FitNord Classic 300 Sähköpyörä 2024, punainen (504 Wh akku)

FitNord Classic 300 Sähköpyörä 2024, punainen (504 Wh akku)

2399,00 € 2799,00 €

Svea -erämaksu alk.  94,55 €/kk

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Classic 300 on klassisen tyylikäs matalarunkoinen sähköpyörä, joka on varustettu turvallisella jalkajarrulla. Vuoden 2024 uudistunut malli nyt tilattavissa!
 
Classic 300 on klassinen, matalarunkoinen sähköpyörä perinteisellä jalkajarrulla. Tehokas keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä ja suurikapasiteettisessa akussa riittää virtaa pidemmällekin matkalle. Matalarunkoista sähköpyörää on helppo käsitellä, mikä tekee Classic 300:sta erinomaisen kaupunkipyörän. Varmatoimisessa ja huolettomassa FitNord Classic 300 -sähköpyörässä on luotettava jalkajarru, tavarateline ja kolme vaihdetta.

Matala runkokorkeus
504 Wh 
(36 V, 14 Ah) akku
Turvallinen jalkajarru
Hydraulinen levyjarru edessä
3 vaihdetta

Videolla esittelyssä vuoden 2023 malli. Uudessa vuoden 2024 Classic 300 mallissa on useita päivityksiä:


Tehokas akku pitkällä kantamalla
Runkoon integroidun ja LG:n kennoilla varustetun 504 Wh akun kantama on avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 120 kilometriä yhdellä latauksella. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akku on helppo irrottaa avaimella ja vaikkapa tuoda sisälle lataukseen. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista. 
 
Uudistunut näyttö sekä viisi avustustasoa polkemista helpottamaan  
60 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä - oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Uudistunut näyttö sisältää usb-c latausominaisuuden, joka mahdollistaa esimerkiksi puhelimen tai ajovalon latauksen suoraan näytöstä. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. 


Helppokäyttöinen Shimano Nexus 3 -vaihteisto ja hydraulinen levyjarru
Classic 300 -sähköpyörässä on helppokäyttöinen kolmevaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto sopivan välityksen valitsemiseen. Turvallisen jarrutuksen tarjoaa monien pyöräilijöiden suosima perinteinen jalkajarru sekä hydraulinen levyjarru edessä.  
 
Turvallinen klassikkopyörä
FitNord Classic 300 -sähköpyörä on erittäin helppokäyttöinen ja näppärä kaupunkisähköpyörä. Matala runkokorkeus tekee pyörän käsittelystä helppoa, sillä kyytiin ja kyydistä pois pääsee nopeasti ilman jalan nostamista pyörän ylitse. Pystyn ajoasennon ansiosta, ympäristön havainnointi on helppoa ja turvallista. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, lainmukaiset ajovalot edessä ja takana, AVS kiinnitysjärjestelmä sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat. 

Suomalaista suunnittelua
FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit
FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

 
Tärkeimmät ominaisuudet: 
504 Wh (36 V, 14 Ah) akku 
60 Nm keskimoottori  
3-vaihteinen Shimano Nexus -vaihteisto 
Hydraulinen levyjarru  edessä
Suunniteltu Suomessa 

FitNord Classic 300 on klassinen sähköpyörä, jonka ketteryys ja monipuolisuus lumoavat ajajan ensi polkaisulla. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Classic 300 Sähköpyörä 2024, punainen (504 Wh akku)

Malli: Classic 300

Väri: Punainen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo

Tuotteen paino: 24 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 504 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 14 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 60 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 3

Vaihteiston tyyppi: Shimano Nexus 3

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan koko, ETRTO: 40-622

Renkaan leveys: 38"

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: