenkin kaipaat pienempää yhden hengen ilmatäytteistä kajakkia, suosittelemme tutustumaan FitNord Seal One -ilmatäytteiseen kajakkiimme.

FitNord Seal Two -kajakin mukana toimitetaan:
•    2 melaa (pituus 224 cm)
•    2 istuinta
•    2 jalkatukea
•    Double Action -pumppu
•    Evä
•    Kanto- ja säilytyskassi
•    Paikkaussarja

Tekniset tiedot:
•    Pituus: 390 cm
•    Leveys: 90 cm
•    Paino: 18 kg
•    Kantavuus: 320 kg
•    Täyttöpaine pohja: 1 bar (14-15 PSI)
•    Täyttöpaine laidat: 0,22 bar (3,2 PSI)
•    Mitat pakattuna säilytyspussiin 95 x 65 x 45 cm
•    Takuu 12kk (ei koske yritys- ja/tai yhteisökäyttöä tai vuokraustoimintaa)
•    Väri: Tummanvihreä
•    Pakkauksen mitat: 90cm x 58cm x 38cm 
•    Pakkauksen paino: 23,4 kg

Lähde kaverin kanssa ikimuistoisille melontaretkille ja tilaa ilmatäytteinen FitNord Seal Two -kajakki Kuntokaupalta jo tänään!

Arvostelut


Yhteenveto

4.23809524     / 5
4,2
4.4286     / 5
4,4
4.2857     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0

100 % (7 / 7)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Oikein passeli

Nyt muutama reissu heitettynä kahdestaan ja yksin. Yksin meloessa penkki keskelle kahvojen kohdille. Helppo ja nopea kasata, sekä pistää kassiin takaisin. Kassin taitokset antavat neuvoja miten panna kassiin! Youtubesta löytyi kyllä kasaus ohjekin. Ohjeet selkeät miten kasata, missä asennossa venttiilit milloinkin, ja ohjeita neuvomalla ei kyllä peräevä jää etupuolelle, kuten alempana joku kirjoitti :D Evä ei ole kyllä helppo laittaa paikoilleen, vaatii minulla ainakin kajakin kippaamisen kyljelleen jotta näkee mitä tekee. Ilman evää tahtoo kulkea aika epävakaasti, joutuu kokoajan korjaamaa suuntaa. Toki sitä ei voi aina käyttää jos on matala vesi. Hyvin on pysynyt ehjänä vaikka on täytetty ja tyhjennetty laiturilla, hiekalla, kivillä, nurmikolla. Ja on ajettu karillekin! Melat voisi olla ehkä aavistuksen pidempiä... Ennen ostoa kyselin kokemuksia muilta, neuvoivat ettei naisen kannata ostaa kaksikkokajakkia. Eivät tienneet kenelle puhuivat :D Hyvin on jaksanut yksinkin ollessa sitä kantaa, nostella ja liikutella. Täytettynä kannettu se 300m maallakin. Ei ole liian painava tai hankala ainakaan itselleni. Ostin ylimääräisiä D-renkaita 4kpl, mutta eipä ole tarvinnut kiinni laittaa. Penkkien säätämisen kanssa meni aikaa, kun ei ollut oikein käryä millaisessa asennossa pitäisi olla, mutta kokemus tuo taitoa asialla. Helppo myös meloa polvillaankin. Asentoa on helppo ja nopea vaihtaa, kippaamaan en ole kajakkia saanut.
Noora 3.8.2022 , Mikkeli
 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 4,0
 • 3,0
 • 3,0
Seal two: Vettä tulee sisään aika runsaasti ja ei tarjolla peittoja. Istuinten asettaminen hankalaa ja käyttöohje ei sitä tue ...päinvastoin. Jos noudatat käyttöohjetta niin peräsin jää eteen !! Peräsin tietty taakse ja istuimet omalla logiikalla sen mukaan. Takaolevan jalkatila olematon kun kaikki säädetty mallin mukaan.
Kirsi 24.7.2022 , Valkeakoski
 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 4,0
 • 3,0

Paljon hyvää, muttei tositoimiin

Aluksi huomio, hinta-laatusuhde arvosanani 4, perustuu tarjoushintaan 479€ syksyllä 21 ja melontakokemukset yksinmelontaan. Ensimmäinen positiivinen seikka kajakkia käyttökuntoon laittaessa oli pumppauksen nopeus. Mukana tulleella pumpulla kaikki säiliöt olivat vähintään puolet nopeammin täynnä kuin pienempikokoisia suppilautoja pumpatessa, vaikka pelkäsin ison aluksen vievän aikaa&voimaa. Rakenne vaikuttaa laadukkaalta. Istuimet saa kyllä tukemaan hyvin selkää/jalkoja, mutta pitkällisen äheltämisen ja remmien säätämisen jälkeen, joka satunnaiselta käyttäjältä jää takuulla tekemättä. Tämä on hyvä muistaa jos kajakilla on useita käyttäjiä. Lisäksi 2hlö istuimien säätäminen on melko tarkkaa, että molemmille jää tarpeeksi tilaa. Vesillä ensivaikutelma on hervoton tukevuus. Jos istuimet onkin jäänyt säätämättä, niin voit nousta välillä polvilleen tai venytellä selkää lootusasennossa. Seisominen on tukevampaa kuin yhdelläkään suppilaudalla, toki suoraan tätä ei saa menemään suppimelalla melomalla. En usko, että tätä saa kaatumaan reunalla istumallakaan. Aluksi meloin tätä evä kiinnitettynä, jolloin käyttäytyminen oli melko kankeaa, pian tajusin kokeilla ilman, jolloinka sukellusveneestä kuoriutui aivan kelvollinen normaalin kajakin tavoin ohjattava kulkuneuvo, joka liikkuu leppoista vauhtia yllättävän pienellä voimalla. Kehotan ehdottomasti varsinkin yksin meloessa opettelemaan ilman evää, jolloinka rantautuminenkin on helpompaa ja vähemmän rikkoutumisaltista. Hieman oikeaoppista melontatekniikkaa häiritsee kajakin leveys, melaa joutuu pitelemään korostetun korkealla sen saamiseksi hyvässä kulmassa veteen, mikä rasittaa pitemmillä matkoilla. Keskimittaista lyhyemmälle tämä saattaa olla suurempikin ongelma. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kumikajakiksi uskomaton yhdistelmä tukevuutta ja ohjattavuutta (ilman evää). Kohtalainen tuulikaan ei periaatteessa menoa haittaa jos melontatekniikan alkeet on hallussa... mutta sitten se suuri mutta..., nimittäin tähän ei ole kiinnitettävissä aukkopeitettä, ja testilenkillä pienehköllä järvellä n.6m/s tuuli nostatti maksimissaan 25-30cm aallokon. Vauhtia tässä pystyi pitämään ilman rehkimisen tuntua trackerin mukaan 4,5-5km/h sivuvastaiseen, mikä on leveältä kumikajakilta mielestäni uskomaton vauhti, mutta parin kilometrin matkalla vettä lensi kyytiin niin, että rannassa kajakin nostaminen laiturille oli mahdotonta, vettä oli siis kymmeniä litroja. Lisäksi pohjan rakenne on sellainen, että veden äyskäröiminen ei onnistu vesillä ellei sitä sitten ole 100+ litraa ☹️. Keulan roiskesuoja on liian lyhyt ja muotoiltu, tai lähinnä jätetty muotoilematta siten, että kaikki siihen roiskuva vesi valuu sisään kajakkiin. Tätä voi hieman yrittää vähentää pingottamalla suojan alle niin ison pussukan tms., että suoja nousee harjamaiseksi, mutta kovin kummosta apua en ole tästä havainnut olevan. Myös melasta valuva vesi kastelee tyynelläkin säällä melojan heti, ellei päällä ole täyttä sadevarustusta, ja jopa tällöinkin päivän aikana kyytiin kertyy huomattava määrä painolastia ja perse kastuu. Tästä vesiongelmasta johtuen melontateknisesti vakaa ja kovaakin keliä kaatumatta kestävä laadukkaan tuntuinen laite jäänee tyynien hellepäivien fiilistelyleluksi, johon toki mahtuu moninkertainen määrä tavaraa kyytiin esim. suppilautaan verrattuna. Ellei sitten varaudu kuivapuvulla ja henkisesti siihen, että käy puolen tunnin välein rannalla kippaamassa vedet pois. Toki itse voi yrittää jotain peitteitä viritellä. PLUSSAT: + erinomainen melottavuus kumikajakiksi (ilman evää) + evän kanssa saa menemään suoraan vaikka yksikätinen gorilla, mutta tällöin kääntäminen kankeaa + varmaan maailman vakain kajakki + rakenne vaikuttaa laadukkaalta + nopea täyttää + toimii sekä yksin että kaksin + tavaroille tuhottomasti tilaa kajakin pituuteen nähden. MIINUKSET - aukkopeitteen puute - edellisestä johtuen pienikin aallokko lastaa kajakin vedellä. - penkkien säätäminen kohdilleen siten, että oikeasti saa tukea melontaan vie tuhottomasti aikaa. - vaikka selkänojasta saa melontaliikkeeseen (oikein säädettynä) hyvän tuen, niin tässä istutaan kuitenkin tasaisella lattialla, jolloinka siihen taipuvaisella alaselkä kipeytyy herkemmin kuin "oikeassa kajakissa" - ei vesitiivistä/suljettua tavaratilaa kuten kovissa kajakeissa, tavarat sidottava kiinni kaatumisen varalta (mikä tällä toki epätodennäköistä)
Henrikki Saarela 15.6.2022 , Tampere
Näytä lisää...

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1199,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: