FitWood AARNI Puolapuut

639,00 € 819,00 €

Tai erämaksulla alk. 23,73 €/kk

ALE 21 % Voimassa to 11.8. saakka
AARNI puolapuut ovat monikäyttöinen kuntoiluväline kehonpainotreeniin ja voimisteluun innovatiivisessa ja tyylikkäässä skandinaavisessa muodossa.

Puolapuilla tehtävän treenin tasoa voi säätää oman tason mukaiseksi muuttamalla vartalon kulmaa. Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

AARNI puolapuiden yläosan erityinen muotoilu mahdollistaa monipuolisemman liikkumisen kuin perinteisemmät puolapuut. Yläosan etäisyys muusta rungosta tekee AARNI puolapuista optimaalisen monille treeniliikkeille, kuten leuanvedoille ja keskivartaloa vahvistaville vatsalihasliikkeille. Samaan tapaan kuin painonostotangot, AARNI puolapuiden yläosan kahvat ovat paksuudeltaan 30 mm, ja niiden sekä puolien pyöreä muoto tarjoavat luonnollisen, mukavan ja tukevan otteen. 

Tehdäksesi puolapuista entistä monipuolisemmat, voit yhdistää ne vastuskuminauhoihin tai voimistelurenkaisiin. Näin voit tehdä yhä suuremman määrän erilaisia treenejä avustetuista leuanvedoista kehonpainosoutuun. Lapsille suosittelemme lasten voimistelurenkaita.
AARNI puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta, massiivikoivuisesta liimapuulevystä. Puolat ovat massiivikoivua ja yläosa on tehty lujasta koivuvanerista.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 1. Näyttävä skandinaavinen design
 2. Monipuoliset harjoitus- ja otevaihtoehdot
 3. Ihanteellinen 30 mm otepaksuus leuanvetoon ja roikkumiseen
 4. Pyöreä otepinta antaa erinomaisen pidon ja luonnollisen otteen
 5. Sopiva etäisyys runkoon leuanvedossa ja lihaskuntoliikkeissä
Vinkki: yhdistä lasten tai aikuisten voimistelurenkaat sekä vastuskuminauhat puolapuihin, niin saat entistäkin monipuolisemman temppupaikan ja koko kehon kuntosalin! FitWood-tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Vantaan Tammistossa Kuntokaupan FitWood-pisteessä.

Alla olevalta videolta voit hakea inspiraatiota katsomalla kuinka kiekkotähti Aleksander Barkov ja maajoukkuevoimistelija Iida-Maria Vänni ottivat toisistaan mittaa FitWood-puolapuilla.Tilaa heti sekä silmälle että keholle parhaat suomalaisena taidonnäytteenä valmistetut puolapuut — eron huomaat kyllä!

Tekniset tiedot ja takuu

Kiinnitysohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Kauniit ja laadukkaat puolapuut

Lapsille hankitut puolapuut ovat olleet kovassa käytössä! FitWood-puolapuut miellyttävät aikuistenkin silmää ja toimivat hyvin apuna kehonhuollossa. Ylhäällä oleva leuanvetotanko mahdollistaa leuanvedon, jolle on perus puolapuissa aika vähän tilaa. Ylös on myös kätevä kiinnittää voimistelurenkaat, jos ei halua kiinnittää niitä kattoon erillisillä koukuilla.
Äiti 15.1.2019 , Tampere
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: