TOIMISTON TYÖHYVINVOINTI

Hartia- ja selkäongelmat ovat toimistojen surullisenkuuluisa vitsaus. Istumatyön haitat ja siitä johtuvat sairaspoissaolot ovat kuitenkin käytännössä täysin ehkäistävissä säännöllisellä taukoliikunnalla ja työasentojen muuttamisella. 

Vähentäkseen istumatyön ongelmia työpaikan on kuitenkin tarjottava siihen sopivat välineet. Monissa yrityksissä onkin käytössä jo vastuskuminauhat ja jumppakepit. Nämä ovat oivat apuvälineet taukoliikuntaan, kunhan ne ovat aktiivisessa käytössä eivätkä jää pölyttymään nurkaan! Perinteisten taukojumppavälineiden lisäksi tarjolla on paljon välineistöä, jolla on matalampi käyttökynnys ja käyttö on innostavaa sekä luonnollista.

Vuoden 2018 trendiksi on noussut toimistoon integroitu aktiivinurkkaus, josta voi löytyä esimerkiksi puolapuut, leuanvetotanko ja voimistelurenkaat. Tauolla työntekijät voivat käydä haastamassa itseään, tehdä kevyttä jumppaa ja venytellä. Koko ajan näkyvillä oleva treenipaikka kannustaa alitajuisesti työntekjiöitä käyttämään sitä ja onpahan yrityksissä innostuttu työnteijöiden välisiin haastekilpailuihinkin! 

Tarvitsetko apua sopivan kokonaisuuden löytämisessä? Osaava asiakaspalvelumme neuvoo mielellään. Kuntokauppa tarjoaa monipuoliset ratkaisut kaikenlaisiin toimistoihin - tutustu ja tilaa työpaikalle tai kotiin!

Järjestys: