FitNord Rumble 1000S Sähköfatbike, joustokeulalla (1008 Wh tehoakku)

3999,00 €

Tai osamaksulla alk 166,62 €/kk

Katso runkokoon toimitusaika
FitNord Rumble 1000S on Suomessa koottu järeä premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa vaativammankin pyöräilijän ajomukavuudellaan, etenemiskyvyllä ja voimallaan haastavimmassakin maastossa. Tämä sähköfatbike on omiaan niin vaativaan kivikko-juurakkomaastoon, rospuuttoajan työmatkapyöräilyyn kuin bikepacking-retkipyöräilyyn. Käsittämättömän voimakkaasta 100 Nm keskimoottorista ei lopu puhti kesken upottavassa mudassa, lumessa tai jyrkimmissäkään nousuissa. Rumble 1000S:n akkukapasiteetti on hurja; 1008 Wh tehoakulla päästään jopa 200 kilometriä yhdellä latauksella, joten akkukestosta ei tarvitse murehtia pitkilläkään retkillä. Massiivisen jyhkeät 26 x 4.0 tuumaiset renkaat ylittävät kevyesti kivet, juuret, kuopat ja tarjoavat loputtomasti pitoa ja etenemiskykyä. 120 mm joustava RST Renegade -joustohaarukka nielee loputkin iskut ja tärinät. Lisäksi tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto tekevät FitNord Rumble 1000S -sähköfatbikesta täydellisen valinnan ympärivuotiseen jokapaikan ajoon kelissä kuin kelissä.
 • Suomessa koottu huippulaadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 100 Nm keskimoottori
 • 1008 Wh tehoakku / kantama jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Etälukittava joustohaarukka 120 mm joustolla
 • 9 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 1000S on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 1000 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn kaikissa olosuhteissa.

Äärimmäisen voimakas keskimoottori ja huipputehokas akku, kantama jopa 200 kilometriä

FitNord Rumble 1000S sähköfatbiken voimanlähteenä on omien jalkojen lisäksi erittäin vääntävä 100 Nm TechDrive-keskimoottori, josta ei puhti lopu raskaimmissakaan olosuhteissa. Vääntöä riittää niin upottavassa maastossa möyrimiseen kuin erittäin jyrkkien mäkien nousemiseen. Keskimoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pitkään.

Rumble 1000S:n 1008 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku on kapasiteetilta suurimpia saatavilla olevia sähköpyörän akkuja. Erittäin suuren kapasiteetin ja edistyneen sähkötekniikan ansiosta akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun ansiosta Rumble 1000S sopii hyvin esimerkiksi pidempien matkojen bikepacking-retkeilyyn, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä työmatka- tai arkikäytössä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on helposti irrotettavissa sisällä lataamista varten.

Uskomaton ajomukavuus, mieletön pito ja ketterä hallittavuus maastopyöräilyyn

Sähköfatbiken tunnistettavin ominaisuus on tietysti jyhkeät renkaat, jotka nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja muut epätasaisuudet tehden esteiden ylittämisestä vaivatonta. Vahvasti kuvioidut ja pistosuojatut 26 x 4.0 tuumaiset Maxxis Mammoth Exo -renkaat tarjoavat loppumattomasti pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla sekä mukavasti vauhtia myös asvaltilla. Leveät ja paksut renkaat toimivat Rumble 1000S -sähköpyörän jousituksena, jonka tasoa voidaan muuttaa ilmanpaineilla; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista.

Lisämukavuutta kovempaan maastoryskäykseen tuo etälukittava RST Renegade -joustokeula 120 mm joustolla. Rumble 1000S:n tuhdit renkaat pehmentävät suuren osan iskuista ja tärinöistä, mutta joustokeula tuo entistä enemmän varmuutta ja hallittavuutta vauhdikkaampaan ajoon poluilla ja alamäessä. Hitaammassa ajossa kadulla tai siirtymissä joustokeula voi tuntua yliampuvalta, jolloin se voidaan lukita suoraan ohjaustangosta.  

FitNord Rumble 1000S:n painopiste on keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköfatbiken tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa. Rungon nykyaikainen geometria tekee ajoasennosta miellyttävän rennon. Sähköfatbiken kyydistä on helppo tarkkailla maastoa ja nopeasti eteen tulevia tilanteita.

Rumble 1000S -sähköfatbikessä on yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla, Shimano Alivio -takavaihtajalla sekä Shimano Acera SL-M3000-R -vaihdevivulla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Yhdeksästä vaihteesta sopivat välitykset niin hitaaseen ryömimiseen, jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen ajoon asvaltilla. Shimano Acera SL-M3000-R -vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Alivio -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Voimalla jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Varusteet

FitNord Rumble 1000S -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 1000S on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Valitse FitNord Rumble 1000S Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa huippuosista koottu premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa niin arkikäytössä, maastopyöräilyssä kuin pidemmillä retkillä
 • Äärimmäisen voimakasvääntöinen 100 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Erittäin suurikapasiteettinen 1008 Wh tehoakku ja kantama jopa 200 kilometriä
 • Uskomaton pito, jousto ja rullaavuus 26 x 4.0 tuumaisilla renkailla
 • Ketterä ja miellyttävä ajotuntuma keskimoottorin, erinomaisen runkogeometrian ja joustohaarukan ansiosta

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

FitNord Rumble on huippuluokan sähköfatbike joustohaarukalla uskomattoman edulliseen hintaan. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Huippu väline eräharrastuksiin

Tämän syksyn olen kerännyt käyttökokemuksia pyörästä. FitNordin Rumble 500 -vuokrapyörästä oli jo kokemusta ennestään, niin osittain tiesin, mitä odottaa. Tämä malli valikoitui kuitenkin lähinnä tuon joustokeulan vuoksi, vääntöä ja akkua olisi varmaan halvemmissakin malleissa ollut riittävästi. Pyörä on minulla ollut lähinnä metsästyskäytössä siirtymiin tieltä syvälle erämaahan, mutta muina vuodenaikoina kalastus- ja valokuvausharrastus löytävät myös pyörälle käyttöä. Tällä pääsee sujuvasti melkosissa kivikoissa ja suolla ilman polkujakin ja vaikka raskas rinkka selässä. Olen positiivisesti yllättynyt tuosta ohjaustangossa olevasta joustokeulan lukitusvivusta, jolla keulan jouston saa helposti lukittua ja vapautettua kesken ajon. Kivikoissa joustosta on apua ja pehmeiköt menee parhaiten keula jäykkänä. Akku on tullut ladattua aina reissujen välillä, eikä se ole edes puolilleen vielä kertaakaan vajunut. Negatiivista en vielä ole pyörästä keksinyt. Eturattaan vaihtokin pyörään sujui helposti, kun onnistuin kolaroimaan pyörän niin pahoin, että ratas vääntyi. Rattaan vaihdolla tuli onneksi kuntoon. Perävaunu enää hankintalistalla, niin saa leirin vietyä mettään ja tuotua vaikka karhun tienvarteen. ;)
Suosittelen!
Mikael Kukkonen 8.11.2021 , Sodankylä
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: